Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 2016-2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

אני מעוניין בקניית גולף חדשה קומפורט ליין או שנה על הכביש (2016)

עשיתי הרבה גוגל בימים האחרונים על רכב זה, וכמו בכל נושא, התגובות מתחלקות ל-2 עם נטייה מובעקת לצד השלילי.

מצד אחד, רכב גרמני איכותי עם התנהגות כביש מדהימה.

מצד שני, הרוב רושמים שישנן הרבה תקלות ובעיות אמינות, כבר החל מהשנה הראשונה. שזה כולל בעיקר בעיות גיר ושחיטה מוחלטת במוסך של פולקסווגן.

הייתי מעוניין בבקשה לקבל מידע אובייקטיבי, עדיף מידע ונסיון, האם באמת כדאי לוותר על הגולף ( 2017-2016), כמו שהרוב אומרים בגלל גיר ויוקר טיפולים, או שבאמת לנשוך שפתיים ולהאמין למיעוט שאומר שהרכב שווה כל שקל.

תודה רבה, שבת שלום ויום טוב

פורסם

אני יכול להעיד מנסיוני שהרכב איכותי מאוד, מספק הנאה בנהיגה, חסכוני וחזק, עם מספיק תאי איחסון, שדה ראיה מצויין ושקט מאוד בנהיגה. מבחינתי, זה הרכב האולטימטיבי. לעומת זאת, הטיפולים לא זולים ואם יש תקלות, הם כנראה יקרות. אצלי הרכב בן 19 חודשים עם 40,000 ק"מ וכבר פעמיים החליפו מצמדים. חלק אומרים שזה מזל, חלק אומרים שזה מייצג. לפעמים אני מאוכזב וכועס, ולפעמים אני אומר לעצמי שנפלתי על רכב לימון, והבאה (אם תהיה גולף) תהיה איכותית יותר ונקיה מתקלות. רגשות מעורבים......

פורסם

החלפת מצמדים חינם דרך אחריות?

אני מעוניין בדגם החדש 7.5, אך לצערי חוץ משינויים ויזואליים אין שום עליית מדרגה מכנית. ודגם ה-8 יגיע במקרה הטוב בעוד כשנה וחצי.

לסיכום, אתה אומר ללכת על זה ושהאיכות וההנאה שווים את המחיר?

פורסם

הרכב נהדר למעט עניין הגיר .... (טחנו פה את הנושא למוות) . קח בחשבון שהחלפת מצמדים זו לא החלפת נורה.

ללא קשר: עוד לא מצאתי מוסך שמשלם לך כדי שתבוא לטפל. מה זה משנה אם טיפול שנתי באחריות עולה 800 או 1200 שח? על רכב שעולה כ120K. ?

פורסם

אם זה רכב שאתה מתכוון להחזיק רק בתקופת האחריות אז זה בסה"כ בסדר.

אם כוונותיך להחזיקו גם לאחר תום האחריות אז זה נהיה מפחיד:

היו כאן דיונים ארוכים ארוכים על אמינות התיבה ושורה תחתונה - היא לא אמינה. זה לא אומר שכל הבעלים נתקלו בבעיות אלא אומר שאחוז מאוד (מאוד) ניכר נתקל בבעיות בתיבה.

עלות תיקון התיבה לאחר תום אחריות מתחילה ממספר אלפי שקלים.

אם יש לך עוד אופציות יהיה שווה לשקול אותן.

פורסם

לדעתי רוב קוני הרכב החדש, מחזיקים רכב לתקופת האחריות 3-5 שנים ומתקדמים לחדשה הבאה שלהם. כך שהתשובה שלי היא- כן, גולף ל 2.5-4 שנים מקסימום

פורסם

תיקון, הרכב אצלי 21 חודשים ולא 19 כמו שכתבתי בטעות. המצמדים הוחלפו באחריות ללא עלות. הבעיה היתה רעש חריקה ולא רעידות כפי שנוטים לחשוב. אני בטוח שיש גם בעלי גולף שנוהגים ללא תקלות. יכיל להיות שהם רבים, אך אינם נוטים לכתוב על כך.....כמו אלו שסובלים מבעיות.

פורסם

שים לב שכתבו בכמה שירשורים על נוחות מושב הנהג, בגירסה הבסיסית. מציע לבדוק באולם התצוגה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...