Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוזר לי שמכל הצבעים שלמבורגיני יכלו לבחור, הם לקחו דווקא את הלבן, הצבע שלדעתי הכי לא מתאים!

כשתראה במציאות למבורגיני (או פרארי או פורשה) בלבן - תבין כמה הצבע הזה מתאים לרכב. :inlove:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשתראה במציאות למבורגיני (או פרארי או פורשה) בלבן - תבין כמה הצבע הזה מתאים לרכב. :inlove:

נכון, הלבן מאד הולם לדעתי את הלמבורגיני. אולי הצבעים שיצאו בתמונה קצת קלקלו את הרושם.

הנה עוד S4

הנה עוד למבורגיני-

אדם.

LAMBO.JPG

S4.JPG

פורסם

זה לא ממש לבן סובארו DL... זה לבן פנינה שבטח עולה כמו 10 סובארו DL (רק הצבע, ללא עבודה :wink: ). במכוניות העל צבעים הם תמיד איכותיים הרבה יותר, ואדום/צהוב/כסוף של מכונית על הוא ממש לא אותו אדום/צהוב וכולי בסיאט איביזה שלכם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מכוניות פשוט מושלמות !

תודה רבה על השיתוף רק שאלה קטנה

כמה עולה כניסה ?

370 יורו לא כולל מיסי נמל וביטוח.

אה, התכוונת לתערוכה עצמה? בטח איזה 5 יורו... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה לא ממש לבן סובארו DL... זה לבן פנינה שבטח עולה כמו 10 סובארו DL (רק הצבע, ללא עבודה :wink: ). במכוניות העל צבעים הם תמיד איכותיים הרבה יותר, ואדום/צהוב/כסוף של מכונית על הוא ממש לא אותו אדום/צהוב וכולי בסיאט איביזה שלכם...

רוני

פרארי מתקמצנים בצבע של האנזו בשביל לחסוך משקל :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
פרארי מתקמצנים בצבע של האנזו בשביל לחסוך משקל :roll:
לא רק זה, הם גם מייצרים אותן רק בצהוב או באדום המפורסם (Rosso Corsa) אני חושב שככה קוראים לזה.

!AWDSOME

פורסם

מכוניות פשוט מושלמות !

תודה רבה על השיתוף רק שאלה קטנה

כמה עולה כניסה ?

אני לא יודע בדיוק, נכנסו ביום של העיתונאים, קיבלנו סרט כזה לשים על היד, ככה שאין לי מושג מה המחיר.

מה עם הליאון החדשה, ראית אותה שם?

צילמת במקרה?

אם כן הייתי שמח עם תשים את התמונות שלה פה!

תודה רבה

יונתן

ראיתי את הסיאט ליאון קופרה, ואת הסיאט טולדו החדשה, לא צילמתי אותן :roll: אבל אני חייב לציין שהתרשמתי מאד מהטולדו, יפה בהרבה מהדור הקודם.

היו לי כאמור רק שעות בודדות, ככה שהייתי עסוק "בריצה" ממכונית למכונית:-D

צילומים מעולים!

תודה, אבל למזלי ואני שמח שכך, צילמתי גם עם המצלמת רפלקס שלי שמצלמת על פילמים. צילמתי קרוב ל-300 תמונות, שיצאו כולן איכותיות, ועכשיו אני עסוק בלמקם אותן באלבום.

קשה לי להיכנס לעולם הדיגטלי כל כך מהר..:wink:

לא קשור אבל וודאי שמתם לב לבחורה ב-RS4, כנראה שחברות רבות החליטו לעדן את הרכבים עם בחורות יפיפיות.. ככה היה גם בלמבורגיני, וגם באודי. (דרך אגב לא יכולתי לשבת בתוך הגייארדו רק בגלל שלבשתי ג'ינס- מה הקשר? אין לי מושג). ליד איזו סמארט אחת היו בערך 20 דוגמניות.:-D

אדם.

אדם.

פורסם
(דרך אגב לא יכולתי לשבת בתוך הגייארדו רק בגלל שלבשתי ג'ינס- מה הקשר? אין לי מושג).

ברור,כדי לשבת בגאלארדו, אתה צריך ללבוש בגד ים ושיהיה לך גלשן ! :wink:

!AWDSOME

• תוכן חדש...