Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממתין להזמנה למסיבת בריכה עם אלכוהול חופשי - רק אומר... 

זה מה שבאמת עושים כשמוכרים צרפתיה

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מה עלות החלפת המסנן חלקיקים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממה שאני חיפשתי-

בחול החלק עולה בין 1200 ל2500 ש"ח תלוי חברה.

בישראל לא מצאתי מישהו שמפרסם מחירים, רק רושמים יכול להגיע לאלפי שקלים.

אם בחול הזול הוא 1200 ובתוספת משלוח+מיסים+ עמלות כנראה שרף מינימלי הוא 2000.

כנראה בישראל זה אכן כמה אלפים

פורסם

לדעתי לא מתקרב ל-2500 שקל בישראל, הרבה יותר. תכפיל לדעתי ב-3

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

להכפיל ב3?

מדובר על הdpf ולא על הממיר קטליטי, כן?

נשמע לי מחיר הזוי לחלוטין אבל כמו שאמרתי- לא בדקתי לעומק ואני נהנה מאוד מהעשייה (ומן הסתם שזה אמנם עלה לי במצטבר בכמה שעות עבודה אבל העלויות היו עם עודף מ200)

• אהבתי 1
פורסם

יותר קל מזה נשתגע.

פירוק מיגון(או אולי מבודד רעש?) תחתון, 2 חבקים ושחרור צינור אחד והוא בחוץ.

מודה שאני לא רגיל לתעד אבל לומד לאט לאט.

הסרטון הוא בערך מאמצע התהליך. בכל שטיפה יצא כמות כזאת בערך של אפר(ממה שלמדתי החומר חמרה הזה הוא בעצם שאריות אפר של שמן שהdpf שורף עד שיש כמות גדולה מדי/לא מוסיפים נוזל eloy בזמן/ יש בעיה של שמן שמגיע לתא הבעירה ואז הוא מתחיל להסתם).

את כמות השמן השחור השתחרר במהלך התהליך לא תיעדתי כי הייתי בהלם. לא חשבתי שתצא כמות כזאת.

• אהבתי 1
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

375K על השעון.
טיפולים כמו שעון ובלי בעיות מיוחדות חוץ מתקלה P0263.
התקלה אומרת Resetting of injector out of tolerance.
קצת התעלמתי(מחיקה מהמחשב רכב ובדיקה פעם בשבוע) וקיויתי לטוב .
מדי שבועיים בערך התקלה חזרה ומדי פעם היה קושי קל בהנעה כשהמנוע חם ופעם באף פעם שיהוקים בכוח.
התפנה הזמן אז פירקתי את אינגקטור מספר 1 לבדיקה וניקוי יסודי(מתוך מחשבה שבמקרה הרע, יגאל צייד אותי באינגקטור תקין חדש מאחד הפוסטים בשרשור).
האינגקטור חובר למכשיר זול מעליאקספרס שנותן פולסים חשמליים כשהחלק המזריק שקוע באמבט אולטרהסוני ובמשך 20 דקות עבד לסירוגין על הזרקה תוך כדי פעולה קבועה של האמבט עם חומר ניקוי קל יעודי, יצא מעט לכלוך שהצטבר אבל לא משהו מיוחד שאפילו הצריך תיעוד. לאחר מכן, 5 דקות עבודה עם הזרקה של דיזל הנותן פולסים כדי לשמן את הפנים מחדש אחרי הניקיון. כמו כן ניקוי יסודי של המחבר החשמלי עצמו שהתחיל להעלות קורוזיה. אחרי הרכבה וחודש(+2000 קמ) התקלה לא חוזרת והקושי בהנעה כשהרכב חם נפתר, לפחות זמנית.
על הדרך ניקוי יסודי נוסף של כל מה שמתחת למכסה מנוע לטובת זיהוי מקדים של כל בעיה שלא תבוא.

יש איבוד קל(בערך חצי ליטר על כל 3 תדלוקים-3K קמ) של נוזל קירור(לא הולך לתוך המנוע- נבדק עם בדיקת co2 במיכל עיבוי) שלא נראה לעין בבדיקות ברכב. אמשיך לעקוב ולעדכן.

צריכת דלק של 18KM\L בFUELIO שכוללים גם ירידה וטיפוס על הכרמל מדי יום עם רגל די כבדה על הדוושה מאוד מעודדת ופחות או יותר שילמה את עצמה במקום לעלות ולרדת עם הטראנו הזללן(יחסית)

• אהבתי 4

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...