Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקבל מידע לגבי חלקי חילוף לרכב אבל לא יודע איך מבררים מהו המק"ט המתאים לי.

כיצד אתם משיגים את המק"טים לרכב שלכם? האם יש אתר אינטרנט שניתן להכניס אליו מס' שלדה ולקבל פרטים?

פורסם

דרך אחת היא להכנס לאתר של היצרן או אתר מורשה יצרן או פורום של המותג ולחפש לפי VIN או לפי קוד המנוע.

דרך שניה היא אוטו-דאטא

דרך שלישית היא לפי אתרי חלפים לרכב (אמאזון למשל אתה ממש יכול לבנות פרופיל רכב) או שתנסה למשל את JUSTMOTOR שזה בעצם אבי פרטס.

דרך רביעית להתקשר למוסך מורשה ולשאול - הם מחוייבים למסור לך מק"ט או ממש לבקש מהם הצעה לטיפול מפורטת כולל מק"טים.

דרך חמישית - לשאול בפורום כמו למשל אהההםםםם כאן!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

האתר הזה לא מעודכן וממה שאני נתקל, גם לא תמיד מכוון ישירות למק"ט בודד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני שעה, מלטבשי כתב:

האתר הזה לא מעודכן וממה שאני נתקל, גם לא תמיד מכוון ישירות למק"ט בודד

לשמחתי, מצאתי באתר בדיוק את מה שרציתי תוך חצי-דקה. יכול להיות שהיה לי פוקס ;) אבל, זה הצליח...

פורסם

לא אומר שאי אפשר למצוא. אבל צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי שהמק"ט שתקבל כבר הוחלף במתקדם יותר. יש סיכוי שהרכב בכלל לא נמצא (סתם דוגמא, 3008 דור שני, לא ראיתי שקיים).

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 11.3.2021 בשעה 08:32, מלטבשי כתב:

לא אומר שאי אפשר למצוא. אבל צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי שהמק"ט שתקבל כבר הוחלף במתקדם יותר. יש סיכוי שהרכב בכלל לא נמצא (סתם דוגמא, 3008 דור שני, לא ראיתי שקיים).

אתה צודק בהחלט ולכן, הזמנתי יחידה אחת מהמק"ט הקודם ויחידה נוספת מהמק"ט החדש...

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום!

מעוניין להחזיק רשימת מקטים לכל החלקים של הרכב, לכשאצטרך.

איזה מהאתרים יעיל יותר להנ”ל?

ברשותי פולקסוואגן קראוול 2021

שלדה WV2ZZZ7HZNH001422

תודה למגיבים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

ניסיתי באתר שהציעו כאן - http://www.catcar.info/ והוא לא מזהה את מס' השלדה. באתר אחר הוא זיהה את הרכב כמולטיוואן 2022 (והרכב קראוול 2021) ובאתרים נוספים שחיפשתי לא זוהה הדגם לפי השלדה.

פתרונות?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...