Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת שעבוד

Seerjo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יש לא להרגיש בנוח עם רכב משועבד? ברור לכם ש80% אם לא יותר מהרכבים שעולים על הכביש בשוק הפרטי משועבדים כן? אנחנו בבועת הלוואות לרכישת רכב, זו המציאות.

את הרכב שלי קניתי כשהוא משועבד לפועלים.

אישית הלכתי עם הבחור לבנק, תיקתק העברת זה"ב לחשבון שלו מול הפקידה, הפקידה במקום הסירה שעבוד, מפה לשם הלכנו לדואר ושם כבר הופיע שהרכב לא משועבד והחיים שלנו תותים. אל תפחד מרכב משועבד, רק תעשה את כל תהליך ההעברה והשחרור בנוכחות המוכר ולצד פקיד הבנק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סגרתי עם בן אדם שמחר בבוקר נעלה מול בנק הפועלים ונשאל מה הם יכולים לעשות כדי שאני אהיה רגוע.

כמובן אקח את האוטו לבדיקה.

נתתם לי יועץ מעל ומעבר.תודה רבה.

אעדכן בהמשך

פורסם

רוב התגובות פה כאלה מפ****,

כמו שאמרו כבר מעל ל 80% מהרכבים בשוק הפרטי משועבדים.

התהליך מאוד פשוט ומהיר (מדבר מנסיון מכירה של 4 רכבים ב 5 שנים האחרונות).

הקונה והמוכר נפגשים בבנק, חותמים על טופס זכרון דברים, הקונה מעביר את הכסף/מפקיד, הבנקאי מוריד את השעבוד במקום.

הולכים לדואר ומעבירים בעלות, יותר פשוט מזה ?

*הערה - כמובן שכמו בכל תחום אחר יש רמאים וגנבים וכדי לבדוק מי הבן אדם לפני כן...

2017 Type R

פורסם

ברור שברוב המקרים הכל עובד בסדר. אבל אין לך דרך ממשית לבדוק מי האדם שעומד מולך אלא אם כן הוא נוכל גדול ושמו מפוזר באינטרנט.

יכול להיות מצב שמשהו ימנע העברת בעלות ואז הקונה באותו רגע תלוי בחסדי המוכר.

אפשר לחתום על זכרון דברים, להוציא צ'ק בנקאי ואז יתכבד הקונה לקחת הלוואת גישור ליום, יקבל את הכסף לאחר העברת הבעלות.

פורסם
ברור שברוב המקרים הכל עובד בסדר. אבל אין לך דרך ממשית לבדוק מי האדם שעומד מולך אלא אם כן הוא נוכל גדול ושמו מפוזר באינטרנט.

יכול להיות מצב שמשהו ימנע העברת בעלות ואז הקונה באותו רגע תלוי בחסדי המוכר.

אפשר לחתום על זכרון דברים, להוציא צ'ק בנקאי ואז יתכבד הקונה לקחת הלוואת גישור ליום, יקבל את הכסף לאחר העברת הבעלות.

לא מעבירים בעלות על רכב לפני שמקבלים תשלום מלא או חלקי אך משמעותי, כמו שכשאתה רוכש רכב חדש מהחברה אתה צריך לשלם עליו את מלוא הסכום, לא מקבלים דברים בחינם.

ואין שום קשר אם הרכב משועבד והמוכר צריך לסלק את החוב..

זו דעתי האישית.

פורסם
המוכר מקבל את הכסף עם העברת הבעלות.

נסכים שלא להסכים, אני חושב שחלק גדול מהעסקה תלוי בכימיה שיש בין הקונה למוכר וכל אחד מהצדדים צריך לתת אמון בצד השני כדי שזה יצליח.

אני מכרתי לא מעט רכבים שהיו משועבדים ובחלק מהמקרים העסקה נפלה בגלל הנושא הזה, אבל לא ויתרתי על הבטחון שלי.

פורסם

גם אני קניתי רכב משועבד לבנק. נפגשנו בדואר, הכנתי מבעוד מועד הוראה להעברת זה"ב עם כל הפרטים של המוכר בבנק שלי (IBAN וכו'), ורק חיכו לטלפון ממני לבצע אותה. הגעתי לדואר, המפתחות של הרכב כבר היו אצלי ביד, ביצעתי את ההוראה לבנק טלפונית, במקביל המוכר דיבר עם הבנק שלו שראה את ההעברה מיידית ושחרר את השעבוד. תוך רבע שעה יצאנו משם אחרי העברת בעלות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הבנק רושם בשני מקומות

במשרד הרישוי וברשם המשכונות

ביטול במשרד הרישוי נעשה תוך שניות בקשר בין מחשבים, והעדכון גם תופס בדואר שמחובר לגולם של משרד הרישוי.

כתב כאן מישהו שטכניקה דומה קיימת היום גם מול רשם המשכונות. הגיע הזמן!!

בכל מקרה קח גם טופס ידני איתך, ואתה הולך לרשם המשכונות לבטל את הרישום גם שם.

לשם בטחון קבל מהמוכר את תעודת הזהות שלו יפוי כוח לבצע העברת בעלות ולך לדואר לבצע העברת בעלות שלשל לידיו את היתרה קח את המפתחות וסע לשלום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתמול סילקתי הלוואה למוכר רכב. היום העברתי בעלות.

לא לכל מוכר הבנק ייתן הלוואת גישור.

ניתן לרכוש בזכרון דברים והקונה יקבל את המפתחות עם העברת הכסף, בכדי שגם אם תהיה בעיה בהסרת השיעבוד הרכב אצל הקונה, והמוכר הוא זה שלחוץ לקבל את היתרה...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אם הבנק לא מוכן לתת למוכר הלוואת גישור לאחר שהוא רואה זכרון דברים חתום והמחאה בנקאית שהונפקה, הקונה צריך לתת לו הלוואת גישור?

גם אם חלק מהכסף נשאר אצל הרוכש (כמה)? יכול להגיע עיקול.

ברוב המקרים הכל הולך חלק, אבל זה לא אפס סיכון.

אם הרוכש רוצה אפס סיכון, מגיע לדואר עם המחאה בנקאית. מוסר את ההמחאה למוכר כנגד המפתחות והעברת הבעלות.

פורסם
מה יש לא להרגיש בנוח עם רכב משועבד? ברור לכם ש80% אם לא יותר מהרכבים שעולים על הכביש בשוק הפרטי משועבדים כן?

מאיפה הביטחון ש-80 אחוז מהרכבים בשוק משועבדים ? יש לך להציג עובדות ?

אם זה נכון משהו מקולקל במידע שאתה מציג. אצלי במשפחה וגם חברים קרובים אף אחד לא קנה רכב עם הלוואה מהבנק ושעיבוד. אני מדבר על לפחות 30 אנשים שאני בטוח ב-100 אחוז שהרכב שלהם לא משועבד לאף אחד.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אצלינו, 2 רכבים חדשים פרטיים ולא משועבדים, אז כנראה שאנחנו מה20%? לא נראה לי.

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...