Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידני לא אופציה, אך אוסיף שחשוב שיהיה מרווח עבור 3 ילדים מאחור.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

יונדאי i30cw היא האופציה הטובה מבין המשפחתיות 1600 בתקציב זה.

אם אתה לא חושש מעלויות אחזקה יקרות יותר, הייתי בודק רכב "מנהלים" כמו b4 או מאזדה6.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

B4 ומאזדה 6 לא יהיו פרקטיות למשפחה כמו ה I30CW .

אני מושחת אולי כי אני מחזיק ב I30 הרגילה,שהיא מספיק מרווחת (מהרבעון האחרון של 2009 מגיעה גם עם גג חשמלי נפתח בנוסף לאבזור הכללי הטוב שלה) אבל,באמת שגרסת הסטיישן טובה עוד יותר,תא מטען גדול בהשוואה לB4/מאזדה 6,אחזקה זולה יותר במוסכים (רכב מנהלים-רכב משפחתי ) וגם צריכת דלק לא רעה יחסית לרכב גדול (בבינעירוני אפשר לגרד 1:13/14 מה שלא תוציא כנראה ממאזדה 6/סובארוB4)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פרקטיקה ותא מטען עצום ונגיש יש ב-b4 סטיישן ובמאזדה 6 בעלת 5 דלתות (די נדירות בארץ אבל קיימות).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לאחר התלבטויות, ומאחר וברצוני להחזיק ברכב שיתאים לי בשנים הקרובות גם ל6 נפשות, אני מחפש מיניואן עד 80k כדוגמת טויוטא ורסו או מאזדה 5 שהם קומפקטיות וחסכוניות.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

אז הייתי בודק רנו סניק- אמין (בניגוד לסטיגמה), מרווח ממשפחתית ממוצעת, פרקטי, חסכוני, בטיחותי והביצועים בסדר גמור בזכות המומנט השופע.

פורסם

מניח שהתכוונת לגראנד סניק, האמת תמיד יהיה לי חשש מצרפתיות, עושה רושם שגם ירידת הערך ברכב זה היא משמעותית.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם
מניח שהתכוונת לגראנד סניק, האמת תמיד יהיה לי חשש מצרפתיות, עושה רושם שגם ירידת הערך ברכב זה היא משמעותית.

כמובן. קצת קשה 6 מקומות בסניק רגילה...

קח בחשבון שהאוטו הזה משתמש במכלולים של ניסאן (דוגמא, מנוע ה-2.0 והגיר הרציף הם של ניסאן). וניסאן זה יפני. אז זה אמין.

פורסם

אני חושב שדווקא גרסת הדיזל של הסניק היא העדיפה כאן, חסכונית מאוד, אמינה, סוחבת מצוין ולא עם גיר רציף מסורס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...