Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אנחנו משפחה קטנה, וחיפשתי רכב עד 30K. נתקלתי במודעות על סיוויק 2008-9 היברידי שאפילו משאיר עודף מ30.

האם כדאי ללכת לכיוון? ברור לי שהסוללה כבר לא באחראיות. עד כמה זה משתלם?

רכב משפחתי אחר בתקציב יגיע לצריכה של מקסימום 13 וההונדה לפי הנתונים מגיעה לאזור ה19 - פער של בערך 2500 ש"ח לשנה (לפי 17K לשנה)

האם הטיפולים השוטפים של ההונדה ההיברידית יקרות משמעותית?

אציין שאנחנו גרים באזור ירושלים, ויש עליות וירידות (למרות שביצועים זה חלק שפחות חשוב לנו - אין לנו בעיה לנסוע על 70-80 בעליות..)

במידה ולא מומלץ- יש אלטרנטיבות אחרות? (קיה ריו 2012 או סקודה פאביה 2010 עלו כאופציה..)

תודה רבה וצום מועיל! :)

פורסם

רכב משפחתי רגיל עם גיר אוטומטי יצרוך 1:10 בעיר ו 1:12 בחוץ.

מצד שני,ברור שיש כאן סיכון כי המערכת ההיברידית לא באחריות ותקלה בה תבטל את כל החסכון בדלק.

בנוסף,עמצתים ברכב הזה יקרים ככל שזכור לי ובכלל עדיף לחפש מוסך כללי טוב ולא לטפל בהונדה כי מאוד יקר שם.

אם כבר היברידית,עדיף לחפש טויטה פריוס מאחר וטויוטה מאפשרת הארכת אחריות לסוללה ההיברידית עד 10 שנים (בתוספת 300 ש"ח לערך כל שנה).

אם לא תמצא פריוס רגילה לדעתי עדיף לשלם טיפה יותר בדלק ולא להיכנס להרפתקאות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כידוע, מחירון הטויוטות הוא מאוד גבוה.. אין כמעט סיכוי למצוא פריוס נורמלית בתקציב הזה וגם אם כן, תוך שנה שנתיים נגמרת האחראיות על הסוללה (10 שנים),דבר שמוריד את היתרון..

פורסם

הייתי מוותר על סיויק היברידית בת 9.

החסכון בדלק עלול להימחק בגלל תקלה לא זולה במערכת ההיברידית. כמו כן, צריכת דלק של סיוויק כזאת בפועל 1:15. המערכת ההיברידית של הונדה פחות יעילה מזו של טויוטה. אני מניח שגם הקילומטראז' שיש לסיוויק היברידי יהיה גבוה מאוד.

במקומך הייתי מחפש רכב משפחתי רגיל. מיצובישי לנסר וקיה פורטה נמכרים במחירים נוחים ומשנתונים יותר מתקדמים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...