Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, tinoki כתב:

ניסיתי באתר שהציעו כאן - http://www.catcar.info/ והוא לא מזהה את מס' השלדה. באתר אחר הוא זיהה את הרכב כמולטיוואן 2022 (והרכב קראוול 2021) ובאתרים נוספים שחיפשתי לא זוהה הדגם לפי השלדה.

פתרונות?

לרכבי VAG יש תוכנה של היצרן בשם ETKA שכוללת קטגורוית וציורים. ישנן דרכים מסוימות להשיג אותה, תעשה גוגל ותחכים.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

מתי הרכב עלה לכביש?

בשווקים מסויימים, מודל של שנה חדשה מתחיל לפני שמתחילה שנה אזרחית חדשה.

אולי בגלל זה ראית 2022

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
בתאריך 22.8.2023 בשעה 14:12, Fraysa כתב:

לרכבי VAG יש תוכנה של היצרן בשם ETKA שכוללת קטגורוית וציורים. ישנן דרכים מסוימות להשיג אותה, תעשה גוגל ותחכים.

אה אוקיי.

חיפשתי באתר הזהhttps://volkswagen.7zap.com/en/rdw/ ובעוד אתרים. משום מה קראוול לא מופיע שם בכלל. וגם לא לפי VIN

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני די בטוח שפולקסווגן מגדירים את הקראוול כ"פולקסווגן מסחרי", אז כנראה שיש ETKA למסחריות (לא בטוח).

שלח לי מס' שלדה בפרטי ואנסה לסייע.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, tinoki כתב:

משום מה קראוול לא מופיע שם בכלל. וגם לא לפי VIN

רכב נמכר ברחבי העולם בשמות שונים. מבדיקה קצרה שעשיתי, הוא יכול להיקרא באתרים טרספורטר T6.1, T7, ואולי גם בשם אחר.

The T6.1 Caravelle and Multivan were replaced by the Multivan (T7) in 2022

In June 2021, Volkswagen unveiled a new passenger van as the "T7 Multivan" to replace the Caravelle

(זוכר מולטיוואן 2022?) אתה יכול לגלוש לוויקיפדיה באנגלית, להכיר את דגמי הטרספורטר, ולנסות לאתר את הרכב שלך לפי התמונות והנתונים הטכניים. בסוף אפשר לדעת את שמות הדגם של כל רכב, אבל צריך לעשות עבודת תחקיר בפעם הראשונה.  צריך גם לעבוד בזהירות כשלא עובדים עם מספר שילדה (אני עושה את זה שנים 🙂) כי חלקים מסוימים יכולים להיות שונים בין איזורים גאוגרפים (הגה, רדיאטור, למשל), אבל הבסיס של הרכבים זהה בגדול.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
בתאריך 23.8.2023 בשעה 19:45, Fraysa כתב:

שלח לי מס' שלדה בפרטי

הוא כבר רשם אותו בעמוד הקודם.

באתר הזה וגם זה הוא מזהה, אבל אני לא בטוח בכלל שהוא מצמצם את אפשרויות בחירת החלקים לדגם הנכון. נראה שלכאורה מדובר רק בהדגמה של האתר.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 24.8.2023 בשעה 19:48, Tom_22 כתב:

באתר הזה וגם זה הוא מזהה, אבל אני לא בטוח בכלל שהוא מצמצם את אפשרויות בחירת החלקים לדגם הנכון. נראה שלכאורה מדובר רק בהדגמה של האתר.

שלום חברים. מקפיץ.

יש לי מס' חלקים שאני מעוניין להזמין לרכב ולא מצליח למצוא קטלוג לפי VIN. האתרים המצוטטים - אחד לא עולה והשני לא מזהה את מס' השלדה.

מחפש אתר בו אוכל למצוא את המקט"ים של החלקים לרכב שלי - קראוול 2021.

מס שלדה WV2ZZZ7HZNH001422

תודה!

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 24.8.2023 בשעה 16:02, mcaspi כתב:

רכב נמכר ברחבי העולם בשמות שונים. מבדיקה קצרה שעשיתי, הוא יכול להיקרא באתרים טרספורטר T6.1, T7, ואולי גם בשם אחר.

partsouq.com

VW

Europe

Tranporter

2021

Sales Designation=Caravelle

יכול להיות גם באתרים אחרים דרך הטרנספורטר.

פורסם

קופץ על הנושא

אני מעוניין למצוא מק"ט למיכל אוריאה לדאציה לודג'י מספר שלדה UU1J92201L0062271

2020

116 כ"ס

מנוע K9K

1461 סמ"ק

מלבד מק"ט אני אשמח גם לקבל קישור לאתר שנותן ממש את כל המפה של הרכב

היה לי כזה ליונדאי הקודם שלי אבל לדאציה לא מצאתי

פורסם (נערך)

למה לא לנסות לפעול קודם לפי מה שנכתב לאחרים:

בתאריך 24.8.2023 בשעה 16:02, mcaspi כתב:

אתה יכול לגלוש לוויקיפדיה באנגלית, להכיר את דגמי הטרספורטר, ולנסות לאתר את הרכב שלך לפי התמונות והנתונים הטכניים. בסוף אפשר לדעת את שמות הדגם של כל רכב, אבל צריך לעשות עבודת תחקיר בפעם הראשונה.  צריך גם לעבוד בזהירות כשלא עובדים עם מספר שילדה (אני עושה את זה שנים 🙂) כי חלקים מסוימים יכולים להיות שונים בין איזורים גאוגרפים (הגה, רדיאטור, למשל), אבל הבסיס של הרכבים זהה בגדול.

לפני 22 שעות, mcaspi כתב:

partsouq.com

יכול להיות גם באתרים אחרים דרך הטרנספורטר.

בתאריך 27.1.2025 בשעה 23:43, tinoki כתב:

שלום חברים. מקפיץ.

יש לי מס' חלקים שאני מעוניין להזמין לרכב ולא מצליח למצוא קטלוג לפי VIN. האתרים המצוטטים - אחד לא עולה והשני לא מזהה את מס' השלדה.

מחפש אתר בו אוכל למצוא את המקט"ים של החלקים לרכב שלי - קראוול 2021.

מס שלדה WV2ZZZ7HZNH001422

תודה!

שים לב ששנת הדגם של הרכב היא 2022 (בגלל ה-N ב-VIN).

עריכה אחרונה על ידי mcaspi

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...