Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסי נהיגה בחו"ל (ראלי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות קורס ראלי רציני באירופה (שבוע לפחות) באביב, בלי מתווכים מהארץ.

מישהו מכיר מקומות, מחירים, ועוד פרטים מעניינים ? (כן, אני יודע שזה מאאאד יקר....)

ואגב - אם יש מישהו שמעוניין להצטרף - בכיף.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שמעתי שיש קורס בגרמניה, של BMW.

הקורס הזה זה אחת המטרות שלי לאחרי הצבא.....קורס נהיגת מרוץ/מסלול איך שלא תקראו לזה, על BMW M3

פורסם

על הקורס של BMW שמעתי,אבל בפעם הבאה שאני אהיה בחו"ל אני מעדיף לקחת דווקא קורס נהיגת ראלי ולא מסלול.

(מסלול כבר עשיתי.. :-P )

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

עד כמה שבררתי פעם הקורסים בד"כ עד 3 ימים (במחיר של כמה אלפי שקלים) ואחרי הסיום אתה יכול לעבור לשלב הבא, אבל הומלץ לי בזמנו לקחת זמן בין כל קורס לקורס.

ראם סמואל יוכל בוודאי לתת לך מידע בעניין.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

• תוכן חדש...