Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקררי היטאצ`י

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם יש כאן מישהו שיש לו מקרר מהחברה הנ“ל? מתעניין במקרר 4 דלתות, לא מצאתי המלצות/דיס המלצות על החברה. על lg וסמסונג יש הרבה תלונות. אשמח לתגובות על החברה למי שיש כזה. תודה.

פורסם

לא מקרר נפוץ ככה שצריך לקחת בחשבון אם צריך תיקון וחלקים ?

בגדול שארפ מאוד אמינים ומאוד מומלצים , סמסונג לא יודע למה אבל בשנה וחצי האחרונות יש תלונות בלי סוף על כל המוצרים שלהם , דווקא ב-LG יש שירות טוב וגם הרבה פחות תקלות מהסמסונג .

:fadein:
פורסם (נערך)

שירות טוב ב-LG? איפה שמעת את זה?

למזלי אין לי ניסיון אישי אבל האינטרנט מלא בסיפורי זוועות על השירות של ברימאג. מה שכן נראה שאין להם הרבה תקלות.

אני קניתי מקרר ארבע דלתות לפני חודשיים. התלבטתי רבות ובסוף בכל זאת הלכתי על ה-LG בגלל תכנון פנים נוח וכי נחשב לאמין.

תכנון הפנים של שארפ ממש לא התאים לי אחרת הוא בהחלט יכל להבחר (זול יותר משמעותית).

גם מקררי מדבקה טורקיים (בקו, בלומברג וכו') נשקלו עקב עיצוב מוצלח ומחיר זול יחסית. אך יחסית זה לא אבסולוטית ולא רציתי לשים עליהם גם לא שני שליש מהמחיר של הLG.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

גם אני קראתי לא מעט תלונות על השירות של LG, וגם ביקורות לא טובות. על סמסונג קראתי דברים פחות טובים. מפחיד לקנות מוצר בסכומים כאלה בגלל ריבוי התלונות והתקלות. שואל על היטאצ'י כי משמעותית זול יותר מה LG.

פורסם

יש לנו בבית מקרר של היטאצ'י כבר קרוב ל-3 שנים. הדגם שלנו עם מדחס אינוורטר ובסה"כ הוא אחלה מקרר, הבעיה היחידה שלפעמים הוא יחסית רועש.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

יש לי כזה, 4 דלתות, מוצר מאוד איכותי, תוצרת יפן אבל לא זול. בהחלט ממליץ.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דבר לא פחות חשוב מעבר לעניין המותג:

מידות המקררים (בקטגוריית ה-4 דלתות וגם ה-3 דלתות) הן משהו שבדכ מאפיין חברה מסויימות או חברות מסויימות.

חלק מהמקררים הינם בעלי עומק של בערך 77 ס"מ, ויש כאלה שמשמעותית יותר עמוקים - מה שיוצר בליטה עוד יותר נוראית בקו הארונות.

חשוב מאוד להתייחס לנתון הזה (של העומק) ולא פחות גם לרוחב וגם לגובה.

לכל מותג יש בדכ את המידות המאפיינות שלו - וצריך לחבר אותן למציאות בשטח (גודל הפתח שיש לך כרגע במטבח).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
סולל הדרך, איזה דגם?

המקררים שראיתי בחנויות הם תוצרת תאילנד.

https://www.hitachiconsumer.com/sg/products/refrigerators/big-french/r-w690fp3msx.html?productId=r-w690fp3msx

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...