Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החישוב נוצר מתוך בזבוז של הון עצמי קטן, ואת השאר במימון.

הנוכחית שלי היא 1.8 חללית ידנית מ2008, שהיא ענקית! אני בחור מאד גדול, ונכנסו לרכב הזה 5 איש + ציוד מלא, הרכב הכי מרווח שראיתי מאותה קבוצה. (שאגב למכירה בפורום).

חשבתי לקחת אותה אחת צורה חדשה, רק ב2017 יד2 שתעלה סביב ה80 - אבל זה אותו הדבר.

אין לי עניין לקחת ספורטיבית משומשת, אין לי רצון לבלות במוסכים ולהתחיל להחליף חלקי בלאי, לא בשבילי.

האיביזה החדשה 1.5 טורבו ידנית דווקא מאד קורצת לי, ראיתי ביקורות ביוטיוב והרכב נראה ונוסע חזק וטוב, אז נכון שהיא קטנה יותר, ואין לה מג'יקסיטס, אבל מהתרשמות "מרחוק" היא עונה על הכל.

דעות?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצא קצת פולנייה, אבל חשוב לי להסב את תשומת לבך לאפשרויות המימון השונות שנראות מאות טוב היום ולפעמים פחות טוב בסוף התקופה.

הדרך הקלה להגיע לתשלום חודשי נמוך: בלון. בלון זה לא דבר רע כל עוד מתוכנן היטב.

מה לא כדאי לעשות: אנשים ששואפים לתשלום חודשי נמוך בדר"כ משאירים בלון של כ-50% ל36-48 חודשים ומביאים מקדמה נחמדה מהבית (נניח 20% משווי הרכב) ואז נהנים מתשלום חודשי מאוד נוח, אבל בסוף נשארים עם בלון שווה פחות או יותר את שווי הרכב. ז"א שאין מקדמה לרכב הבא ונשארו שתי אופציות: הראשונה לעלות בתשלום החודשי באופן דרסטי בתקופה הבאה והשנייה היא שוב לספק מקדמה מכובדת לעסקה החדשה. בשיטה זו למעשה "אוכלים" את המקדמה בתקופת התשלומים בלבד.

ניתן להימנע מכך ע"י השארת בלון נמוך יותר לסוף התקופה ועליה בתשלום החודשי.

בלון שהוא בעצם אסון: הלוואת בלון בעצם בנויה משתי הלוואות: 1. תשלומים חודשיים + 2. בלון.

כדי להקטין את התשלום החודשי פורסים את הלוואה מס' 1 לתקופה ארוכה יותר ממועד פיצוץ הבלון (נניח: בלון אחרי 3 שנים והלוואה ל4-5). הדבר בדר"כ מאלץ את הקונה המאושר להחליף את הרכב במועד פיצוץ הבלון, אך התשלומים החודשיים היו נמוכים מירידת הערך וכרגע החוב גבוה משמעותית משווי הרכב. משמעות הדבר היא גם דרישה להשלמת החוב וגם תשלומים גבוהים יותר בעתיד.

פריסה ללא בלון: מביאים מקדמה כראות עיניי הלקוח ואת היתרה פורסים ל60 תשלומים שווים (עם מספר התשלומים אפשר לשחק בדר"כ, אבל 60 זה מספר מקובל). זאת השיטה הכי בריאה. התשלום החודשי יהיה גבוה יותר מאשר באופציות הקודמות, אבל אין מועד שבו מאלצים אותך לקבל החלטה. לרוב אין שום בעיה לבצע את ההחלפה לפני תום התקופה ובגלל המקדמה והתשלומים הגבוהים יותר נשארים עם מרווח נשימה גם לסיבוב הבא.

עכשיו כשאמרתי את הדברים, אני יכולה לישון הלילה בשקט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

צודקת ב - 100%

אני רכשתי רכב חדש (סכום של 92,000 שקלים).

כשדיברתי עם הסוכן הסברתי לו בדיוק את פריסת התשלומים שאני רוצה (בלון קטן מאוד עד לא קיים) ואז, כשהגעתי לבנק להפתעתי גיליתי ששוב החזירו את אותו בלון ידוע לשמצה (ניסה לדחוף לי בלון של 30,000 שקל), הבנקאי הסביר לי שזו "השיטה" הטובה ביותר כי אז כשהבלון יתפוצץ אוכל לפרוס את הסכום לעוד הלוואה "נוחה".

הסברתי יפה מאוד שאצלי אין בלונים, פרסתי את יתרת התשלומים ל - 60 (בדיוק כמו אורך האחריות שקיבלתי) ללא בלון וללא נעליים.

אני מאוד מרוצה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

גם המצב של היד 2 לא וואו. לא ברור לי למה השמאי המהולל נדבק לרכב הזה ולא נוגע לו במחירון. סה"כ מנוע 1.8 סטנדרטי שאוהב סל"ד גבוה. אני חושב שאין לך ברירה אלה להתחיל לחפש לך יד 2 שמורה.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אגב , לפחות מבחינת ביקורות בחו"ל , ל1.5 TSI שיגיע באיביזה ואולי גם בפולו אופי יותר לינארי ופחות מותאם לנהיגה ספורטיבית.

פורסם

לדעתי תבדוק יבוא אישי.

לארץ לא מגיעים רכבים ידנים מעניינים.

הסקודה פאביה הידנית בקושי מגיעה עם חלונת חשמל מאחור!!! פשוטה ברמה ביזיונת.

בחול יש רכבים ידנים טובים ומאובזרים

• תוכן חדש...