Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה אגזוז זרימה חופשית יש תקן בישראל, חוץ מ- Remus?

רשימה של כמה חברות שאתם מכירים תעזור לי מאוד.

תודה.

פורסם

את רמוס לא מייבאים לארץ יותר, וגם אין להם בכלל אישור.

לסופרספרינט יש אישורים בארץ, והם נמכרים על ידי

E&A

שמוכרים דודים עם אישורים.

ותנסה לפנות ל קובי מאקסטרים טיונינג, שגם הוא מתעסק עם אגזוזים עם אישורים.

http://www.extreme-tuning.net/

פורסם
את רמוס לא מייבאים לארץ יותר, וגם אין להם בכלל אישור.

לסופרספרינט יש אישורים בארץ, והם נמכרים על ידי

E&A

שמוכרים דודים עם אישורים.

ותנסה לפנות ל קובי מאקסטרים טיונינג, שגם הוא מתעסק עם אגזוזים עם אישורים.

http://www.extreme-tuning.net/

בחייייך :)

לאחרונה שבדקתי, ל REMUS יש יופי של אישורים , הם מיובאים בצורה נפלאה ע"י אפל אגזוזים ,והם אפילו נותנים אישור (לא משנה שכל האישורים שווים לתחת ..)

אגב E&A מתמחים ב SEBRING, לא בסופרספרינט.

פורסם

האישור הזה לא שווה כלום,מסתכלים יותר על הרעש וזיהום האויר מאשר על האישור,אם אין רעש אז לא משנה איזה מין אגזוז זה...שיהיה אפילו מפלסטיק.

לסיכום: האישור הזה לא שווה כלום!

פורסם

האישור הינו אישור "יבוא" ואינו אישור ממשרד התחבורה, לפעמים זה מרוויח לנו נקודת ויכוח עם השוטר , ובשאר המקרים פשוט לא.

אז להגיד שיש אישורים זה נהדר.... באותה מידה תביא אישור בכתב מאמא שלך - זה יהיה תקף באותה מידה.

פורסם
האישור הינו אישור "יבוא" ואינו אישור ממשרד התחבורה, לפעמים זה מרוויח לנו נקודת ויכוח עם השוטר , ובשאר המקרים פשוט לא.

אז להגיד שיש אישורים זה נהדר.... באותה מידה תביא אישור בכתב מאמא שלך - זה יהיה תקף באותה מידה.

אורן עם כול הכבוד..

משיחה שלי עם E&A הן טוענים שהאישורים שלהם הם כבילים, והם חוקיים לגמרי, במקרה שהשוטר לא מאמין ואני מקבל כנס, בעזרת האישורים ניתן לבטל אותו.

זה הם אמרו, לא בדקתי את זה אישית.

פורסם

ממש כבילים....וממש יבטלו לך קנס בגלל האישור הזה....תעשה לי טובה.

ברור שיאמרו לך את זה,זה עסק,הם צריכים להתקיים.

שבת שלום.

פורסם

פליקס כל התייחסות לקובי מאקסטרים טיונינג = התיחסות בעצם למשתיק שעובדים איתו בשיתוף בנושא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לסאברינג יש אישור משרד התחבורה ואישור מכון התקנים כל מי שקונה דוד אחורי של סאברינג מקבל אישור התקף רק לרכב לפי מס רישוי האישורים האלה קבילים בטסט ובבדיקה של שוטר/בוחן תנועה

אם ברכב בוצעו שינויים נוספים כגון ביטול ממיר קטליטי או ביטול דוד מעבר האישור לא יעזור גם במידה שהדוד הותקן בצורה לא נכונה והוא בולט מעבר לקו הפגוש האחורי האישור לא יעזור

אם יש מישהו שנכשל בטסט או קיבל קנס על ידי שוטר והרכב שלו עומד בדרישות שהוזכרו הוא מוזמן לפנות ליבואנים של סאברינג E&A אוטוספורט והם ידאגו לסדר את העניין!

פורסם
ממש כבילים....וממש יבטלו לך קנס בגלל האישור הזה....תעשה לי טובה.

ברור שיאמרו לך את זה,זה עסק,הם צריכים להתקיים.

שבת שלום.

ואת זה אתה אומר בהסתמך על ........ ?

אז אתה תעשה לי טובה ..

פורסם

תעשה חיפוש בפורום להורדה מהכביש או לאגזוז פתוח ותראה מה קורה לאנשים שיש להם אישור ברגע שהמשטרה עוצרת אותם.

• תוכן חדש...