Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, אז העור המקורי אצלי ברכב כבר בלוי, יבש, סדוק ומתפורר, תקראו לזה איך שתרצו.

העור מחובר עם סיכות מהדק לפלסטיק שמכסה את מכלול ידית ההילוכים (כן, מה לעזאזל?) ולא מצאתי את המקט לכל החלק המלא והמקורי בחנויות באינטרנט.

במקרה הזמנתי מהאינטרנט אחד שיתאים לצבעי הפנים של הרכב ( שחור אדום ), ב10 שקלים:

https://www.ebay.com/itm/1pcs-Universal-PVC-Leather-Manual-Car-Gear-Shifter-Lever-Shift-Knob-Boot-Cover/282691108548?hash=item41d1b3fec4:g:1Y8AAOSwmh1Z3tZK&vxp=mtr

אז מאחר והמוצר הינו אוניברסלי נדרשו כמה התאמות:

א. הטבעת שנמצאת בראש הצר של הכיסוי מחוברת בסה"כ עם אזיקון שנגזר בשלב הראשון ובנוסף גודלו לא מתאים לידית בעלת טבעת העברה לרוורס, אלא לידית סטנדרטית יותר.

ב. הראש הצר נמתח והותאם לידית הפלסטיק ששולטת במעצור להילוך רוורס ונסגר מבפנים עם אזיקון חדש.

e8e82d89-342e-4499-89f5-90b4f5ef5f6f.jpg

ג. החלק הקשה: גזרתי את העור הישן (לא היה אפשר להוציא את הסיכות) והחלטתי לסגור את הכיסוי החדש רק באמצעות הברגים והקליפסים.

גזרתי 1.5 סמ מחלקו התחתון, ומאחר והוא בצורת קונוס, התאמתו לפלסטיק העגול אילצה גם מתיחה וגם שמירה על החלקים שכבר נמצאים בפנים. וכל פעם לסגור ולראות אם המתיחה מספיקה, ככה 3-4 פעמים, עד שנגזר מהחלק התחתון בדיוק הכמות שמספיקה כדי שיוכל בקוטרו להכנס לקוטר הפלסטיק.

6b0f42dd-b23b-45c8-b401-f9889cf1eaee.jpg

ד. בחלק הצר העליון בוצע הליך דומה, האזיקון נגזר , עוד חצי סמ נגזר לצורך מתיחה ראויה.

מאחר וגם פה הקונוס מתרחב בקוטרו, המתיחה לא סימטרית במאה אחוז אבל התוצאה יצאה בסדר גמור.

החזרתי את כל החלקים למקום וזו התוצאה:

c428549b-88fa-4110-8ca3-c96fd5355a5e.jpga926507d-c26b-4240-a943-3b0e572f8f1d.jpg

חדש מול ישן:

50885e0d-5b77-4682-8344-31a27f7a7aa1.jpg

IMG_20180102_144818.jpg

וגם הפסולת שנשארה:

IMG_20180102_161815.jpg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

התוצאה מרשימה מאוד! נראה כמה זמן יחזיק מעמד, אבל בעלות כזו ניתן להחליף בלי להסס...

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שיצא לך טוב. גם אני החלפתי לידית ההילוכים ובלם היד, אבל את שלי קניתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

התכוונת שהחלפת וזה בא קומפלט, כן?

פורסם

נראה מעולה

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • אחראי פורום
פורסם

פות"ש, יפה, נראה טוב.

תמונות?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פות"ש, יש לנו את אותו הכיסוי להגה.

כמה זמן מאז שהרכבת אותו? איך מרגיש?

תודה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
פות"ש, יש לנו את אותו הכיסוי להגה.

כמה זמן מאז שהרכבת אותו? איך מרגיש?