Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומר, נכון שיש לי אינטרס, אבל האינטרס שלי כפול! אני גם רוצה שתקנה ממני בארץ ואני גם רוצה שהמחיר שתקנה אצלי יהיה, אם לא פחות מחול, אז לפחות באותו מחיר. רק כך אני יהיה בטוח שתשוב לקנות......!

פורסם
עומר, נכון שיש לי אינטרס, אבל האינטרס שלי כפול! אני גם רוצה שתקנה ממני בארץ ואני גם רוצה שהמחיר שתקנה אצלי יהיה, אם לא פחות מחול, אז לפחות באותו מחיר. רק כך אני יהיה בטוח שתשוב לקנות......!

ברור שאם המחיר בארץ היה זול יותר לא הייתי קונה באתרים בחו"ל והייתי קונה פה.. לא משעמם לי שאני אוהב לחכות למוצרים ולחכות שעה בדואר בשביל לקבל את החבילה.

אבל אם זה חוסך לי המון כסף אז ברור שאעשה את זה.

אם יש לך מוצרים ברמה גבוהה באותו המחיר כמו בחו"ל אני הראשון להיות אצלך.

אני וגם הפורום פה נשמח לשמוע על המוצרים שאתה מוכר ואם המחיר באמת כמו שאתה טוען זה ימשוך הרבה לקוחות.

תודה רבה.

פורסם

חבר, כנס לאתר detailed clean.

יש את המוצר הזה ב16.6 ליש"ט.

ממליץ לך ללקט עוד כמה מוצרים משם עד גבול מסויים שמחיר המשלוח לא קופץ בטירוף.

תשתמש בקופון 10% שהם נותנים דרך הפייסבוק ותקבל מוצרים מצויינים במחירי רצפה.

אם אתה לא רוצה דברים אחרים פשוט תקנה כמה כאלה ותמכור פה בארץ.

בהצלחה.

• תוכן חדש...