Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאשר הייתי רווק, התחלתי מאופל קדט ומיצובישי לנסר.

לא יכולתי לסבול דייהטסו שרייד וסובארו ג'סטי.

בכל מקרה, פותח השרשור פתח במקביל עוד שרשור ( לא ברור למה ).

הרכבים הקטנים של פעם, היו גם רכבים מאוד לא נוחים, עם מזגן גרוע וחוסר סחיבה קיצוני בחלקם (נגיד פיאט אונו 45 וכו').

זה הרגיש שאתה מתפשר בהרבה מובנים.

כשאני נוהג היום על פיקנטו, אני לא מרגיש שאני מתפשר על כלום למעט הגודל וכמה גימורים שהם קצת יותר מדי פלסטיקיים עבורי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נהגתי על פיקנטו ועל מיקרה ועל אלטו ועל מאזדה 2 ולא מעט מיני וסופר מיני כחלק מהעבודה שלי ולא נהנה מהם, ניסית פעם לנהוג עליהן בעליות של בית שמש? על הפנים לא סוחבות בכלל וחוץ מזה עיקר העבודה שלי עם הרכב תהיה מחוץ לעיר אבל זה כבר לא רלוונטי כי רכשתי את המאזדה כבר ומאוד מרוצה עד כה חוץ מרפידות שצריך להחליף הרכב כמו חדש תודה רבה =)

• תוכן חדש...