Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי SX4 שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי במחיר של 30K-40K.

קראתי פה בנוגע ל-SX4 וקיבלתי רושם שהרכב לא הכי נוח (אני נוסע כ-20K ק"מ בשנה).

מצד שני האבזור (ברמת גימור GLX) כולל בקרת אקלים, כניסה והנעה ללא מפתח חישוקים קלים ועוד כמה דברים שיחסית לקטגוריה והשנה הוא מאוד נדיב, ותא המטען גדול (4 דלתות כמובן), דבר שמאוד חשוב לי.

היום אני נוסע על I20 2009, האם ה-SX4 פחות נוח מ-I20?

פורסם

לא נראה לי שה-SX4 פחות נוח מה-i20 אבל נוחות זה משהו סובייקטיבי - כל אחד וטעמו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא נראה לי שה-SX4 פחות נוח מה-i20 אבל נוחות זה משהו סובייקטיבי - כל אחד וטעמו.

תודה,

היכן כדאי לבדוק את הרכב בהרצליה? (המכירה היא דרך היבואן, אז אני מתכוון לבדוק את הרכב במכון חיצוני)

פורסם

מבדק באיזור התעשיה הרצליה פיתוח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב נלקח לנסיעה ונפסל מיד.

הרכב עצמו לא נראה הכי שמור מבפנים ועם פגושים מתפרקים.

הרכב מרגיש חזק יותר בתחילת הנסיעה מ-I20,

שקט יותר מכיוון הצמיגים, אך רעשי הרוח נוכחים (דבר שלא קיים ב-I20).

המאכזב ביותר - מזגן חלש כאשר הרכב בעמידה, מבחינתי Deal Braker.

לא נלקח אפילו לבדיקה במכון.

פורסם

נפלת על אקזמפלר גרוע, קרוב לודאי שהבעלים ניצל אותו מעבר למקובל.

יש לי בין השאר SX4 סדאן 2010 - בהחלט נוח, מזגן טוב, אמינות מוחלטת (אם כי "רק" 110000 ק"מ).

כדגם הוא נותן תמורה מצויינת לכסף. אבל ברכישת יד 2 הבחירה שלך די מוגבלת, ואתה צריך למצוא את הדגם והאקזמפלר המתאימים שמוצעים למכירה באותו זמן. אל תפסול את הדגם כלל, יש סיכוי למצוא אחר יותר טוב. או רכב טוב שאתה בכלל לא מכוון אליו, אבל מוצע ממקור אמין (תתחיל מבדיקה מי במשפחה רוצה להחליף רכב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...