Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות: Nighthawk AC3200 Tri-Band WiFi Router vs TP-Link Archer C9 AC1900 Dual Band

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני אומנם לא גר בדירה גדולה, אבל יש שלל הפרעות., כיום יש לי Archer C7 שהוא באמת מצוין, אבל לאחר שחפרתי את הנושא, מצאתי שבמקרה שלי הוא לא מתמודד היטב עם ההפרעות בבית ובבניין, וביחד עם ריבוי המשתמשים אני מאבד מהירות ולפעמים עוצמת קליטה בערוץ 2.4, כנראה בגלל שהאנטנות של ערוץ זה פנימיות. כאמור, סה"כ מאוד מרוצה מהראוטר – אין תקלות. ובכל זאת...

בקיצור, החלטתי להחליף ראוטר (אולי גחמה) ולפני מס' ימים הוזמן בשבילי וכבר קיבלתי את ה-C9. השיפור בו (לפחות הרלוונטי מבחינתי) הוא: מעבד כפול ליבה והעובדה שכל האנטנות חיצוניות.

ברם, כרגע עלתה האפשרות לרכוש את Nighthawk AC3200 במחיר מצוין וכשעל פניו מדובר בליגה אחרת לגמרי. ברם, בניסיון לרדת לחודו של עניין, בכל הנוגע למה שחשוב לי, בייחוד לאור העובדה שכבר עשיתי רכישה, וחרף המחיר המאוד אטרקטיבי אני מתלבט.

על הנייר: לשניהם מעבד כפול. בכל הנוגע לאנטנות, לא הצלחתי להבין אם בנטגיר לכל ערוץ בעצם 2 אנטנות (ואז הראוטר, שבעצם מחלק ל-3 רשתות, מקצה 2 אנטנות לכל ערוץ) או שלחילופין לכל ערוץ 3 אנטנות משלו ובעצם כל ערוץ נהנה מכל ה-6 אנטנות ואז כמובן היתרון אדיר. גם האנטנות שלו נראות מאוד קטנות. אגב, הגודל שלו והצורה הרובוטריקית ממש לא מעניינים אותי.

בהזדמנות זו אני מודה לאלו שכבר התייעצתי איתם, חלקם מכאן, אבל יש קצת תשובות סותרות ולכן מעלה זאת לדיון.

הc9 עדיין באריזתו המקורית (סגור בוואקום) ואין לי בעיה למכור אותו בשוק הפרטי (לא מתכוון להחזיר כי בוצעה הזמנה במיוחד בשבילי ולא אשבור מילה) במחיר נמוך מאוד ביחס לשוק כך שאני מניח שיימכר די מהר והוא הרי חדש.

השאלה – האם באמת בין שניהם, לנטגיר יש יתרון משמעותי מאוד על הc9 בנסיבות שתיארתי ובהתאם למה שאני מבקש להשיג? רק אז – אלך על המהלך שאחרת אוותר עליו.

בתודה מראש,

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

בתור אחד שבעובד בפיתוח וויפיי שיוצא לו לבדוק לא מעט ראוטרים בשוק, לך רק על ASUS או NETGEAR.

ממליץ בחום על ה ASUS RT-AC88U , הראוטר הכי מוצלח כיום בשוק (למעט הAD7200 של נטגיר אבל המחיר בליגה אחרת).

מגיע עם צ'יפ הוויפיי החדיש של Broadcom, שיתן לך ייתרון משמעותי בקליטה למרחק על פני המתחרים.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)

אני עדיין בדיעה שמודם לחוד וראוטר לחוד גם בבית.

תשתמש במודם vdsl פשוט וראוטר טוב.

בעסקים אפילו להפריד הכל...

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

Annapurna Labs חברה ישראלית בבעלות אמזון חתמו על ש"ת עם TPLILK על שימוש ב SOC שלהם .

נראה המון מוצרים מעניינים.

בן אומנם ציין את ה נטגיר AC3200 רק הוא שכח לציין שהוא עולה 620 שח עד הבית , בזמן שבארץ הקודש הוא עולה 1900 שח.

במחיר הזה אין חלופות טובות יותר.

פורסם
בתור אחד שבעובד בפיתוח וויפיי שיוצא לו לבדוק לא מעט ראוטרים בשוק, לך רק על ASUS או NETGEAR

תודה על ההמלצה, אבל בשל הנסיבות שפרטטתי, אני מעדיף להתמקד כרגע בשתי האופציות שעל הפרק, הטיפילינק שבידי והנטגיר שיש אפשרות לרכוש אותו באמת במחיר מדהים.

בנסיבות אלו בהשוואה בינהם וביחס למה שביקשתי להשיג כפי שפרטטתי בפוסט שלי - האם יש הצדקה להיכנס למהלך של מכירה עצמאית של הC9 ורכישה של הנטגיר?

אני עדיין בדיעה שמודם לחוד וראוטר לחוד גם בבית.

תשתמש במודם vdsl פשוט וראוטר טוב.

בעסקים אפילו להפריד הכל...

אני מסכים איתך, אך לא הבנתי מעין הגעת למסקנה שאני מדבר על מכשיר משולב. יש לי מודם של הוט וראוטר נפרד. אשמח לעזרתך בהתלבטות.

Annapurna Labs חברה ישראלית בבעלות אמזון חתמו על ש"ת עם TPLILK על שימוש ב SOC שלהם .

נראה המון מוצרים מעניינים.

בן אומנם ציין את ה נטגיר AC3200 רק הוא שכח לציין שהוא עולה 620 שח עד הבית , בזמן שבארץ הקודש הוא עולה 1900 שח.

במחיר הזה אין חלופות טובות יותר.

ברם, כרגע עלתה האפשרות לרכוש את Nighthawk AC3200 במחיר מצוין וכשעל פניו מדובר בליגה אחרת לגמרי.

אומנם לא ציינתי את המחיר המדויק אבל רשמתי שמדובר במחיר מצוין. יחד עם זאת ומאחר וכבר ביצעתי רכישה אחרת האם מהפך מוצדק, בהתאם לצרכים שהעלתי

תודה לעוזרים,

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
בתור אחד שבעובד בפיתוח וויפיי שיוצא לו לבדוק לא מעט ראוטרים בשוק, לך רק על ASUS או NETGEAR.

ממליץ בחום על ה ASUS RT-AC88U , הראוטר הכי מוצלח כיום בשוק (למעט הAD7200 של נטגיר אבל המחיר בליגה אחרת).

מגיע עם צ'יפ הוויפיי החדיש של Broadcom, שיתן לך ייתרון משמעותי בקליטה למרחק על פני המתחרים.

ממליץ גם על אסוס

מספיק גם הדגם AC87U חזק מאד ואפילו הוא מעבר למה שתצטרך.

אתה יכול למצוא אפילו משומשים באיבי, והם יעבדו מעולה

קובי

:-)

פורסם

שוב, נא להיצמד בבקשה לדגמים שהעלתי בכדי לא להתפזר- אסוס לא על הפרק.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

טוב, לא משנה, אני יורד מהנטגיר עקב משקל של 1.1 ק״ג וגודל פיזי של יותר מדף a4 .

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
בציוד נורמלי כמו Unifi.

מה נחשב ציוד נורמאלי בנסיבות שתיארתי? וסליחה על הבורות, מה זה unifi?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

ממליץ לך לראות את זה:

לא בטוח שהחלפת הראוטר תעזור אם יש הרבה הפרעות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...