Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

308GTI

mnissan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, מה דעתכם על קנית הרכב?

מחפש משהו כיפי, מעניין ומיוחד שעדיין יכול לתפקד כ-Daily Driver מבלי לעשות הרבה רעש - לא רוצה ספוילרים ודציבלים מוגזמים.

כביכול הפיג'ו עונה על כל הצרכים שלי (פרט לזה שנראה שהנדסת האנוש שם מזוויעה עם לוח המחוונים וההגה, והמחזיק כוסות היחיד, וזה שבשיוט "עדין" יחסית על כביש שש האוטו ישב על 4000 טורים ומעלה...).

גולף GTI זו אופציה, למרות שהאוטו קצת משעמם לי ודי יקר, קופרה גם קצת יקרה וקצת צעקנית, סיוויק R בכלל נראית כמו רובוטריק...

הפחד שלי הוא מכך שתהיה בעיה למכור אותו הלאה, בעיות תחזוקה / תיקונים וכו'.

יש כאן בעלים של רכב כזה?

• אחראי פורום
פורסם

בעיניי הפיז'ו היא החבילה המוצלחת מבין ההוט האצ'ים, במיוחד כשמקללים פנימה את המחיר הבסיסי (190).

גם בלעדיו מדובר במכונית טובה מאוד, עם יכולות גבוהות והנאה לא מבוטלת, לצד שימושיות משפחתית (אם זה נחוץ לך) ללא פשרות של גודל/מספר דלתות/תא מטען.

את הגולף היא לוקחת בקלות עם סך השיקולים הזה. הקופרה שווה לה מבחינת יכולות (שוב, שיקלול סה"כ, לא אחד מול אחד. יש לה כמה יתרונות על הפיז'ו)

אבל 40K הבדל לפני מיקוח, זה לא מעט.

לא ממש נהגתי עליה בשיוט, אבל 4000 סל"ד נשמע לי מופרך גם ברכב ספורטיבי עם גיר קצר.

לגבי השורה התחתונה שלך, אף אחד לא יכול לדעת בשלב זה.

אפשר להניח שמסורתית פיז'ו יחטפו יותר מאשר ואגיות, אפשר גם להמר שבגלל שמדובר ברכב באמת מוצלח (ושנמכר בנתיים במספרים קטנים)

שאולי גם אז יחטוף, אבל פחות ממה שאנחנו רגילים ושימצא הקהל שימתין לה כמשומשת.

גם אותי מלווה המחשבה הזו והתהיות של מה יהיה הלאה איתה, אם לא דילמות אחרות כנראה שהייתי מזמין אותה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בעיניי הפיז'ו היא החבילה המוצלחת מבין ההוט האצ'ים, במיוחד כשמקללים פנימה את המחיר הבסיסי (190).

גם בלעדיו מדובר במכונית טובה מאוד, עם יכולות גבוהות והנאה לא מבוטלת, לצד שימושיות משפחתית (אם זה נחוץ לך) ללא פשרות של גודל/מספר דלתות/תא מטען.

את הגולף היא לוקחת בקלות עם סך השיקולים הזה. הקופרה שווה לה מבחינת יכולות (שוב, שיקלול סה"כ, לא אחד מול אחד. יש לה כמה יתרונות על הפיז'ו)

אבל 40K הבדל לפני מיקוח, זה לא מעט.

לא ממש נהגתי עליה בשיוט, אבל 4000 סל"ד נשמע לי מופרך גם ברכב ספורטיבי עם גיר קצר.

לגבי השורה התחתונה שלך, אף אחד לא יכול לדעת בשלב זה.

אפשר להניח שמסורתית פיז'ו יחטפו יותר מאשר ואגיות, אפשר גם להמר שבגלל שמדובר ברכב באמת מוצלח (ושנמכר בנתיים במספרים קטנים)

שאולי גם אז יחטוף, אבל פחות ממה שאנחנו רגילים ושימצא הקהל שימתין לה כמשומשת.

