Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להזמין לרנו מגאן 2001 קופה את הבולמים הנ"ל מאיי ביי וקיבלתי תגובה מהחנות לספק את הנתונים הבאים:

- Schlüsselnummern zu 2 und zu 3 (2.1 & 2.2)

- Fahrgestellnummer

- Monat & Baujahr der Erstzulassung

ובתרגום:

- Key numbers to 2 and 3 (2.1 & 2.2)

- Chassis number

- Month & year of initial registration

מה הכוונה בבקשה הראשונה והשלישית?

האם הרישום של הרכב זה בעצם תאריך עלייה לכביש בארץ? זה דומה לגרמניה?

תודה

פורסם

ולמה אתה מחפש הרפתקאות עם הזמנת בולמים מחו"ל? אתה עלול להיקלע למסע בירוקרטיה מיותר עם הגעתם לארץ.

אני משוכנע שתמצא בולמים טובים מתוצרת KYB או MONROE פה בארץ במחירים משתלמים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ולמה אתה מחפש הרפתקאות עם הזמנת בולמים מחו"ל? אתה עלול להיקלע למסע בירוקרטיה מיותר עם הגעתם לארץ.

אני משוכנע שתמצא בולמים טובים מתוצרת KYB או MONROE פה בארץ במחירים משתלמים.

היי! תוכל להפנות אותי לחנות שאוכל לקנות זאת?

תודה.

פורסם
היי! תוכל להפנות אותי לחנות שאוכל לקנות זאת?

תודה.

בילשטיין הן חברה אולי הכי טובה עם החברות שאיתמר אמר אין לי שמץ או מושג

בכל מקרה בכל הקשר לייבוא , אכן אתה תיתקל במכס בקצת בירוקרטיה , סך הכל אם לא אכפת לך לשלם את המיסים ודמי אישור משרד התחבורה (משתנה מחברה לחברה בין 150 ל-400 שקלים) אז לא תיהיה שום בעיה.

היום עושים פחות בעיות מבעבר בכל הקשר לייבוא , המכס אוהב כסף כמה שתיתן לו יותר כסף הוא ישחרר לך תחבילה יותר מהר.

ככה זה עובד במדינה שלנו אחרי שייבאתי עשרות חלקי חילוף לרכב מחו"ל ובינהם יותר מ-6 טורבואים , תושבות מנוע , ברקסים , צלחות , רפידות , ג'אנטים , בלוק שסתומים לגיר , אנטירולים , טמבון , גריל , קיט יניקה לרכב , צינורות גדישה , משאבות דלק , מחוזקות ורגילות מנועי TFSI ,קיט של טיפול שמן DSG כולל פילטרים וגומיות , ספייסרים , חיישנים , למבדה קדמי אחורי , קאצ' קאן , ועוד כל מיני (פילטרים , כוסית דלק , פאלגים , כהלים וחלקים של טיפול ששם אין בכלל בעיות וזה עובר בלי בעיה)

לא עושים שום בירוקרטיה , ומי שאומר לך סתם ניזון ממידע ישן בגוגל והוא עצמו לא בדק.

זה לא מסובך כלל וכלל

פורסם

פרונתי, לאחרונה יש הקשחת עמדות מצד דואר ישראל והמכס, כנראה תוצאה של מרכז המיון החדש במודיעין ואי-בהירות לגבי נוהל שחרור מהיר (שבוטל, מסתבר). בולם זעזועים מעולם לא נכלל ברשימת השחרור המהיר, הוא חלק בטיחותי וככזה השחרור שלו מהמכס יותר בעייתי.

מאחר וברנו מגאן קופה עסקינן אני לא רואה שום טעם להזמין בולמים מחו"ל כאשר בארץ יש בולמים תחלפיים טובים לא פחות מהמקור.

טוויןספארק, כל חנות חלפים תוכל לברר ולהזמין עבורך בולמים. החנות המועדפת עלי היא אבי חלקי חילוף ברחובות, צור איתו קשר במספר שמופיע באתר http://www.justmotor.co.il

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החנות פשוט רוצה לוודא שאתה מזמין את הדגם הנכון לרכב שלך.

מספרי מפתח שורה 2 ושורה 3 מתייחס לשורות ברישיון הרכב הגרמני, באמצעות הקודים האלה אפשר לדעת את דגם הרכב המדויק.

אתה יכול פשוט לתת את מספר השילדה, או דגם מדויק של הרכב עם גירסת מנוע ושנת ייצור.

לגבי הבולמים, B4 זה הדגם הבסיסי של בילשטיין שאמור לתת תחושה קרובה לבולם המקורי. הוא איכותי וטוב, אבל אם ברצונך לשדרג את הרכב בכמה רמות ובאפשרותך להשקיע, אני ממליץ על B6 שהוא ברמה הרבה יותר גבוהה.

מונרו אלה בולמים בינוניים לעומת הבילשטיין.

יש לי ניסיון טוב עם החנות הזו

https://www.mk-fahrwerkstechnik.de

אבל אני מדבר איתם בגרמנית.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
החנות פשוט רוצה לוודא שאתה מזמין את הדגם הנכון לרכב שלך.

מספרי מפתח שורה 2 ושורה 3 מתייחס לשורות ברישיון הרכב הגרמני, באמצעות הקודים האלה אפשר לדעת את דגם הרכב המדויק.

אתה יכול פשוט לתת את מספר השילדה, או דגם מדויק של הרכב עם גירסת מנוע ושנת ייצור.

לגבי הבולמים, B4 זה הדגם הבסיסי של בילשטיין שאמור לתת תחושה קרובה לבולם המקורי. הוא איכותי וטוב, אבל אם ברצונך לשדרג את הרכב בכמה רמות ובאפשרותך להשקיע, אני ממליץ על B6 שהוא ברמה הרבה יותר גבוהה.

מונרו אלה בולמים בינוניים לעומת הבילשטיין.

יש לי ניסיון טוב עם החנות הזו

https://www.mk-fahrwerkstechnik.de

אבל אני מדבר איתם בגרמנית.

אוקי, שוב פעם. מה בדיוק אני צריך לשלוח להם במקרה כזה?

אני גם דובר גרמנית.

מה זה דגם מדוייק של הרכב? תוכל לפרט?

תודה

• תוכן חדש...