Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אנו מחפשים רכב שני למשפחה בתקציב של כ60 אלף.

על הרכב ינהגו כ4 נהגים- 2 חדשים, צעיר ואישתי.

בגלל שזהו רכב שני אנו מחפשים רכב שיתן כיף בנהיגה, אך יוכל לשמש כרכב יומיומי לאישתי.

הדרישות מהרכב הן:

*שנתון 2012 ומעלה

*מזגן טוב

*אוטומטי בלבד

*צריכת דלק טובה בנהיגה נינוחה

*שיוכל לשמש כרכב יומיומי בלי סבל

*בעל יכולות ספורטיביות

*וכמובן רכב אמין

אשמח לכל הכוונה וייעוץ

תודה לכולם והמשך יום מעולה.

עריכה אחרונה על ידי Erel

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם (נערך)

הרכבים שעלו ביום האחרון הם:

*איביזה 2014, אבל כידוע לי הרכב אינו ספורטיבי, אך אם לא אמצא מועמד ראוי כנראה שזאת תהיה הבחירה.

*מגאן קופה 2014, לא ידוע לי יותר מדי מידע על הרכב אך ידוע לי שישנם יכולות ספורטיביות כלשהם לרכב והוא מסוגל לשמש כרכב ליומיום.

*פולו GTI ואיביזה קופרה 2012, אך בגלל המנוע הבעייתי כנראה שנרד מהם.

הרכבים שהכי מושכים את החבר'ה הם הפולו והאיביזה, כך שאם ישנם רכבים נוספים בקטגוריה שממולץ לשים לב אליהם בלי חריגה גבוהה מהמחיר אשמח לשמוע.

עריכה אחרונה על ידי Erel

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

אם סופר מיני מוגדשת זה הכיוון, לטעמי פיג'ו 208 מתוחה מ-2015 וצפונה (1.2 טורבו, גיר פלנטרי 6 הילוכים, רמת גימור אקטיב) תהיה אופציה לא רעה בכלל, לא פחות טובה מהאיביזה.

אופציות אחרות (אבל אני לא לגמרי מכיר את רמת האמינות ומחירי הטיפולים שלהן) יהיו לאנצ'יה דלתא או אלפא רומיאו ג'ולייטה 170 (או 120, אם התקציב לא מאפשר). הלאנצ'יה חזקה יותר אבל פחות ספורטיבית מהאלפא. שתיהן יהיו יותר כיפיות מסופר מיני סטנדרטית, אם כי די בוודאות פחות חסכוניות. לשיקולך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

סופר מיני זה ברירות מחדל במקרה שלא אמצא מחליפה ראויה.

הסתכלתי על הלאנצ'יה ולא "התאהבתי". העיצוב שלה במילים יפות לא משהו.

האלפא לעומת זאת נראית כאופציה טובה,יפיפיה ולפי ביקורות שראיתי היא רכב מהנה ונוח ביחד.

יש עוד רכבים שמומלץ לבדוק עליהם?

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

הלאנצ'יה, לפחות לדעתי, היא בדיוק "טעם נרכש". תן לעצמך קצת זמן, פתאום תתחיל לאהוב את העיצוב שלה.

המגאן קופה האוטומטית מגיעה עם מנוע 2 ליטר אטמוספרי בלבד, לא נראה לי שיש בה איזשהו שמץ של ספורטיביות.

יש גם קיה פרו סיד, אבל היא לא ספורטיבית ואפילו לא חזקה, סתם גרסת 3 דלתות של הסיד אם זה מעניין אותך. אמורה לגרד את התקציב מלמעלה, אם תמצא מ-2012.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

על הלאנצ'יה אני אוותר.

על המגאן המשכתי לקרוא, הבנתי שהרכב עצל משהו ולכן אוריד גם אותו מהאופציות.

הפרו סיד ממש לא בשביל.

אז נשארה הגולייטה.

אשמח לשמוע ביקורות על הדגם 170כ"ס (ה240 לא בתקציב כלל).

תודה רבה והמשך יום מעולה.

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

יש משהו אחד שלא לקחת בחשבון והוא מאד משמעותי בבחירת הרכב - עלויות הביטוח לנהג צעיר וחדש.

כמעט כל הדגמים שהועלו כאן - הם לא זולים לביטוח - וכדאי שתבדוק עלויות הביטוח של כל דגם ודגם לפני שתחליט באילו דגמים אתה מתמקד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...