Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6

king1996
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בחיפושים אחרי מאזדה 6 עבור דוד שלי

מצאתי מאזדה 6 דגם luxury שנת 2010

צבע לבן

73,000 קמ

היד הראשונה הייתה ליסינג

היד השנייה פרטית

המחירון של רכב זה ללא שקלול הוא 47,000

אחרי שקלול הליסינג( 22 אחוז פחות) וקמ נמוך המחירון יצא 41,000

דיברתי עם המוכר בפאלפון הוא דורש 51,000

אני מאמין שהוא יוריד לכיוון ה46,000 אך האם זה כדי לקנות רכב יוצא ליסינג שהמחירים שלו אחרי שקלול הוא 41,000 ב5,000 מעל המחירון?

תודה מראש על העזרה

פורסם

לא רואה סיבה לעשות את זה. מדובר ברכב נפוץ ולכן כדאי לחפש רכב שלא היה בליסינג או לחילופין מוכר שלא מבקש סכום מופקע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אל תסתנוור מהקילומטראז'. אני הייתי ממשיך הלאה ומתמקד במציאת רכב עם ידיים פרטיות ולא יוצא ליסינג/חברה שלך תדע איך התעללו בו.

בכל מקרה, לא הייתי משלם מעל למחירון על רכב יוצא ליסינג. המוכר יכול לדרוש כמה שהוא רוצה, בסופו של דבר הוא יצטרך להתפשר כדי למכור או למצוא את הפראייר שיסכים לשלם את המחיר שהוא רוצה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
המוכר חי בסרט, תמשיך הלאה, ממליץ לחפש דגם פרימיום מנוע 2.5, מנוע 2.0 עגלה

אל תגיד סתם דברים שאתה לא מבין בהם .

היה לנו 6 דור 1 מנוע 2000 סוס עבודה ומהנה לנהיגה וכיום יש לנו 6 2009 (2 כאלה ) והן מעולות וצריכת הדלק מעולה ביחס למתחרים החזקים 1.10 1.11 .

לגבי הפרימיום בשנים שציינתי ממש מיותרת אבל לגמריי חוץ מאיבזור מתקלף מנוע לא כזה חזק ובטח לא חסכוני ,ובכלל לא היה בעיה בשבילנו לקנות כאלה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...