Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw m8

The Delusion
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום ראיתי בהרצליה BMW M8 בצבע כחול תכלת

אוטו מדהים , מישהו יודע אולי מה הנתונים של האוטו ?

אין דבר כזה M8 .

הכי קרוב לזה זה ה 850 CSI.

300/326 כ"ס ממנוע 5/5.4 .

פורסם

הורגים אותי האנשים שקונים מכונית במיליון ש"ח ומדביקים מדבקה אידיוטית ב 5 ש"ח על האוטו.

אני מכיר M3, M5 ,M12, M1, אה וגם m&m :-P

יש גם M400 ו- M14 של נובל.

271033123935.jpg

בתמונות שני דיגמי M

אחד הוא אב טיפוס שלא יצא לשוק של ה 8-M

M8_old.jpg

norm_3_orig.jpg

אייל

פורסם

אין דבר כזה M8.

שים לב שקיבלת רק 4 עמודים של תמונות, חלקם אפילו לא של סדרה 8. תרשום M5 או M3 ותראה שתקבל עשרות עמודים.

גיא

פורסם
זה בגלל הנדירות שלה, אבל זה קיים ורוני הוכיח חד משמעית.

והנה, ידידי הירקרק והקופצני, הוכחה לכך שאתה באמת כותב קצת יותר מדי בפורום, ובעיקר לוקה בחוסר תשומת לב/חוסר יכולת אבחנה/מנת משכל הדומה לזו שבטח יש לסימלון שלך.

תסתכל טוב על התמונה שפרסמתי, ותעשה לעצמך טובה - פעם הבאה חושבים לפני שכותבים (או עדיף לא לכתוב כלל)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה נראה כמו סדרה 8 שהודבק לו סמל של סדנת ה-M. הסמל לא ממש ברור אבל כך זה נראה.

וואלה? פשש, כל הכבוד. איך הצלחת?? ואני חשבתי שיכולות הפוטושופ שלי משתוות לאלו של מוטי מיאטה... :-P:lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וגם ה840 התכלת הזו עושה לי בחילה ... סתם איזה ערס שהחליט להרוס את האוטו , שם לו אותיות שהוא לא יודע מה הן מסמלות בכלל (אם לא ידעתם אז בבמוו

M= MOTI MIATA MOTORSPORTS) וצבע אותה בצבע לא מובן , לא יודע אפילו אם הוא היה כזה צבע לבמוו ...

שיהיה בריא איך הוא הרס כזה אוטו מדהים !

XJR

• תוכן חדש...