Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסא 2013 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מעונינם לרכוש רכב אוטומטי סופר מיני (מנוע +1400 )בתקציב של 38K בשנתון של 2012 ומעלה. ראיתי שיש דיי הרבה אופל קורסה שעונות לתקציב ואפילו יחסית עם קילומטראז נמוך (70-80 אלף)

הבעיה היא שיש איזשהי שמועה או תחושה שקיבלתי מדיי הרבה אנשים (שלא מבינים ברכבים) שלא מתקרבים לאופל ואני רציתי לדעת האם באמת יש סיבה לעניין זה. האם הרכב סובל מבעיה כלשהי אשר מאחוריה יש את השמועות? הסתכלתי גם פה בפורום ולא ראיתי מישהי שממליץ על אופל למרות שיש יחסית היצע גבוה של רכבים במחירים טובים

חשוב לציין שזה שאין שוק לאופל לא כל כך מפריע לי. חשוב לי לדעת על אמינות הרכב, עלות הטיפולים ודברין מסוג זה

פורסם

אני לא מכיר בעיה מיוחדת באופל, אבל היא לא זכתה להצלחה בשוק הפרטי, רכב שנמכר בעיקר אצל שלמה סיקסט (בתור היבואן של אופל) אחרי ששירת בליסינג או השכרה.

בינונית מאוד בכל התחומים ביחס למתחרות שלה - שילוב מנוע וגיר, ביצועים, בטיחות, אבזור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נהגתי עליו במשך 15 יום מליסינג כן משלמה סיקסט, מאד אהבתי אותו רכב קטן קומפקטי ונוח, עלוב מבחינת אבזור, צריכת דלק סביב 1:12, כוח לא חסר לאוטו אחרי לחיצה נדיבה על הגז בלימה טובה, מערכת שמע גרועה

פורסם

כוח לא חסר? בהשוואה למתחרות האירופאיות שלה מאותה תקופה, כמו C3/207 שהגיעו עם מנוע 1.6 120 כ"ס, קליאו עם 1.6 110 כ"ס (ואחר כך 1.2T), פאביה/איביזה/פולו עם 1.2TSI של 105 כ"ס, היא חלשה משמעותית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתה לי אחת כחלופי ל11 יום מהביטוח דרך חברת ההשכרה best,

חוץ מהצבע צהוב בננה והגג הפנורמי היה מדובר ברכב ממוצע ובנינוני לחלוטין - מנוע חסר מחץ בעליל הגיר אוטומטי מהיר אבל לא יעיל כ״כ ופלסטיקה מאוד זולה ופשוטה.

צריכת הדלק אצלי התקרבה ל1-10 - שותה כמו גדולה למרות הגודל.

הרכב מבדר עם מלא מוזריות - ידית האיתות לדוגמא והמגבים חוזרות תמיד למקום(בשניה שנלחץ לדוגמא ולא אחרי הפניה) - לא ברור לי למה הסטנדרט המוזר הזה, גם הכפתור פתיחת חלון מבדר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יש לי אופל קורסה 2012, במחיר שלה אתה יכל להביא רכב מאובזר יותר עם שוק נרמאלי, הרכב אצלי שנה וחצי ובחצי השנה האחרונה מנסה למכור אותו ללא הצלחה ואפילו כמה מגרשים אמרו לי שהם לא רוצים לעשות טרייד אין או לתת לי מחיר בדיחה על האוטו מהסיבה שגם להם יקח המון זמן להיפטר ממנה אם בכלל.

פורסם

מצב השוק של הרכב קשה מאוד והא נחשב לא סחיר בעליל.

אם זאת, מי מחפש רכב לטווח ארוך יכול למצוא כאן דווקא אפשרות מעניינת ברכישת רכב ב50% מערכו או פחות.

רק לזכור שאם קונים בזול מוכרים הרבה יותר בזול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...