Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אישתי מתניידת בI20 ידנית חדשה.

נוסעת כ5 קמ ביום לערך,רוב הזמן הרכב לא מתחמם עד שהיא מגיעה לעבודה:wink:.

ע"פ תוכנית התחזוקה בנסועות כאלו יש לקצר את מועד החלפת השמן,השאלה האם להשתמש ב5-30 המיועד לדרישות היצרן או שמא לעבור ל 0-30 אשר גם הוא עומד בדרישות?

פורסם

החלפת שמן +פילטר כל 7500 ק"מ או שנה. מה שבא קודם.

0W30 במרכז וצפון אירופה לפי יועץ השמן באתר של מוטול וקסטרול.

בארץ 5W30.

פורסם

אין בלאי גדול יותר לרכב מאשר דפוס הנסיעות שתיארת.

מומלץ לצאת עם הרכב לנסיעה "חזקה" בכביש מהיר אחת לחודש לפחות.

אין יותר מדי משמעות אם תשתמשו בשמן 5 או 0. חובה לטפל ברכב לפי משטר טיפולים תלוי זמן ולא קילומטרז'.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כיום אישתי מתניידת בI20 ידנית חדשה.

נוסעת כ5 קמ ביום לערך,רוב הזמן הרכב לא מתחמם עד שהיא מגיעה לעבודה:wink:.

ע"פ תוכנית התחזוקה בנסועות כאלו יש לקצר את מועד החלפת השמן,השאלה האם להשתמש ב5-30 המיועד לדרישות היצרן או שמא לעבור ל 0-30 אשר גם הוא עומד בדרישות?

אני הייתי דואג דווקא למצבר :roll: סע קצת עם הרכב מחוץ לעיר בכדי לשמור על טעינה של 100 אחוז של המצבר וגם לשמור על אורך חיים ארוך.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברור לי שיש לקצר את מועד החלפת השמן, אין ספק שנסיעות יומיומיות כאלו אינן בריאות אבל זה המרחק לעבודה של אישתי. פעם בשבועיים הרכב נוסע קצת יותר כשהבן חוזר מהצבא

פורסם

למשך שנתיים, כך הגטס נסע: נסיעות יום יומיות של 10 קילומטר, ופעם בשבועים נסיעה רצינית של 500 ק"מ.

מבחינת המצבר: אף פעם לא נתקעתי.

שמן מנוע: הייתי משתמש ביורול plx (גם 5w30 וגם 5w40), אחרי 4000 קילומטר הייתה ירידה של חצי כוס חד פעמית. לקראת 9000 קילומטר, השמן היה שחור.

היום עברתי לשמן מוטול 5w40

• תוכן חדש...