Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי RS5 החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחום רכבי היוקרה בארץ, הביקוש לדיזל קרוב לאפס.

רק בג'יפים הגדולים (Q7, X5 וכו') המצב הפוך ונתון המכירות של דגמי הדיזל עולה על זה של דגמי הבנזין.

אפילו הג'יפונים (Q5, X3 ומטה) הולכים לרוב בבנזין.

גם לגיר ידני יש ביקוש מאוד מאוד קטן.

אולי ברכבים עממיים יותר זה יכול ללכת, אבל אני לא חושב שרכבים כאלה יהפכו ללהיטי מכירות, עמישראל אוהב את האוטומט שלו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אל תכליל. במחיר שלה אעדיף דברים נחשקים הרבה יותר. תודה.
ברור שזה טעם וריח. אבל היא קוואטרו ולאף אחת ממתחרות אין את התא נוסעים של אןדי וגם לא יכולת להוריד את הכוח לכביש כמו שהיא עושה את זה. זו העדפה סובייקטיבית נטו. בסופו של דבר הקונה ישפר אותה ואת 600 הסוסים שיהיו לה יהיה הרבה יותר קל לנצל מאשר הנעה אחורית עם 600 סוסים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

בסכומים שהיא עולה הייתי מעדיף לייבא קורבט ZO6, לרכוש קאיימןGTS או אפילו להיות "בנאלי" ולרכוש איזו M4/C63S :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רשמתי, בחירה סובייקטיבית. אין צורך להתעצבן גם ככה זה רחוק ממך או ממני.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
בסכומים שהיא עולה הייתי מעדיף לייבא קורבט ZO6, לרכוש קאיימןGTS או אפילו להיות "בנאלי" ולרכוש איזו M4/C63S :-P

בסדר כאילו שאתה יודע לנהוג עליהן, בקושי במאזדה אתה מצליח לנהוג :biggrin2:

פורסם
בגילגול קיבלה בראש פער יחסית רציני מהm4 והc63 צריכה תוכנה

עובדתית זה נכון, אבל מוזר לציין זאת בלי לציין שבתאוצה מעמידה ניצחה אותן

פורסם

לא מוזר ..מעמידה זה לא מעניין אותי , כח של אוטו בודקים בגילגול לא עד כמה היצרן השקיע בטכנולוגיה של לאנץ או הנעה ..

• תוכן חדש...