Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, מחפש שני דברים:

1. אתרים מומלצים להזמנת מוצרי ספריים/וקס/פוליש/פלסטלינה וכו'

2. וקס/אוטם מומלץ לרכב שחור, מה הכי מומלץ, שנותן כמה שיותר ברק ושמירה?

הרכבים נשטפים אחת לשבוע. מעוניין לבצע וקס כל חודש/חודשיים או אוטם כל 4-5 חודשים.

תודה

שלומי

פורסם

אחלה אתר.. בקשר לwax. אני מאוד אוהב את king of gloss של soft 99..אחלה פיניש ומחיר של 100 שח

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

פורסם

א. לא מבין למה כל מה שנמכר באתרים בחו"ל זה איכותי וזול ומה שנמכר בארץ, לא!

ב. אם תחפש בארץ, סביר להניח שרוב המותגים הטובים מיוצגים פה.

ג. רוב המוצרים באתרים שבחו"ל הם מוצרי מותג ולא מיוצרים על ידי מפעל מוכר ואיכותי.

ד. אוטם הצבע הכי עמיד שאני מכיר ויש לי ניסיון איתו הוא ה 1K NANO KOCH CHEMIE מחזיק שנה +/- עמיד בטמפרטורות של עד 150 מעלות.

פורסם
א. לא מבין למה כל מה שנמכר באתרים בחו"ל זה איכותי וזול ומה שנמכר בארץ, לא!

ב. אם תחפש בארץ, סביר להניח שרוב המותגים הטובים מיוצגים פה.

ג. רוב המוצרים באתרים שבחו"ל הם מוצרי מותג ולא מיוצרים על ידי מפעל מוכר ואיכותי.

ד. אוטם הצבע הכי עמיד שאני מכיר ויש לי ניסיון איתו הוא ה 1K NANO KOCH CHEMIE מחזיק שנה +/- עמיד בטמפרטורות של עד 150 מעלות.

לא חושב שמישהו אמר שאותם המוצרים שנמכרים בארץ ובחו"ל, מאותן החברות, קיים הבדל באיכות אבל מה שכן יש חברות נהדרות ומובחרות שלא מייבאים לארץ או שיש קיים מקום 1 או 2 בארץ שמחזיקים חלק קטן מהמוצרים כי יודעים שלא ייקנו בגלל שהמחיר שימכרו פה יגרום לסחרחורת לחלק מהאנשים.

לגבי המחיר אין מה לדבר. דוגמא קטנה: תגיד לי אתה כמה עולה carpro reload בארץ וכמה בחו"ל? כמה עולה jetseal בארץ וכמה בחו"ל? אני לא אמשיך כי יש עוד מיליון דוגמאות. כמובן שמתי שעושים רכישה מאתרים בחול עדיף לעשות הזמנה מסודרת של כמה מוצרים ולא מוצר אחד אבל כל רכישה שהייתה לי חסכה לי לפחות 200 שקל מאשר בארץ. אולי יש לך אינטרס כי אמרת שאתה יבואן או משהו כזה אבל זה לא נכון להגיד שהמחיר זהה או אפילו קרוב יש מוצרים שהם כפולים במחיר.

פורסם
הם שולחים רק דרך חברת בלדרות במחיר משלוח של 70 פאונד.

מה הקשר למחיר המשלוח. אני שילמתי 50 פאונד.. לא הבנתי את תגובתך חבר

פורסם
מה הקשר למחיר המשלוח. אני שילמתי 50 פאונד.. לא הבנתי את תגובתך חבר

בטח שמחיר המשלוח קשור.

70 וגם 50 פאונד זה יקר למשלוח סטנדרטי ובסוף הקנייה יוצאת לא משתלמת.

עדיף כבר לחלק את הקנייה ל2 והמחיר יורד.

ובכלל שישלחו דרך הדואר הרגיל ולא דרך חברות כמו ups וחברייה.

בdetailed clean עולה בין 8 ל30 פאונד לכמות נכבדה של מוצרים אבל המדרגה שמעליה זה 60-70 פאונד ככה שזה כבר לא שווה.

פורסם
בטח שמחיר המשלוח קשור.

70 וגם 50 פאונד זה יקר למשלוח סטנדרטי ובסוף הקנייה יוצאת לא משתלמת.

עדיף כבר לחלק את הקנייה ל2 והמחיר יורד.

ובכלל שישלחו דרך הדואר הרגיל ולא דרך חברות כמו ups וחברייה.

