Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב ישן בלי טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר תקופה שאני לא מצליח להיפטר מהרכב הישן שלי,

מדובר ברנו קליאו שנת 2003, הרכב נוסע אך קיימת בעיה בגיר בעקבותה לעיתים הוא משתהה במעבר הילוך מראשון לשני(לרוב זה נפתר אחרי קצת גז וקפיצה קלה).

הרכב ככה כבר דיי הרבה זמן אבל שוב, נוסע ויחסית בסדר.

העניין הוא, שנגמר לו הטסט ולא חידשתי אותו, מכל מיני סיבות עבר הרבה זמן וכעת אני במצב שבו הרכב כבר מספר חודשים עומד בלי טסט. מדי שבוע אני עושה איתו סיבוב לראות שהכל בסדר, אבל האמת היא, שאני פשוט רוצה להיפטר ממנו.

הבנתי שלא ניתן למכור רכב בלי טסט, ולהעביר אותו טסט כמובן זה לא משהו שאני רוצה לעשות.

ברצוני לקבל עליו לא יותר מ-2500 שקל, ואולי אף קצת פחות.

מה האופציות העומדות בפניי? האם ניתן לפרסם אותו כך ולעשות העברת בעלות ללא טסט?

ואם לא, כיצד עליי לפעול?

האם שווה לבדוק במוסכים השונים אם מישהו רוצה לקנות אותו ממני? וכאן שוב השאלה, האם ניתן בכלל להעביר בעלות על רכב שכזה?

תודה לעונים וסליחה אם השאלה לא במקום הנכון.

פורסם

רכב ללא טסט יותר משלושה חודשים - לא ניתן להעביר בעלות.

ריאלית - אם תקבל עליו 500 ש"ח במצבו, תקח ותברח.

מכוניות מהסוג הזה לא מבוקשות, גם לא ע"י פרוקיות, אולי יהיה גרירסט שיסכים לקחת את הרכב תמורת פינויו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי, תודה על התגובה.

חשבתי שזה שהרכב נוסע(ויחסית בסדר) אמור איכשהו להשתקף במחיר שלו, לפירוק ב-500 שקל אני מניח שאוכל למצוא.

קיוויתי למצוא אופציה יותר טובה.

פורסם

ב2500 ש"ח נמכרות מכוניות נוסעות עם טסט ללא תקלות מהותיות. רכב בלי טסט ועם תקלה מהותית שווה את משקלו בברזל, ומאחר ששוק הברזל בזמן האחרון לא משהו - הוא לא שווה כלום.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בזמנו היתה לי סיטרואן zx מודל 94 עשתה כמעט 100k עד שפקד אותה סדק במנוע. ניסיתי למכור לחלפים לא באו אנשים. רכב היה שווה כמה אלפים בודדים. עד שמצאתי מוסכניק שהסכים לקחת בחינם (שילם רק על העברת בעלות) כל כך שמחתי שנפתרתי מהרכב... פשוט זה נהיה מטרד שחונה לי בחצר.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
ב2500 ש"ח נמכרות מכוניות נוסעות עם טסט ללא תקלות מהותיות. רכב בלי טסט ועם תקלה מהותית שווה את משקלו בברזל, ומאחר ששוק הברזל בזמן האחרון לא משהו - הוא לא שווה כלום.

באמת?

גם לברזל אי אפשר למכור גרוטאה?

חשבתי שיש מי שעדיין לוקחים אותן עבור 500-1000 ש"ח. לא כך?

שואל כי יש לנו במשפחה איזו גרוטאה שתופסת מקום חנייה....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש אנשים קונים מכוניות לפירוק/ברזל אבל 1000 ש"ח אין סיכוי שתקבל, אולי 500-400.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני חודש הייתי צריך לפנות רנו סניק 2005 נוסעת עם בעיית גיר עם טסט לחודש ממוסך רנו. פניתי למס' מוסכניקים, פירוקיות - אף אחד לא היה מוכן לקחת את הרכב גם לא בחינם.

בסוף גרריסט היה באזור והסכים להעמיס אותו תמורת פינויו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מחיפוש מהיר באינטרנט נראה שיש כמה חברות שקונות רכבים ישנות לברזל. כנראה שלא ישלמו לך הון, אבל זה מה יש.

חבל שהמדינה לא מסדירה את העסק הזה. ראוי היה שאחרי שבעלי הרכב משלמים הרבה שנים אגרת רישוי, יהיו מוקדים מסודרים להחזרת רכבים ישנים ואולי לקבל איזה סכום קבוע תמורת הבעת הרכב לנקודת האיסוף.

פורסם

אני אומר שלא ישלמו 2500 ש"ח - שישלמו 500 ויעשו מערך מסודר שיקלוט את הרכבים. גם על זה יהיה מספיק קופצים.

• תוכן חדש...