Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט ארונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מי שלוקח צבע לבן ולא יעשה טרייד אין יקבל מצלמה חינם + ויקבל הנחה של 2000 שח?

כשאני באתי לקבל הצעת מחיר:

א. היה רושם שלא רוצים למכור לי FR. כל הזמן הראו לי במסך זמינות הרכב שהFR יגיע רק בחודש מאי. יש הבדל בין הסוכנויות השונות?

ב. הוציאו לי את הנשמה עד שהיו מוכנים לתת 750 שח הנחה ו50% הנחה על טיפול ראשון (ההתמקחות הייתה הל דגם הסטייל כי הוצג לי הרושם שאין מה לדבר על הFR כי יגיע רק במאי). ממש התקשרו לאיזה מנהל אחר שיתן את האישור שלו ל750 שח האלה. ההתמקחות הייתה לפני שבוע בדיוק. אני לא נותנת להם רכב לטרייד אין. יש לי רכב ישן אחר שישאר כרכב שני בבית.

ושאלה לידע כללי - שווה לכם לשלם 2000 שח על צבע שחור או צבע בכלל? את מי מעניין באמת הצבע?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון להיום יש צורך להמתין לדגם fr וכניראה יש להם במלאי דגם סטייל. גם בתצוגה בב"ש הם הוציאו את ה fr ושמו בתצוגה סטייל. הם מנסים חזק למכור כרגע את הסטייל. בנוגע לצבע תקחי באמת מה שבא לך... שאנחנו הזמנו לא קיבלנו כלום... קנינו מצלמת רוורס ולא קיבלנו שם דבר מתנה (לא מצליח אף פעם להוציא מתנות).אנחנו עשינו טרייד אין על רכב וכניראה אולי זה הסיבה שלא קיבלנו כלום. בכל מקרה תהני מהרכישה ובהצלחה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

איך הם מחשבים טרייד אין? לפי מה שבה להם או לפי מחירון?

מה לגבי הגיר - יש אחריות מורחבת או שהבעיה נפתרה?

יש הנחות בכלל?

פורסם

היום הגיע עד הבית טכנאי של מובלאי להפעילו (קיבלנו הרכב עם מובלאי שלא עובד). אחרי נסיעה ניראה שהוא מצפצף כאשר מתקרבים לרכב, מראה תמרורי מהירות אבל לא מצפצף כאשר סוטים לנתיב אחר בלי לאותת. דווקא בסיאט אין בקרת סטית נתיב ופה המובלאי היה אמור להשלים החסר. מאוד מוזר.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
היום הגיע עד הבית טכנאי של מובלאי להפעילו (קיבלנו הרכב עם מובלאי שלא עובד). אחרי נסיעה ניראה שהוא מצפצף כאשר מתקרבים לרכב, מראה תמרורי מהירות אבל לא מצפצף כאשר סוטים לנתיב אחר בלי לאותת. דווקא בסיאט אין בקרת סטית נתיב ופה המובלאי היה אמור להשלים החסר. מאוד מוזר.

היום עשיתי נסיעת מבחן על הסיאט ארונה ובאמת המובליי לא עבד (היה איזה צפצוף אחד בהתחלה אבל מאותו רגע ניסיתי להתקרב לרכב או לסתות מנתיב והוא לא עבד).

ראיתי שכמה פה רשמו על הבעיה הזאת.

מישהו פתר את העניין בסופו של דבר?

פורסם

המערכת מכיילת את עצמה לאחר מספר ק"מ בנסיעה של מעל ל 80 קמ"ש. ככה היה אצלנו בהתחלה המערכת היתה אנמית רק לאחר נסיעה מחוץ לעיר מעל ל 80 היא כיילה את עצמה ועכשו היא מצפצפת במלא הכוח. משום מה אף אחד לא הסביר לנו את זה כשקיבלנו הרכב.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

קיבלתי את הארונה שלי בשבוע שעבר, ובינתיים צריכת הדלק עומדת על 13 ק"מ לליטר (יכול להיות שיעלה בנהיגה מתונה יותר).

מבחינת איכות החומרים אני די מרוצה, אפשר להושיב מאחור 2 מבוגרים וילד בכיף (די להיות מפונקים), האוטו מרגיש טיפה יותר גבוה מסדאנים שזה אחלה, התאוצה מספקת למרות שמרגישים שזה מנוע 1 ליטר.

כמה דברים שפחות אהבתי:

1. המולטימדיה לא מגיעה עם GPS, למרות שיש מירור לינק (אבל גם הוא חסום לשימוש בGPS בעת נסיעה). אם מישהו יודע איך אפשר לאפשר גישה מלאה לווייז אני ממש אשמח לעזרה.

2. החלונות לא נסגרים אוטומטית בכיבוי האוטו

3. האוטו פתוח מדלת הנהג ותא המטען כל עוד המפתח נמצא בטווח של בערך 1 מטר (אבל יכול להיות שאפשר לנטרל את זה בהגדרות ולא שמתי לב )

4. אני גם לא כל כך מתחבר למערכת סטרט - סטופ, וחבל שכדי לנתק אותה צריך ללחוץ כל פעם מחדש על לחצן הכיבוי

פורסם

תתחדש, תוריד מהאינטרנט (לא מהאנדרואיד פליי) אפליקצית אנדרואיד קאר פליי חבר עם כבל usb והוויז וגוגל מאפ יעבוד

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
תתחדש, תוריד מהאינטרנט (לא מהאנדרואיד פליי) אפליקצית אנדרואיד קאר פליי חבר עם כבל usb והוויז וגוגל מאפ יעבוד

האמת שהשתמשתי ב android auto ועובד בובה

תודה בכל זאת !

• תוכן חדש...