Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי פולו 2008, שידית תא המטען שלה לפעמים מתפקדת ולפעמים לא. וכשלא, אין ברירה אלא לפתוח את תא המטען מתוך הרכב, דבר שלעצמו לא ממש נוח בייחוד כשמותקנים כסאות תינוק.

בדגם הזה אין צילינדר מכני ולחיצה ארוכה על הכפתור של השלט לא פותחת אותו כפי שקורה ברכבים חדשים יותר.

מחיפוש באינטרנט מצאתי מקרה או שניים דומים, הם החליפו את המיקרו-סוויצ'(מק"ט

1T0962103 ותודה למרק10) ומאז לא עדכנו עוד בשרשור באם התופעה חוזרת או לא.

פירקתי אתמול את דלת תא המטען, הכל נראה שלם וחדש ולכן לפני שאני מזמין את החלק הספציפי שעולה לא מעט, אני רוצה לדעת אם יש סיכוי שהתקלה במקום אחר ולא בחלק זה.

בתמונה מטה, החלק החשוד.

20170619_211617.jpg

פורסם

האם בדקת מבחינה חשמלית שהמיקרוסווי'ץ מבצע נתק/קצר בזמן לחיצה עליו ?.

האם בדקת את התנגדות המיקרוסווי'ץ בעזרת מד התנגדות ?

ייתכן שהידית של הדלת לא ללוחצת על המיקרוסווי'ץ בצורה טובה ?

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

נתקלתי בתקלה הזאת מס פעמים ברכב הזה והתקלה בדרך כלל נגרמה מהמפסק

הזה שצילמת כאן .

רוב הסיכויים שזו באמת התקלה שלך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
האם בדקת מבחינה חשמלית שהמיקרוסווי'ץ מבצע נתק/קצר בזמן לחיצה עליו ?.

האם בדקת את התנגדות המיקרוסווי'ץ בעזרת מד התנגדות ?

ייתכן שהידית של הדלת לא ללוחצת על המיקרוסווי'ץ בצורה טובה ?

קח לדוגמא מקרה, אתמול הגעתי לרכב, פתחתי את תא המטען והוא נפתח. הכנסתי משהו וסגרתי אותו. ניסיתי לפתוח שוב וכלום.

מנסה כמה פעמים, פתאום נפתח שוב ומאותו רגע ממשיך לתפקד כרגיל ונפתח תמיד.

לגבי הידית, המיקרו-סוויצ' נמצא תמיד במצב סגור/לחוץ, כשאתה מרים את הידית הוא נפתח ובכל מקרה שומעים את הפעולה המכנית שלו כשמרימים את הידית.

בדיקה חשמלית לא תעזור לי במקרה הזה, אולי בדיקת התנגדות כן. בכל מקרה הזמנתי את החלק ומחר אלך למוסך ליד הבית שיבצעו גם את ההרכבה(אחרת אין אחריות).

פורסם

הזמנת את החלק מצ'מפיון ? לדעתי אין על חלקי חשמל אחריות במידה והעבודה לא בוצעה במוסך שלהם.

אכן התכוונתי לבדוק רציפות בפינים של המיקרוסווי'ץ מספר פעמים בכדי לנסות לשחזר את התקלה.

בהצלחה ! אני בטוח שהאיבחון של הרב רון אוחנה נכונה :?

איזה כייף לי :)

פורסם

כן, מצ'מפיון במוסך שלהם שנמצא ליד הבית. אמרו שלא יקחו כסף על ההתקנה וגם ככה הדיפון של הדלת כבר מפורק אז זה יקח דקה או שתיים לכל היותר.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...