Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח בדיקה לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בדקתי היום סיאט לאון 1.4 2015 FR במכון "נבדקי רכב" בראשון. האוטו עבר תאונה ואלה הן התוצאות. אני כרגע ירדתי מקניית הרכב אך הייתי שמח לשמוע חוות דעת נוספות מאנשי הפורום לגביי הבדיקה עצמה.

אגב, לגביי מכון הבדיקה אני חייב לציין שקיבלתי יחס אישי ומקצועי. וגם הנחה בתור חבר הפורום! באמת מומלץ בחום!!

IMG_9414.jpg

פורסם

לטעמי בדיקה סבירה. האוטו אמנם עבר תאונה ועושה רושם שהוא מעט מוזנח מכנית, אבל לא ראיתי משהו קריטי בבדיקה וגם בסעיף שילדה הליקויים הם שוליים. במחיר הנכון הייתי שוקל לקנות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לרכב ממודל 2015 לא ניראה טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לטעמי בדיקה סבירה. האוטו אמנם עבר תאונה ועושה רושם שהוא מעט מוזנח מכנית, אבל לא ראיתי משהו קריטי בבדיקה וגם בסעיף שילדה הליקויים הם שוליים. במחיר הנכון הייתי שוקל לקנות.

זה שהאוטו עבר תאונה לא מרתיע אותך?

על פי הבודק הוחלף ברכב: טמבון, כנף, מכסה מנוע ובולם ימני. איזה מחיר הוא נכון בשביל רכב כזה לדעתך?

פורסם

גם שמן כהה, גם נורת טיפול דולקת, גם נורת לחץ אוויר דולקת וגם צמיגים שונים על אותו סרן.

מעבר לעניין התאונה נראה שפשוט הרכב מתוחזק בצורה חסכנית ולקוייה.

פורסם

הרכב עבר טיפול אחד בחברה של 15K מעבר לזה שום דבר. אני מניח שעשו לו אוברול אחרי התאונה.

פורסם
זה שהאוטו עבר תאונה לא מרתיע אותך?

על פי הבודק הוחלף ברכב: טמבון, כנף, מכסה מנוע ובולם ימני. איזה מחיר הוא נכון בשביל רכב כזה לדעתך?

תלוי. אם יש בתקציב שלך היצע של רכבים כמו האקזמפלר שבחרת אז דלג הלאה.

אם ההיצע בעייתי והמחיר הוא אטרקטיבי - שקול זאת.

לא יודע מה זה מחיר נכון, כי לא מכיר את השוק והמחירון של הלאון הספציפית הזו. אתה תחליט אם המחיר שווה את זה או לא.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
הרכב עבר טיפול אחד בחברה של 15K מעבר לזה שום דבר. אני מניח שעשו לו אוברול אחרי התאונה.

למה העלייה לכביש זה 0/2015? אם הוא עלה בתחילת 2017 ז"א שהרכב פספס טיפול.

חוץ מזה - תיקון דופן תא מנוע ותיקון משקוף זה לא דברים שלרוב מופיעים במשמעות כ"כ נמוכה, מעניין מה הנזק בפועל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
למה העלייה לכביש זה 0/2015? אם הוא עלה בתחילת 2017 ז"א שהרכב פספס טיפול.

חוץ מזה - תיקון דופן תא מנוע ותיקון משקוף זה לא דברים שלרוב מופיעים במשמעות כ"כ נמוכה, מעניין מה הנזק בפועל.

הרכב עלה בספטמבר לכביש.

ואכן התיקונים האלה מעלים חשד. לפי דברי הבודק הרכב עבר תאונה. זה לא איזה שריטת חנייה או התנגשות קלה. מדובר בתאונה שבעקבותיה הוחלפו לא מעט חלקים.

פורסם

מוזר שרכב בן פחות משלוש, שנראה שדי הוזנח נועל צמיגים לא זהים. לדעתי זה כנראה אומר משהו על התאונה שעבר.

בנוסף עבר פתיחת גיר ועוד בידני? נשמע כמו לימון חמוץ במיוחד.

וואג מאוד רגישות תחזוקת שבר ולכן הייתי מציע לך לברוח כמו מאש.

פורסם

שמן כהה = השמן אמור לספוח אליו את הפיח וכל מיני חלקיקים אחרים.

יחד עם זאת - כנראה שדחו / פספסו טיפול - אלמנט של הזנחה, ובצירוף צמיגים שאינם זהים + תאונה מסתורית = חוזה לך ברח (ברח מהרכב).

alfa 156 2.5.

פורסם
הסבירו לך מה זה " תיקון דופן תא מנוע" ? האם משקוף תוכן באותו צד שבו הוחלף כנף ובולם? כריות אוויר תקינות?

רכישה לא כדאית וטוב שהמשכת הלאה.

הוא הראה לי את במה מדובר. זה בעצם החלק שמחזיק את הבולם שתוקן שם. הוא כנראה התעקם בעקבות התאונה והם סידרו אותו. ולגביי הכריות אוויר הבודק אמר שאי אפשר לדעת אם ניפתחו כריות אוויר או לא, אבל אמר שבהחלט זה משהו שיכול להיות בתאונה מהסוג הזה כי לא מדובר באיזה שיפשוף בחניה אלה בתאונה יותר רצינית.

וכן כמו שאמרתי ללא ספק היו יותר מידי נורות אדומות על הרכב הזה. על פניו שנכון שבעקבות הנתונים והמחיר היה מאוד אטרקטיבי. מצד שני מראש ידעתי שאין ארוחות חינם ורכב שמגיע מסוחר שמוכר אותו יותר מ10 אלף מתחת למחירון, שטוען שהרכב עבר תאונה "קלה", זה בהחלט מתכון לצרות ובדיעבד אני חושב שזאת הייתה בכלל טעות לבדוק את הרכב והייתי צריך לראות את התמונה הכוללת לפני ובכלל לחסוך גם את הבדיקה. אבל מטעויות לומדים ואני מקווה שכך גם אחרים פה.

שורה תחתונה יש כאלה שמחפשים רכבים כאלה ואין להם בעיה. אני לא הטיפוס הזה.

• תוכן חדש...