Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדחס עושה רעש Hyundai i10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי רעש של כמו ברזל כזה כבר הרבה זמן (4 חודשים בערך) וזה הלך והתחזק והלכתי לכמה מוסכים שלא הבינו מה הבעיה ואמרו שאני מדמיין את הרעש.

לבסוף היום הגעתי למוסך שגילה מה הרעש העלה את הרכב למעלה והראה לי שיש במדחס בקצה שלו הימני כמו חתיכת ברזל כזאת שזזה והיא כאילו נראת לא מחוזקת מספיק אפשר לדחוף אותה לצדדים בעצם והיא לא נראת פלס, וכן כשהוא הזיז אותה זה עשה את הרעש, הוא אמר שזה הסליל של המדחס.

כאמור ביקשתי ממנו אולי לחזק את זה הוא אמר שזה לא יעזור ואם אני רוצה שלא יהיה רעש הוא יכול להוציא את הרצועה של המדחס ואז הרעש יפסיק או לחלפין להחליף את המדחס בחדש (1000 שקלים).

הוא ניסה גם לחפש לי בחלפים שלו אחד אחר אבל לא מצא.

השאלה אם באמת צריך להחליף את כל המדחס רק בשביל חלק ברזל קטן?

פורסם
קרא את הסיפור הדומה מידי אצלי.

סורי...

*היית צריך לפחות למתקא את הרצןעה בינתים, כמו שהציע לך אותו מכונאי. כשמתחיל להעלות עשן מהחיכוך, זה כבר נהיה מפחיד.

כעיקרון זה ככה כבר 4 חודשים, המזגן מקפיא והכל טוב, הרעש קורה גם שאני לא משתמש בו בכלל (לא השתמשתי בו בערך חודשיים)

והרעש עדיין קיים

פורסם

גם אני משכתי את זה איזה חודשיים.

מנסיון, זה בסוף נושך אותך ביום הכי פחות מתאים.

המחיר שקיבלת מצויין, אפילו למדחס משופץ. אם זה סתם מדחס משומש מפירוק, לא הייתי ממליץ. יש כאן לא מעט כסף על עבודה, וואקום וגז.

חבל לשלם את זה פעמיים...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עופר קצב שבמושב גנות יבדוק לך הבעיה (ללא תשלום) ויגיד לך מה ניתן לעשות, עלויות וכו',

כשהוא מבצע את כל העבודה של פירוק המדחס מהרכב, תיקונו/שיפוצו והרכבתו וכו'.

הטל' שלו הנו 050-5285041 ותאם איתו את בואך מראש.

בברכה - רפי לין

פורסם

אוקיי מה שקרה זה שאמרו שהמדחס במצב מצויין אין צורך לגעת בו רק צריך למצוא קלאץ' שמתאים לרכב ואין אותו בארץ וצריך להזמין, המליצו לי לחפש מזגניסט שאולי יעשה את זה

פורסם

האסון לא נגמר, הלכתי למוסך מורשה כי הרכב שלי התחיל להתכבה בטורים נמוכים ומפה לשם עכשיו הוא לא סוחב נוסע תמיד על טורים גבוהים ובקושי עולה על ה60, שלחתי אותו שוב למוסך, לא נראה לי יהיה פה סוף

• תוכן חדש...