Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מצרף תמונה של לוח המקשים. אומנם לא מומחה, אבל עושה רושם שזה של רב-בריח :-P

לפי גוגל Street View, נראה שלבחור מנגבה לא כ"כ הלך, כי בנקודה שלו יש עכשיו חנות בגדים.

יכולים להמליץ לי על מקומות שמתעסקים עם הקודן הזה? אולי יוכלו לחסוך לי את כל הפירוק, פריצה וכיוצ"ב ואולי גם אחסוך כמה מאות שקלים?

תודה!!

WhatsApp Image 2017-06-12 at 08.10.16.jpg

פות"ש=פותח השרשור :-)

אתה יכול לצלם לנו את לוח המקשים. כך נדע באיזה קודן מדובר.

דרך אגב-הבחור מנגבה (אם מדובר על מי שאני מכיר) גם כן מקצוען.

עבדתי איתו לפני 15 שנה. לא זוכר איך קוראים לו

פורסם

וואו. קודנית די ישנה.

לא מכיר מישהו ספציפי, אבל תגגל "רב בריח מוטורס". יש להם סניפים שנותנים שירות בכל הארץ.

בכל מקרה, לצערי אני חושב שבמקרה של פרוטוקול התקשורת של הקודנית הזו, אם יש תקלה במוח שאינה ברת-תיקון, אין אפשרות להחליף למוח אחר ולגרום לו להכיר בעלוקה הקיימת שמתחת למעטה הכספת...

אבל אולי אני טועה. שווה לגשת לנותן שירות של רב בריח מוטורס (היום "סקיילוק" או משהו כזה...)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...