Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי המפרט באתר וולוו מביאים v40 ידנית.

היה פה בפורום אזכור שהביאו 2 ואחת עדיין ממתינה לקונה.

לפני חודש - חודשיים

אין רכבים במלאי. המחיר 155 ולחכות שלושה חודשים

כל אלה שרצו ידנית פתאום התאדו כשבאמת היה רכב למכור

STI 2004

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הייתי בקפריסין עם קורולה 2016 ידנית - אני פשוט הייתי צריך לקרוא ולא להאמין שברכב הנ״ל מגיע עם יותר מ 130 כ״ס.

הרכב עצל, ההילוכים קצרים באופן מחרפן וצריך לבחוש בהם בלי סוף כדי לקבל ממנה מעט כוח בסלד גבוהה - אכזבה גדולה(בארץ את העצלות של הקורולה האשמתי את הגיר הרציף - שמה לא היה את התירוץ הזה).

בדקת שזו אותה גרסת מנוע? כי באירופה המון פעמים רכבים להשכרה מגיעים עם גרסאות מנוע מוחלשות שלדעתי מוצעות רק להשכרה ולא למכירה מהיבואן.

פורסם
כשחפשתי רכב חדש בסוכנויות היו מבצעים מפתים על הידניות כנראה מתקשים למכור. הבנתי מנציגי מכירות שיש בעיה למכור ידני כמשומש בגלל שהיום רבים מוציאים רשיון ישר על אוטומט ולא על ידני . מה דעתכם בענין?

הם או טועים או מטעים.

אין שום בעיה למכור ידני משומש. כמו אוטומטי או אף קל יותר. יש מעט ביקוש אבל ההיצע קטן עוד יותר. ככל שהרכב מתיישן היתרון של הידני גדל בגלל אמינותו.

פורסם
בדקת שזו אותה גרסת מנוע? כי באירופה המון פעמים רכבים להשכרה מגיעים עם גרסאות מנוע מוחלשות שלדעתי מוצעות רק להשכרה ולא למכירה מהיבואן.
ה1.6 כמו בארץ.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
שני המשפטים שלך לא ממש מסתדרים זה עם זה.

כי נראה שהביאו ידניות בהתאם לביקוש או הזמנות ספציפיות והן נמכרו.

הם מסתדרים מצויין - הביאו קצת כדי להרגיש את השטח עקב כל "דורשי הידניות" ונתקלו בחוסר ביקוש

מכרו את מה שהיה ולא בקלות, ולא יביאו יותר למלאי - רק אם מישהו יזמין. קאפיש?

STI 2004

פורסם

ניסן הביאו כמה יחידות של קאשקאי ידנית.

אבל הגרסה הידנית חלשה ואני לא חושב שתענה על הדרישות שלך.

מה לגבי וואגית ידנית? הציעו לך כאן את סיאט, יש גם פאביה ידנית לדעתי

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

גם אני הייתי במשך תקופה מבואס מזה בדיוק כמוך, ועוד עם תקציב יותר נמוך (מתחת ל-100K) לרכב יד 2.

הלאון (ולא בדקתי מספיק, אבל אולי גם הג'ולייטה - לא מכיר את האבזור שמגיע איתה) הוא הרכב הידני היחידי הלא ספורטיבי שנותן כוח ואיבזור, גם בהשוואה לגרסאות האוטומטיות.

כל שאר הרכבים, זה או ללכת על גרסאה ספורטיבית (למשל ה-208GTI כמו שהציעו פה), או שעדיף פשוט לוותר. כי כל רכב יהיה נחות ומסורס מאיבזור כפי שכבר הבנת.

למרות זאת, דווקא בתקציב שלך אם היית "מתפשר" על יד2, היית נחשף להרבה אופציות מעניינות.

פורסם
גם אני הייתי במשך תקופה מבואס מזה בדיוק כמוך, ועוד עם תקציב יותר נמוך (מתחת ל-100K) לרכב יד 2.

הלאון (ולא בדקתי מספיק, אבל אולי גם הג'ולייטה - לא מכיר את האבזור שמגיע איתה) הוא הרכב הידני היחידי הלא ספורטיבי שנותן כוח ואיבזור, גם בהשוואה לגרסאות האוטומטיות.

כל שאר הרכבים, זה או ללכת על גרסאה ספורטיבית (למשל ה-208GTI כמו שהציעו פה), או שעדיף פשוט לוותר. כי כל רכב יהיה נחות ומסורס מאיבזור כפי שכבר הבנת.

למרות זאת, דווקא בתקציב שלך אם היית "מתפשר" על יד2, היית נחשף להרבה אופציות מעניינות.

הוא בונה על מימון - לכן הולך על חדש. שיתקן אותי אם אני טועה

STI 2004

פורסם

לגבי המחיר? לא היה לי תקציב בראש, אבל סביב האלף שקל לפי הלוואה/מימון אחר.

מה שבעצם משאיר לי רכבים סביב ה120-140 אלף שקל.

אפשר לשאול איך נוצר החישוב הנ"ל?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בתקציב הזה יש המון רכבים יד שניה שיהיו ספורטיבים, הסיוויק הישנה לא מי יודע מה מרווחת, יש לך BRZ, 208, פולו,גולף GTI, אבארתים למיניהם, גם חדשות לא חסר... השאלה היא אם אתה רוצה להשאר עם רכב שמוגדר כמשפחתי או לא, הסיוויק שלך לא גדולה יותר מסופר מיני מודרנית.

אם אהבת את הסיוויק, למה לא תמצא TYPE R מהדור "חללית"? נמכרות בסביבות70~ או סיוויק ידנית מאותם שנים עם מנוע 1.8, הם קיימות וחלקן מגיעות מאובזרות עם גג פנורמי ועוד כמה גימיקים.

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...