גם אותי מלווה המחשבה הזו והתהיות של מה יהיה הלאה איתה, אם לא דילמות אחרות כנראה שהייתי מזמין אותה.

בעיקרון, היא ב-2900 סל"ד ב-110 קמ"ש לפי reviews שקראתי, החישוב הפשוט שלי הוא 26.3 סל"ד ל-1 קמ"ש בהילוך 6.

כל אחד ומהירות השיוט שלו על 6, אני לא ארחיב :)

עושה נסיעת מבחן עליה היום, אדווח רשמים.

מקווה שלובינסקי נותנים איזה טרייד אין מחירון עליה, כי אחרת זה סיכון גבוה עבורי - למרות שהיא חבילה מדהימה יחסית למחיר.

• אחראי פורום
פורסם

מה שנאמר לי הוא שיש אפשרות לטרייד מינוס 5% (ומן הסתם, מינוס כל פגם שיימצא), בטווח פז"מ של 2.5-5 שנים.

פורסם

רכב מוצלח.

מחיר קנייתו הנמוך גורם לעלותו האמיתית להיות דווקא די סבירה.

גולף תשמור על ערכה טוב יותר.

נניח שתאבד רק 35 אחוז מערכה ב-3 שנים, לעומת 50 אחוז ב-308.

בזכות מחיר הקניה הנמוך, העלות האמיתית שלהן (בתרחיש ההיפותטי, אך הסביר, הנ"ל) כמעט זהה.

פורסם

אתה מתכנן לקנות את הדגם הקודם? (אם נשאר ממנו במלאי)

ואם מדובר על הדגם החדש - כמה מבקשים עליו?

לדעתי אתה יכול להסיר כל דאגה מליבך ואין מתחרה לרכב הזה בשקלול של פרקטיות הנאה התנהגות ומחיר!

אני מניח שגם אתה התמכרת אליו לאחר נסיעת מבחן (ותתקשה לישון בלילה עד הרכישה)

נקווה שיישמור על מחיר....

• אחראי פורום
פורסם

המחירים דומים אם לא זהים לקודם ולמתיחת פנים.

בסיס 189,900

דו גווני 199,900

צבע פנינה וגג פנורמי 202,900.

כולם מגיעים עם לד על הכל, מצלמה, חיישנים מקוריים קדימה, אחורה, גשם, אורות, מירור לינק/apple car וכו'.

פורסם

טוב אז ככה -

דגם נוכחי ודגם קודם - אותו מחיר. מזמין את החדש.

יש יחידה יחידה מהדגם הקודם (רכב הדגמה) שניתן לקבל ב-5k הנחה, לא נראה לי רציני בכלל.

התרשמות -

**לא ״בדקתי ביצועים״ כי אני באמצע העיר באמצע היום, חוצמזה לא חסרות כתבות של גדולים וטובים ממני שישבו על האוטו ימים **שלמים ופרקו אותו לחתיכות. אני רציתי לברר אם אפשר לחיות איתו ביום-יום.

הרכב חזק בטירוף, כפתור sport בלתי שמיש בעליל בתוך העיר.

האוטו נותן לך לעבוד קצת קשה על הגיר, זה ממש לא short-shift, נקודת מגע בקלאצ׳ מאוד גבוהה.

לא מאוד רועש, לא מאוד קשיח, סל״ד אכן יחסית גבוה בשיוט על כביש מהיר אבל זה לא מפריע ברמת רעשים או צריכת דלק.

לא יצא לי לראות אותו על כביש משובש או פסי האטה, מקווה שיהיה בסדר :)

פורסם
תתחדש ו welcome to the club !

צור קשר בפרטי ותוכל להתחבר לקבוצת וואטס של בעלי Peugeot GTI

עוד לא רכשתי, אבל כשזה יקרה אני אזכור להתחבר, תודה!

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

אכן ה-308, הגיעה וכבר משווקת. כאמור, נותרו יחידה או כמה בודדות

מהדגם שלפני המתיחה, מנסים לשחרר אותם בהנחה.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

• תוכן חדש...