Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מחיר ריאלי לג'טה TDI 2008 1.9 יד 3 פרטית 230k


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת

 

ראיתי את הרכב הנ''ל, נראה לא רע ומטופל במקום שאני מכיר ואוהב.

 

הריג'קטים הידועים לי לפני בדיקה הם ציריה מתקתקת ונזילת שמן קלה (אין לי מושג מאיפה)

 

הרכב יד 3 פרטית.

 

ק''מ עומד על 230,000

 

צמיגים מצב סביר.

 

 

מה המחיר הריאלי לשלם על רכב כזה?

 

 

תודה מראש

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

פורסם

המחיר הריאלי לשוק הוא באזור 30~35. אם תקנה את הרכב תתכונן להישאר איתו הרבה שנים או שתמכור אותו במחיר נמוך משמעותית כשתרצה.

פורסם

ממה שאני יודע, מכלולי המנוע השונים בדיזל אמינים מאוד. לא ידוע לי על בעיות מיוחדות בטורבו משאבת סולר או מזרקים שמעתי על רכב שרק ב- 300kkm שהתחילו לו בעיות בטורבו. אם טופל כראוי ועם שמנים וחלפים איכותיים (אצל רון) לא רואה בעיות מיוחדות שאמורות לצוץ. הגיר עצמו בעייתי (פחות מdsg7) מתי שהוא יצטרך לעבור שיפוץ או החלפה.

כדאי לבדוק את מקור הנזילה של השמן, תבדוק שהתקתוקים הם לא ממיסבי גלגל, עלות כ1000 ש"ח.

תבדוק שהחליפו שמן גיר כל 90kkm מחיר כ 1500 ש"ח לשמן ומסנן מקוריים.

לפי הק"מ של הרכב היה צריך לעשות לאחרונה טיימינג, תבדוק אם בוצע ואם הוחלפה גם משאבת מים ומותחנים.

פורסם

החלפת רצועת תזמון מתבצעת כל 120K ונוזל גיר ופילטר יש להחליף כל 60K. לפיכך יש לצפות לטיפול בעלות של בין 3000-5000 ש"ח. נוזל הגיר לא זול ועלות הנוזל בלבד היא כ-500 ש"ח לתחליפי (מקורי כמעט פי שלוש)

 

הגיר דווקא לא ידוע כבעייתי, ואם טיפלו בו נכון יכול לשרוד גם 400K ויותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
החלפת רצועת תזמון מתבצעת כל 120K ונוזל גיר ופילטר יש להחליף כל 60K. לפיכך יש לצפות לטיפול בעלות של בין 3000-5000 ש"ח. נוזל הגיר לא זול ועלות הנוזל בלבד היא כ-500 ש"ח לתחליפי (מקורי כמעט פי שלוש)

 

הגיר דווקא לא ידוע כבעייתי, ואם טיפלו בו נכון יכול לשרוד גם 400K ויותר.

צודק, התבלבלתי עם המספרים.

אגב, מה דעתך על שמן גיר שהוא לא מקורי פולקסווגן?

פורסם

לפחות לפי מה שנאמר לי ע"י מוסך מורשה האמון עלי - יש תחליפים שההבדל בינהם לבין המקור הוא האריזה בלבד. אבל אין לי מושג לגבי שמות/סוגים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...