Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם כרטיסים עם עמלות נמוכות יותר, דוגמת כרטיסי קורפורייט או לאומיקארד שנותנים סביבות 1%.

בדוק אם יש לך אפשרות להוציא כרטיס כזה דרך מקום העבודה

יום טוב גם לך

פורסם

קבל פטור.

בקש מהבנק שייפתח לך הרשאה לעו"ש מט"ח (זה פשוט אפשרות שלך להפקיד מט"ח בחשבון הרגיל שלך).

בקש מחברת האשראי שחיובים מחו"ל יחייבו מחשבון המט"ח.

עכשיו תשלם רק עמלת המרת מט"ח בבנק.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

זה נכון לאירו, דולר ואולי ליש"ט לשאר המטבעות תשלם את אותה עמלה של 2.5%. וכמובן תשלם את העמלות של רכישת מט"ח והחזקת החשבון.

אם תעבור לכרטיס(ים) של ישראכרט\אמריקן אקפרסהעמלה תהיה 2.3% גם בלי הסדרים מיוחדים. מצד שני כנראה שעמלת משיכת מט"ח בחו"ל תהיה יותר גבוהה. כמובן שהטוב ביותר יהיה כרטיס עם הסדר עמלות המרה משופר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קבל פטור.

בקש מהבנק שייפתח לך הרשאה לעו"ש מט"ח (זה פשוט אפשרות שלך להפקיד מט"ח בחשבון הרגיל שלך).

בקש מחברת האשראי שחיובים מחו"ל יחייבו מחשבון המט"ח.

עכשיו תשלם רק עמלת המרת מט"ח בבנק.

אתה אומר את מניסיון? כי תכלס זה אתה אומר שיהיה חיוב משני חשבונות שונים.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

פורסם

חשבון מט"ח שנמצא בחשבון עו"ש - זה אותו החשבון.

דבר עם הבנקאי שלך אם הוא לא מכיר את זה שייבדוק לך.

בכל מקרה 100% קיים, אולי לא בכל הכרטיסים... בישראכרט בטוח שכן.

פורסם

שים לב רק שבחשבון מט"ח אתה צריך לבצע רכישה של מט"ח מראש ורצוי בסכום גדול כדי שיהיה משתלם. זה משמעותי בטיול לחו"ל ורכישות כבדות בנט"ח בשביל אלי אקספרס וקצת אמזון נראה לי יותר מדי טרחה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם
שים לב רק שבחשבון מט"ח אתה צריך לבצע רכישה של מט"ח מראש ורצוי בסכום גדול כדי שיהיה משתלם. זה משמעותי בטיול לחו"ל ורכישות כבדות בנט"ח בשביל אלי אקספרס וקצת אמזון נראה לי יותר מדי טרחה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

גם בקש הנחה בהמרת מט"ח בחשבון.

פורסם

אני משלם 1% , תראה זה עמלה מאוד מינורית אלא אם אתה עושה הרבה עסקאות מט"ח, בחול זה מאוד משתלם.

אני הייתי מתקשר פשוט ומנסה להתמקח , זה אפשרי

Miata ND2

פורסם

לארגונים האלנ, לפחות עד כמה שאני מכיר, אין הטבות בעמלת המרת מט"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לארגונים האלנ, לפחות עד כמה שאני מכיר, אין הטבות בעמלת המרת מט"ח.

אכן אתה צודק. "חבר", "הייט זון" כל אלה הינם כרטיסים חוץ בנקאים, אין שם את ההטבה לשימוש דרך חשבון מט"ח.

הוא צריך כרטיס בנקאי רגיל.

• תוכן חדש...