Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה 10-12

red1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לא יודע כמה מכם זוכרים אבל בשבוע הקודם התייעצתי פה עם חברי הפורום, ואחד הרכבים שהציעו הינו הפיאסטה.

יש לי עדיין התלבטות בין הפיאסטה לבראבו אבל ככל הנראה אלך על הפיאסטה כי אני מודה פיאט קצת מפחידה אותי במיוחד מנוע טורבו באוטו שהוא כבר 5-7 שנים על הכביש.

קצת על אופי הנהיגה שלי: אני אוהב לנהוג רגוע כמו כל נהג אחר אני כן אוהב שיש לאוטו כח, אבל אני רוצה להישאר ריאלי במסגרת התקציב שלי ולקנות קנייה חכמה.

בכל מקרה אלה השאלות שלי בנוגע לפיאסטה 10-12.

החשש הגדול שלי זה המנוע והגיר שלפי הבנתי הינו בעל 4 הילוכים.

1. איך האוטו מתמודד עם עליות?

2. אני לא צפוי לעשות נסיעות ארוכות כדרך קבע אבל מדי פעם יהיו נסיעות ארוכות איך המנוע מתמודד עם נסיעות ארוכות?

3. בגלל שיש ארבעה הילוכים אני מניח שהאוטו יגיע מהר מאוד לסל"ד גבוה איך ההתנהגות שלו במצב הזה? האוטו רועד?

4. מזגן? חימום\קירור? איך הוא?

5. להבנתי לא ניתן להגביה את הכיסא נהג האם זה נכון?

6. האם יש בעיות ידועות עם הרכב? מה עלות האחזקה בהשוואה לרכבים אחרים?

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי יותר מדי מידע לכן אני שואל את השאלות, ייתכן ופיספתי אשכול עם מידע כזה או אחר אז אודה לכם אם תפנו אותי.

סליחה אם השאלות מטופשות אוטו ראשון שאני רוכש לעצמי ואני מנסה לברר כמה שיותר פרטים.

פורסם

שאלה נוספת אני רואה שיש פיאסטות שנתון 2013 (הדגם החדש) עם מנוע 1.6 ותיבה אוטומטית(רובוטית) האם שווה לחרוג מעט בתקציב בשבילהן (אני מניח שאצטרך לקחת אחת שהייתה בחברות הליסינג\השכרה השונות מה שלעצמו די מוריד אותי מהרעיון)? או שזה הדגם שכדאי להתרחק ממנו כי הבנתי שיש מספר בעיות עם הדגם של מנוע ה 1.6.

פורסם

1- לא תצטרך לרדת לשולים עקב חוסר כוח אבל זה לא רכב זריז.

2- בלי שום בעיה.

3-הרכב לא רועד אלא יהיה רועש יותר.

4- ממה שזכור לי המזגן בסדר חימום לא יצא לבדוק אבל מאמין שחא תהיה בעיה.

סך הכול הרכב נחשב לאמין ודי פשוט, לא זוכר אם יש כיוונון גובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...