Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמעתי מספיק סיפורים בנושא, ולכן כאשר דיברתי עם המפיצים של האגזוזים שאלתי אותם מספר פעמים - האם האישור תופס מבחינה חוקית ? , יש לכם על זה התחייבות ?

התשובה היא כן (במקרה של E&A)

ואתה יכול להאמין לדברים ש

Max-Boost

אומר, הוא עובד ב

E&A

אם הוא מתחייב לבטל את הדו"ח לאחר שהתקנת את הדוד אצלו, אז שהוא ישבור את הראש.

פורסם

אתה רוצה בשביל הספורט לנסוע ולעצור לייד בוחני תנועה ולשאול אותם אם האישור קביל או לעצור לייד אלה שבודקים תקינות רכבים ולהראות להם את האגזוז עם האישור ולראות מה יקרה?

מקסימום הוא ייבטל לך את הדוח לא?

פורסם
אתה רוצה בשביל הספורט לנסוע ולעצור לייד בוחני תנועה ולשאול אותם אם האישור קביל או לעצור לייד אלה שבודקים תקינות רכבים ולהראות להם את האגזוז עם האישור ולראות מה יקרה?

מקסימום הוא ייבטל לך את הדוח לא?

אין לי אגזוז של E&A , האגזוז שלי הוא הכי לא חוקי שיכול להיות.

הדבר האחרון שאני רוצה זה לעצור ליד בוחן תנועה ולהתגרות בו, וגם אני לא עושה ספורט :lol: ( סתם, צוחק צוחק)

כשאני קונה את המוצר אצל חברה ( מפורסמת, ולא אצל איזה חאפר, יש לציין ), והוא נותן לי הבטחה + אישור בכתב שהאגזוז אכן עומד בתקנים ובמסגרת החוק, אני מאמין לו.

אתה יכול לבחור למי להאמין ולמי לא להאמין.

ואם אני לא טועה כבר היה לי את הוויכוח הנ"ל בעבר עם עמית (Kompy) שהוא בוחן רכב \ טסטר ( משהו בסגנון) , הוא טען משהו ( לא חוקי) ואני טענתי משהו (חוקי) וכך זה נגמר.

פורסם

אני חוזר על דברי כל מי שמותקן על הרכב שלו דוד אחורי של סאברינג וניתקל בבעיה בטסט או בבוחן תנועה/שוטר מוזמן ליצור קשר עם היבואנים של סאברינג אי אנד איי אוטוספורט שיטפלו בבעיה ויחזירו את הרישיון ו/או יבטלו את הקנס בתנאי שהדוד מותקן כחוק ולא בוטל הממיר הקטליטי/דוד מעבר

• תוכן חדש...