Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב ישן בלי טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין למדינה שום עניין לגרוט מכוניות שממילא לא נוסעות בכבישים - לעיריות יש זכיינים שגוררים גרוטאות ואפילו משלמים על הזיכיון לעיריה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכל מקרה שאין רצון או יכולת לחדש טסט מומלץ להקפיא את הרישיון, במקרה כשזה כאשר תרצה לחדש את הרישיון לא תצטרך לשלם על התקופה שבה הרכב לא נסע. והרי בכל מקרה אסור לנסוע עם הרכב כאשר הוא בלי רישיון בתוקף.

לא בטוח אבל כמה זה רלוונטי למקרה שלך מאחר והקפאה היא תמיד קדימה ולא רטרו.

ואם אני זוכר נכון העמדה של רכב בלי טסט לתקופה של מעל 60 ימים זה עבירה מנהלתית ואפשר לתת לך קנס ולגרור את הרכב.

פורסם
רכב ללא טסט יותר משלושה חודשים - לא ניתן להעביר בעלות.

ריאלית - אם תקבל עליו 500 ש"ח במצבו, תקח ותברח.

מכוניות מהסוג הזה לא מבוקשות, גם לא ע"י פרוקיות, אולי יהיה גרירסט שיסכים לקחת את הרכב תמורת פינויו.

אפשר להעביר בלי טסט מעל 3 חודשים. פשוט צריך לעשות את זה במשרד הרישוי ולא בסניף דואר.

תפרסם את האוטו במחיר ממש נמוך 500-1000 שקל ביד2 אולי מישהו יבוא.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

העניין הוא, שנגמר לו הטסט ולא חידשתי אותו, מכל מיני סיבות עבר הרבה זמן וכעת אני במצב שבו הרכב כבר מספר חודשים עומד בלי טסט. מדי שבוע אני עושה איתו סיבוב לראות שהכל בסדר, אבל האמת היא, שאני פשוט רוצה להיפטר ממנו.

תעשה לעצמך טובה ואל תעשה סיבובים ברכב בלי טסט ובלי ביטוח. אם חס ושלום תקרה תאונה, אתה תסתבך כהוגן.

• תוכן חדש...