Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה המוסטנג?

איפה דגמים ספורטיביים ששם יש לפורד קלפים חזקים?

איפה לינקולן?

דווקא מונדיאו היא מכונית ציים אפורה; לא מכונית שתמכר לפרטיים.

את פיאסטה החדשה פגשתי בז'נבה. היא נותרה צרה וצפופה בפנים כמעט כמו פיאט פנדה. יש היום סופרמיני הרבה יותר מרשימות ומענינות ממנה.

פוקוס ידנית? בכלליות, סדרת הפוקוס סובלת מתדמית בעייתית ונמכרת בעיקר לציי רכב. אולי הדור הבא יצליח להשכיח מאנשים גירים דפוקים וגומיות שמשתלשלות מתחת לדלת...

תגמית לא אמינה?

דווקא הפוקוס דור שני שהייתה לנו בבית הראתה אמינות די מוחלטת..

פורסם

ואז באה הפוקוס דור שלוש והשמידה כל מוניטין חיובי שאי פעם היה... לכמה לדורות קדימה...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

מה שאתה אומר לא פייר..

ממה שהבנתי גם לקורולה הייתה דור לא משהו באמינות והוא לא הרס את תדמית האמינות של טויוטה וקורולה בפרט.

השאלה אם המותג פורד ולינקולן מתים רק בארץ או גם בחו״ל?

פורסם (נערך)

איפה התחלנו ואיפה סיימנו.

אך חדשות השקת קרוסאובר של פורד גלשו שוב להתגוששות על DSG7.:|

מסכנה התיבה, הרגתם; תנו לה לחיות בשקט- עם קליק קטן במעבר מראשון לשני :hihi:

בעניין הפורד, מישהו צריך להחזיר את העיצוב החיצוני הזה לשנות התשעים...

פיהוק טוטאלי, אפילו יחסית לקו העיצוב הנוכחי של פורד; קחו בחשבון שאני חובב VAG, לכן אם אפילו אני מפהק על העיצוב, זה אומר משיהו :-P

עריכה אחרונה על ידי papikian

זמין 8)

פורסם (נערך)

lolmit, אני אומר זאת בכאב.

פורד זה חברה המשמשת כמודל ומופת להמון תיאוריות ופרקטיקות ניהול ופורטפוליו הדגמים שלהם נרחב בצורה חסרת תחרות. עד היום.

מצד שני, היו להם לא מעט נפילות הנדסיות שבזכות היבואן הנהדר קיבלנו אותן בשיא העוצמה. כל ניסיון למזער נזקים ולשפר תדמית היה מגוחך.

אז אם פורד היא מושא הערצה בניהול והנדסה, היבואן הוא אנטיתזה מוחלטת.

טוב, גנבנו את השרשור שבכלל מדבר על רכב די ראוי...

עריכה אחרונה על ידי shaharper

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לדעתי אם יידחפו את הגרסה הזולה חזק לליסינג (וזה מה שהם צריכים לעשות), אז יש סיכוי לראות אותה המון.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם (נערך)

שמסתכלים על המחיר ההתחלתי ומשווים לקוראינים עם ה1.6 רגיל לעומת ה1.5 טורבו שלו אין פה בכלל השוואה למי שרוצה גי'פון נמרץ.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

לפי שמועות שמסתובבות בשוק היחסים בין יבואן פורד ליצרן - ידעו ימים טובים יותר.

כנראה בגלל זה המבחר מצומצם, וכנראה גם הנכונות למחירים אטרקטיביים ירדה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אגב, מסקרן לדעת מה קורה עם האקו-ספורט.

שנה שעברה יצא לי לראות בתאילנד את הכלי הזה מספר לא מבוטל של פעמים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לדעתי אם יידחפו את הגרסה הזולה חזק לליסינג (וזה מה שהם צריכים לעשות), אז יש סיכוי לראות אותה המון.

גם חברות הליסינג חסרות אונים מול הררי הפוקוס יוצאות ליסינג שמשתזפות חודשים שלמים בשמש במגרשי הטרייד ללא כל דורש - מנצלים אותן עד טיפת הדלק האחרונה והן עדיין מחולקות כרכבים חלופיים ללקוחות הליסינג גם בגיל 4-5(כבר לא גילאים סטנדרטיים לרכבים הללו).

בכל מקרה להעמיס רכבים לליסינג זה לא פתרון לייצור רווח ובטח לא לעידוד סחירות - הרבה רכבים שמוצפים בליסינג לא בביקוש רב בשוק הפרטי.

האקוספורט מיועדת למדינות עולם שלישי בעיקר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היבואן הרג את המותג פורד מבחינת סחירות.

כיום למכור פורד זה לא מציאה גדולה, וזה גם אחרי שלוי יצחק שחט את המחירים שלהם.

מסיבה זו אני לא הייתי מתקרב יותר לפורד עד שהיבואן יתאפס על עצמו ויוביל כמה מהלכים שישפרו את הסחירות בעתיד.

וזה ממש לא קשור רק לאמינות, גם ל-VAG יש אמינות לא משהו, אבל היבואן פועל בדרכים נוספות בכדי לשמור את הרכבים אטרקטיבים יחסית.

בינתיים אני מוותר על התענוג, גם אם ימכרו אותה ב-130k עם 240כ״ס, כן עד כדי כך..

פורסם
היי אלון,

לא מעט מתלוננים על השירות של ואג במוסך וכו׳

על שרות במוסך כולם מתלוננים, לא רק ב-VAG..

גם אני יכול להתלונן על שירות במוסך שבכל פעם שהייתי צריך להחליף מצמדים בפיאסטה נדרשתי להגיע למוסך מספר פעמים ואף לשכנע ולהתווכח שיש להחליפם.

הטענה שלי היא לגמרי אחרת, דלק מוטורס הפסיק לקדם את פורד כמותג, לא מול הצרכן הפרטי, לא מול המוסדי ולא מול קובעי המחירונים ומובילי דעת קהל.

מסיבה זו הרכבים שלהם הפכו אנמיים לכלל הציבור ועקב כך גם הסחירות.

אני לא יודע מה עובר על דלק מוטורס ולמה הם זנחו כך את המותג שהיה להם הרבה שנים כפרה חולבת, אבל נראה לי שהגיע הזמן שפורד יצאו מהידיים שלהם.

פורסם
מה שאתה אומר לא פייר..

ממה שהבנתי גם לקורולה הייתה דור לא משהו באמינות והוא לא הרס את תדמית האמינות של טויוטה וקורולה בפרט.

השאלה אם המותג פורד ולינקולן מתים רק בארץ או גם בחו״ל?

דור לא משהו באמינות? היה גיר רובוטי שאחרי זמן קצרצר היצרן הבין את המסר והחלי את הגיר לפלאנטרי חזרה, הגיר היה דווקא אמין רק לא נח לנהיגה למי שחשב שהוא קונה אוטומט.

אגב היבואן מתקן את הגירים בחינם גם 10 שנים אחרי, נסיון משפחתי עם גיר רובוטי 2007, ופה אולי טמון כל ההבדל.

• תוכן חדש...