Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעל טויוטה ורסו 2015 (מיניוואן) אני מחפש רכב בגודל דומה, אבל שקט ונוח באמת.

לא באופן יחסי לטויוטה אלא אבסולוטי. וללא מכלולים גרמניים: , DSG TSI

אני לא מחפש ביצועים או מושבי עור, אלא נוחות מקסימלית: בידוד של רעשי רוח וכביש ומנוע, ספיגת מהמורות.

ולא גדול מדי (בערך 4.5m) גם אם הוא יקר כחדש אפשר להתפשר במשומש.

לחילופין האם אפשר להביא את וורסו למצב כזה בהשקעה נניח של 10 אלף ש"ח ואם יש לכם המלצה על מוסך ?

פורסם

כבעלים של וורסו 2016 אני לא כל כך מבין, מה הבעיה עם הרכב מבחינת הנוחות והרעשים, עד כדי כך שצריך למכור אותו ולקנות משהו אחר.

כנראה הכיוון שלך צריך להיות סיטרואן c4 פיקאסו בנזין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השאיפה שלי לא לשפר את הנוחות בקצת ולקבל בתמורה אמינות צרפתית עם ירידת ערך גבוהה אלא למצוא רכב לא גדול ברמת נוחות מאוד גבוהה כמו ברמה של רכבי סלון של קאדילק או לקסוס באריזה של רכב קטן. אני לא מדבר על נוחות "עממית".

אני לא רוצה בזמן הנסיעה לשמוע בכלל רעש שבוקע מבתי הגלגלים או מכיוון החלונות וקרקושי פלסטיק של הרכבה טורקית.

פורסם (נערך)

ו 7 מקומות חובה?

בכל מקרה, תציין מה התקציב, כי יכול להיות שתמצא את מבוקשך בוולוו XC90.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התקציב כנראה בערך 150 אלף ש"ח, אבל גם לירידת ערך ולהוצאות נלוות יש חשיבות. מיניוואן זה רצוי אך כנראה לא חובה.

הרכב אמור להיות לא ארוך (כ- 4.5m) ואם כבר XC90 הוא לא כזה נוח.

פורסם
השאיפה שלי לא לשפר את הנוחות בקצת ולקבל בתמורה אמינות צרפתית עם ירידת ערך גבוהה אלא למצוא רכב לא גדול ברמת נוחות מאוד גבוהה כמו ברמה של רכבי סלון של קאדילק או לקסוס באריזה של רכב קטן. אני לא מדבר על נוחות "עממית".

אני לא רוצה בזמן הנסיעה לשמוע בכלל רעש שבוקע מבתי הגלגלים או מכיוון החלונות וקרקושי פלסטיק של הרכבה טורקית.

לא רוצה לשמוע בכלל זה בעייה. קנה רכב יוקרה חשמלי/היברידי ותמצמם את הרעש.

הפיקאסו דווקא אמינה.

אם אתה רוצה לעשות את זה, שמעתי על בחור בפורום שקנה חומרי בידוד בלאון 1.2 (שהוסיפו 30 קילו למשקל) אבל שיפרו מאוד את בידוד הרעשים, אולי זה אופציה עבורך. שקול גם החלפה של צמיגים לכאלו שקטים יותר ואולי גם מגני רוח (אם זה באמת עושה משהו).

פורסם

כתבתי לא חשמלי / היברידי. באורך לא גדול ולא גרמני.

אשמח לקבל המלצה על דגם ספציפי. לא כל רכב יוקרה הוא שקט, ובמיוחד רכבים קטנים.

פורסם

אופציה ראשונה - פשוט לעשות בידוד אקוסטי מקיף לטויוטה וורסו.

אופציה שניה - ג'יפ גרנד צ'רוקי

אופציה שלישית - קינקי משהו - דאצ'יה דאסטר ולשלוח מיד לבידוד אקוסטי מקיף כולל - אתה מקבל נוחות ומוסיף לזה שקט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...