בdetailed clean עולה בין 8 ל30 פאונד לכמות נכבדה של מוצרים אבל המדרגה שמעליה זה 60-70 פאונד ככה שזה כבר לא שווה.

זה נכון. שלהזמנה קטנה זה לא משתלם צודק ב מיליון אחוז.

אישית לא יצא לי להזמין מהם פחות 250 פאונד לחבילה. אבל זה אני....

סתם המלצתי על אתר שאני מזמין ממנו.

אל תקחו אותי קשה

פורסם (נערך)

ממליץ להסתכל באמזון ארה"ב, היתרון הגדול הוא שמרגע שמזמינים משלוח תמיד אפשר להזמין מוצרים מעולים (QD, מגבת, סבון) במחיר אפסי (אם גם ככה משלמים משלוח)

לדוגמא שלישיית קולונייט 845 (שלדעתי האישית הוא וקס מעולה, קל למריחה ומחזיק לאורך זמן) בפחות מ-220 שקל

https://www.amazon.com/Collinite-Liquid-Insulator-Wax-16/dp/B008KM81E2/ref=sr_1_2?s=automotive&ie=UTF8&qid=1496429171&sr=1-2&keywords=collinite+845

מדי פעם יש גם מבצעים על מוצרים של CG, אתה יכול להזמין את גלון של ה-Butter Wet Wax בפחות מ-75$ שלפי אתרים בחול הוא אחלה (לא יצא לי להשתמש)

עריכה אחרונה על ידי esak
פורסם
detail clean uk

מצטרף, הזמנתי משם כמה פעמים כבר מאוד מרוצה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

www.detailedclean.co.uk - אתר מצויין עם מחירי משלוח משתלמים, המגוון לא גדול ביחס לאתרים אחרים אבל עדיין מהחביבים עליי, מינימום משלוח 6-7 פאונד.

cleanyourcar.co.uk- גם אתר מצויין עם מגוון רחב של מוצרים, משתלם לקנות משם רק בקניות יחסית גדולות כי המינימום משלוח זה 25 פאונד.

www.autogeek.net - אתר עם מגוון מוצרים ענקי, אם יש מוצר שאין בדיטיילד קלין או אמאזון אני מזמין משם ואז שולח לארץ בעזרת USHOPS או DEALTAS.

www.theragcompany.com - מלבד מגבת בסגנון האובר, יש שם את כל סוגי המגבות שקיימות ובאיכות מעולה, מגבת ה Eagle Edgeless בגדר חובה לכל ווקסיונר \ פולישיונר ( מומלץ לקנות רק תוצרת קוריאה ).

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

2. וקס/אוטם מומלץ לרכב שחור, מה הכי מומלץ, שנותן כמה שיותר ברק ושמירה?

הרכבים נשטפים אחת לשבוע. מעוניין לבצע וקס כל חודש/חודשיים או אוטם כל 4-5 חודשים.

תודה

1. פוסו: מיסוך סווירלים ברמה גבוה,עמידות מרשימה,מראה טוב -מעט קשה ליישום.

http://www.ebay.com/itm/Soft99-Fusso-Coat-12-Months-Wax-PTFE-Sealant-Anticorrosion-Waterproof-Solid-Wax-/261518184474?rmvSB=true

2. מנזרנה: כמעט זהה לפוסו, רמת מיסוך מרשימה,עמידות,מעט פחות בולט במראה (נפתר בקלות על ידי חיזוק של BSD) נמרח בקלות כמו חמאה.

http://www.ebay.com/itm/Jescar-menzerna-Power-Lock-Polymer-Sealant-16oz-/112214252258?hash=item1a207d9ae2:g:GMgAAOSw5cNYNfJo

3.Reload: מוצר שנותן תמורה מעולה, קל ליישום,הגנה טובה, מיסוך לא ברמה זהה לחברה למעלה.

למי שאין הרבה זמן (מה שקורה לי לאחרונה) זה המוצר - כנראה אשאר איתו להרבה זמן.

http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8-Carpro-Reload.html

https://www.carpro-us.com/protection/carpro-reload-500ml-17oz/

חסרונות? מחיר בארץ. אני רכשתי בחו"ל רק שהבן שלי לא הבין אותי - ובמקום לרכוש 2 בקבוקים Reload

רכש 2 בקבוקים של Eraser. (לא נורא, גם מוצר מצוין)

בהצלחה.

• תוכן חדש...