Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 100 אלף רנו לוגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי רנו לוגאן בקרוב צריך לעשות טיפול 100 אלף ראשון .

יש לי מספר שאלות

1 מה עדיף מוסך יבואן מרכזי - או פרטי ( שאני מכיר וסומך) זול או יקר?

האם מדובר בתהליך מסובך יותר מהרגיל ( כידוע צרפתים) ויצא הזול יקר....

2 במידה ואגש למוסך פרטי , האם כדאי לקנות סט טימינג ומותחנים מ "אי באי" מבחינת עלות ואיכות , ואם כן

אשמח לדעת על אתר כלשהו ?ואיזה חברות מומלצות ?

3 מקריאה בפורום נתקלתי במקרים שהמליצו להחליף משאבת מים - נראה לי לא הגיוני ,האם אני צודק

תודה

פורסם

1. כדאי לנסות לקחת הצעת מחיר ממוסך מורשה כדי לקבל פרופורציה עד כמה לא כדאי להיכנס לשם.

2. חלקים מחו"ל זה נושא שדנו בו הרבה פה הפורום. לרוב יש חסכון משמעותי בעלויות. חברות מומלצות - נסה לברר מי היצרן "המקורי" ורכוש. בהזמנות מחו"ל ההפרש מצטמצם משמעותית בין מקורי לחליפי.

3. אני חושב שבמנועי רנו הטיימינג לא מניע משאבת מים. אבל בכל זאת מפרקים רצועת אביזרים. אני, בדגש על עצמי, הייתי מחליף סט טיימינג ומותחנים וקיט של רצועת אביזרים (כולל מותח) ומשאבת מים. כך אנינשוכח מהחלקים האלו לעוד כמה שנים טובות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כשמחליפים טיימיניג , רצוי מאוד להחליף משאבת מים, רוב העלות של הטיימינג זה העבודה ולכן חבל שלא להחליף גם את המשאבה , מה שכן לגבי המים, שלא ישימו לך סתם מים ירוקים אלא מים שמותאמים למנוע הזה, קשה מאוד להשיג,אני הצלחתי להשיג רק במוסכים של קרסו, במיוחד במנועי רנו , חום מנוע זה דבר רגיש... שיהיה בהצלחה

פורסם

במנועי רנו הישנים הטיימינג לא מניע משאבת מים לכן זה שיקול שונה.

פורסם

דווקא במנוע 1.6 K4M שהוא המנוע הסטנדרטי והנפוץ בשלושת הדורות של רנו מגאן, משאבת מים כן מונעת על ידי רצועת טיימינג.

פורסם

אז אני לוקח את דברי בחזרה בקשר למנוע הזה.

אני יודע שבמנוע 2.0 הטיימינג לא מניע משאבת מים.

• תוכן חדש...