Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמרתי באיזה מקום שזה קשור ליבואן לובינסקי?

זו מדיניות היצרן וחבל מאוד שחסכים על דבר בסיסי כזה. לספק זוג מפתחות שלט זה בסיסי ואני לא מכיר עוד יצרן שמספק רק מפתח שלט אחד.

מסכים איתך, המפתח הראשי אני משאיר עם אשתי, והמשני תמיד איתי, והוא פשוט בלתי נסבל, צריך לפתוח את הרכב עם המפתח בדלת כמו בשנות ה90, וזה ממש לא נוח כי זה מתאפשר רק מדלת הנהג,

במקרה ושכחתי לקחת את המפתח מאשתי ואני לבד עם הילדים, או קונה דברים לבית זה בלתי נסבל שצריך להוציא את הכל ואחרי זה לחזור לצד דלת הנהג כדי לנעול.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו מדיניות היצרן וחבל מאוד שחסכים על דבר בסיסי כזה. לספק זוג מפתחות שלט זה בסיסי ואני לא מכיר עוד יצרן שמספק רק מפתח שלט אחד.

ניסן nv200 הגיע עם מפתח שלט אחד ומפתח רזרבי ללא שלט.

טויוטה ורסו - אותו הדבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז גם לגבי היצרנים האלו - זה לא סביר לדעתי, חיסכון במקום לא נכון בכלל.

פורסם

מסכים לגמרי, אבל זה מה שיש. אם לא מסתדרים, מזמינים מפתח עם שלט נוסף , למרות שהמחירים אצל יבואנים אפשר להגדיר כחזירות. לכן, בפרינציפ אני לא עושה זאת אצל היבואנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כנ"ל אצל פיאט. לפחות בפונטו איבו, ובפנדה דור קודם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

דאצ'יה לדאסטרים... ודווקא הרכבים היותר זולים מקבלים שני מפתחות עם שלט.

פורסם

מנסיון שלי:

307 2006 עם שלט אחד ורגיל אחד

C4VTS 2006 עם שני מפתחות שלט

308 פרימיום 2008 עם שני מפתחות שלט.

מאחר וכולן נקנו יד שניה איני יודע האם שולמה תוספת בגין הרכבים שהגיעו עם שני מפתחות שלט.

בכל מקרה לפני כעשור לובינסקי גבו כ-600 ש"ח על מפתח שלט נוסף. מפתיע לגלות שאין כל התקדמות.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
סיאט איביזה 2016 - הגיעה עם מפתח מתקפל/ שלט אחד ומפתח ״רגיל״ אחד

Sent from my iPhone using Tapatalk

תמיד יש וואג תורן שנדחף.
פורסם

107 מלובינסקי טרייד.

במקור: מפתח חכם + מפתח גולם.

ביקשתי מפתח חכם נוסף כחלק מהעסקה. קיבלתי בלי בעיה.

106GTI - Deus ex machina

• תוכן חדש...