Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול סקודה 135k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה שקניתי חדשה. עד עכשיו טיפלתי במורשה והכל היה בסדר. פעם שעברה לקחו 1900 שח והכל חלקים תחליפי. אני רוצה לקנות חלקים מקורי אבל פוחד שבמוסך אחר לא יסגרו לי טוב את הבורג ניקוז שמן ותיווצר נזילה. שמעתי שעכשיו צריכים לקבל אותי עם חלקים שלי במורשה. אם לא מה לעשות? מוסך מומלץ בצפון?

פורסם (נערך)

ומאיפה אתה בארץ בדיוק ? ק. שמונה או קרית ביאליק ?תמיד אפשר למצוא מוסך אמין.

הפחדים שלך לא מוצדקים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הרכב 2010 אין אחריות. אני מחיפה. בטיפול אחרון עשו ברקסים אחורי, פילטר דלק, מצתים, פילטר מזגן. עכשיו צריכים להחליף פילטר אויר מנוע.

פורסם

קעה את החלפים בעצמך ותן למישהו שמבין שיעשה לך את הטיפול זה סהכ באמת פשוט מה שאתה צריך שם. אם גם תצטרך כלים לביצוע התהליך אתה מוזמן לבוא לקחת. ואם אתה לא סומך על סגירה של בורג שזה המינימום שבמינימום מה שנישאר לך לסמוך זה רק עצמך..תלמד איך עושים את זה ויהיה לך ראש רגוע.

• תוכן חדש...