Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוקנוק - נראה לי שהפעם אתה טועה. יש לרכב גרסה חסרת מערכות בטיחות. אין ליבואן שום ענין לרכוש גרסה יקרה ולפרק ממנה את המערכות הקיימות, הרי אין לו מה לעשות בהן. אני בכלל לא בטוח שזה אפשרי. פשוט רוכש את הגרסה הזולה ומתקין את המובילאיי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכבים במפעל זה כמו לגו, כל מדינה בוחרת מה לשים במפרט שלה.

היבואן וויתר על מערכת הבטיחות בידיעה שהחוק מחליק לו בהתקנת מוביילאי, לא התכוונתי שפיזית פורקה המערכת בארץ.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מעניין שהאסיאתיות לא ממהרות לקפוץ על רכבת המנועים הקטנים המוגדשים.

(לפחות אלה שמביאים לארץ, לא מכיר דגמי חו"ל כ"כ)

לא מאזדה לא יונדאי לא סוזוקי ולא טויוטה.

יש סיבה מיוחדת לכך?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

טויוטה מגיע לארץ CHR , סוזוקי קיימים בחול ובארץ הקרוסאובר , ליונדאי גם יש.

מאזדה בין הבודדות שדובקות באטמוספרי.

פורסם (נערך)

יפה, אז למה לא מביאים בדגמים הקומפקטיים? זה גם מעניין.

מתקמצנים עלינו? מביאים דגמים פשוטים ודוחפים להם מחירים גבוהים?

אני מדבר על כל הI10, איגניס, סוויפט, יאריס, פיקנטו, 2 וכו' וכו' (ערבבתי בין גדלים, לא נורא).

כי בכנות, אם הייתי צריך לקנות רכב בסביבות ה90K בגודל כזה, הייתי הולך על הC3 או על פאביה 0 ק"מ או משהו, וממש לא על הסוזוקי הזאת.

ולגבי מאזדה, נכון :shock: גם המכוניות הבכירות שמגיעות לארץ באות עם מנועים אטמוספריים. מבאס משהו.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לדעתי היבואנים חוששים כנראה מבעיות אימוץ טכנולוגיה ומטעמים שמרניים מכניסים את זה לאט לאט אם בכלל.

בפיקנטו המנוע טורבו משודך לגיר ידני בלבד כרגע.

לסוזוקי קיים מנוע 1.2 טורבו שמשרת את כל המכוניות הקטנות שלהן.

פורסם

נשמע הגיוני :)

נקווה שהמעבר יקרה יותר מוקדם ממאוחר . מנוע קטן עם טורבו זה דבר גאוני :p

פורסם
מעניין שהאסיאתיות לא ממהרות לקפוץ על רכבת המנועים הקטנים המוגדשים.

יש סיבה מיוחדת לכך?

לסוזוקי יש ליין שלם של רכבי טורבו בחו"ל, החל מהויטארה S והקרוס טורבו (מנועי 1.4 טורבו ויש גם 1.0 טורבו), וממשיך כרגע גם בבאלנו, איגניס וסוויפט החדשה (1.0 טורבו כשחלק גם היברדי, לא בדיוק קראתי לעומק).

בארץ המצב שונה, כנראה (משער, לא שאלתי) עניין של אמינות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

יפה תודה, ולכן ציינתי שאינני בקיא בדגמי חול.

המצב בארץ אכן שונה, וזה מצער. אין לי בעיה עם דגמים לא מוגדשים, יש לי בעיה עם היצע מצומצם. זה מאכזב.

בכלל כל המגמה של הפשטת תוספות, והבאת דגמים פשוטים לארץ וחוסר המבחר פשוט מעצבנת.

שלא נתחיל לדבר על תופעת המובילאיי..

אם ניקח את הרכב שלי לדוגמא. מדובר בפורד מונדאו טיטניום. ההשוואה בין הטיטניום המקומית לטיטניום הנוכרית היא מביכה.. יש לחברה מחו"ל כ"כ הרבה תוספות, שלא יביישו מרצדס חדישה, שלנו בארץ לא ניתנה אפשרות לקבל אפילו תמורת תשלום נוסף.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

אוטו פשוט מדליק. קלעו פה בול עם עיצוב מגניב לדעתי.

מקווה שיצא לי לנהוג בקרוב.

האם יש תכנון לייבא את גרסת ההנעה הכפולה?

!AWDSOME

פורסם

מוביילי אפשר להשתיק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היום זה כבר מתפשט לכולם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...