Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw m8

The Delusion
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אילן, יכולת פשוט לרשום שלא הייתה ולא נבראה M8. ;)

את זה בטוח שהוא לא יכל לרשום. אתה בטח מתכוון שהוא יכל לרשום:

לכבוד

חברי הפורום

לא הייתה ולא נבראה M8.

בכבוד רב

אילן פ.

:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לכבוד

Fitch

sronis

חברי הפורום.

אני לא נוהג לקבוע עובדה, מבלי להביא הסברים ונימוקים ראו הדוגמא הנ"ל.

מה גם שלמדתם דבר או 2 על סידרה 8.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אילן, ועכשיו ברצינות - כל הכבוד שאתה טורח לבדוק לפני שאתה קובע עובדות, וגם תודה על הסקירה של סדרה 8. באמת החכמנו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לכבוד אילן.

לרגע ולא ניסיתי להוריד מן הערך של הדברים החשובים שכתבת.

גם אני כמו רוני החכמתי נורא בנוגע לסדרה 8 של במוו.

תודה.

בכבוד רב,

ניר סבירסקי.

משכנתא זה קל

פורסם

לכבוד

sronis

Fitch

חברי פורום.

אני שמח כי החכמתם מדברי/סקירה על סידרה 8.

לשם כך אני פה, וקיים הפורום -לא :?:

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
קבלו אותו , מלך חוכמת האינטרנט !!! נכנס ל

www.fiction-cars-for-stupid-people.com ומלמד את כולנו על מכוניות . אני מציע שאם אין לך ידע במכוניות ובטח שלא בבמוו שתשתה כוס מים , תאכל איזה גפילטעפיש עם אוכמניות ותותי בר סקנדינבים ותפסיק להתווכח עם אנשים שמבינים במכוניות לא בעולם וירטואלי .

ותלמד לדבר למנהלים , אם זה היה תלוי בי מזמן כבר היית מסדר לך זמן פנוי אחרי הצהריים לעשות את השיעורי בית שנותנים בבצפר במקום לכתוב בפורום!

ורוני יש בהשוואה שלך לאימפרזה משהו , אבל זה יותר כמו לקחת WRX רגילה לצבוע אותה בורוד , לשים לה STI WR1 וכו ... ולחיות בשלום עם עצמך ...:?

נ.ב

The Delusion , כמה היא שוקלת לדעתך ? סתםם :-P

וואלה ממש הרגת אותי מצחוק עכשיו

דרך אגב אם ראית את ההודעה האחרונה שלי בנושא ההוא אמרתי שטעיתי

כי אני ראיתי את המשקל הכולל והצטערתי על זה שהטעתי אנשים.

במשקל הכולל זה כן מה שאמרתי אבל במשקל הרגיל היא שוקלת בערך 1400

יום טוב :-)

פורסם

באימא שלכם תפסיקו את השירשור האידיוטי הזה

זאת M8 שלא יוצרה מעולם

m8b.jpg

m8c.jpg

http://capitalistlion.com/article.cgi?1307

Ladies and Gents, I give you the BMW M8, the prototype to what was to be a generation of Bimmer supercars. Built on the 850 chassis, the M8 was to be an all wheel drive exotic pushing in excess of 550 horsepower, back in the late 80's.

Unfortunately, BMW scrapped this car, thinking there was no market in such an exotic at the time. As such, only the prototype exists, which is kept at the BMW plant under lock and key. I've always wanted to get an 850 and reproduce the M8, using production McLaren and Xtrac parts, as to be perfectly honest, this is one car which really should have seen the open road.

Anyway, a little history lesson for those who think the 850 is otherwise unimpressive. To me, it's one of the best cars BMW ever made. Not because of what it is, but because of what it could have been.

אייל

פורסם

ציטוט קטן מהאתר שנתתם פה: http://www.xs4all.nl/~tintelen/BMW_M8.htm

The 850 CSi is the only production model which could be named M8

פעם הבאה פשוט תקראו מה שכתוב זה עוזר להבין את הטקסט בדרך כלל...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בעיקרון כמו שאני מבין את זה , לא יוצרו אמ8 סידרתיות(בהנחה והיו ניסיוניות) אלא רק השתמשו בטכנולוגיה של האמ(ראו ערך - מנוע) , אבל אף פעם לא נקראו ככה רשמית.

פורסם
הגזמת... זה יותר כמו אימפרזה WRX על תקן של STI... עדיין מדובר במכונה מרשימה ביותר, ולא בב.מ.וו 316 עם תגים של M3.
רוני, אתה מעייף אותי....:wink:

זוטות, זוטות, זוטות.....לא התכוונתי לעשות השוואה בין 2 דגמים של רכבים אלה רציתי להמחיש הפיכה של רכב א' לרכב ב' (הפיכה=אמממממ.....הונדה סיויק טיפוסית בארץ ל-TYPE R למשל...:-D )

ברור שמדובר במכונת נהיגה...שנהפכה לרכב שלא קיים!!

חוץ מזה שגם 316 היא מכונה מרשימה ביותר...:-P

תזהרו לא להתווכח עם רוני, הוא כרגע חסם לי את ההרשאה לכתוב בפורום...

איך הוא חסם לך את ההרשאה וזה עדיין כתב את ההודעה שלך?:twisted:

(רוני, אני מצטער אם אחת האותיות או המילים שרשמתי בתגובה כאן הכעיסו אותך או גרמו לך להתעצבן , אני מתנצל אם פגעתי ומבקש מחילה.....:lol: )

אמיר.

• תוכן חדש...