Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני רוכב עם שורט ספורט רגיל.

מישהו הסביר לי שפד הג'ל שיש במכנסי רכיבה שומר על הביצים מתקלות ובעיות :-D

אז עכשיו אני שוקל מכנסי רכיבה.

יש המלצה למשהו טוב?

איביי גם תופס. עד 200 ש"ח נניח...

פורסם

אני משתמש לרב בתחתונים עם פד לרכיבה (אינטרגאלי) של Funkier ומכנסיים, לשטח, או טייץ. היתרון של טייץ הוא בנידוף זעה עדיף וביצים מקוררות טוב יותר. זה נעים.

אם אתה מתרומם הרבה לרכיבה מחוץ לכסא, בשביל לתת גז, טייץ מקל על התנועה. מצד שני, אתה מאבד את הגבריות מול כל בחורה שתראה אותך, אלא אם יש לך יתרונות ברורים ובולטים, שייגרמו לה לא לשים לעובדה שאתה, נו... גבר בטייץ.

את הטייץ קניתי באיביי מסין בכמה עשרות ש"ח (סט עם חולצה, באיכות לא גבוהה של בד מנדף. הטייץ עצמו דווקא בסדר). עובד.

את שני הפתרונות יש לי שנים ואינספור כביסות (עדינות).

למה אני לא כל הזמן בטייץ?

כי זה בד עדין ולא בא לי לשים לב איפה אני שם את התחת כשאני רוכב סינגלים. גם זה שיש לי כיסים זה נוח.

ניסיון עם פד בלבד, לשימוש עם תחתונים רגילים - אין לי.

אבל כן, כל ריפוד עוזר מאוד.

נ.ב היו לי מכנסיים עם ריפוד אינטגרלי. לא מוצא סיבה לזה, אם אפשר פשוט תחתונים מרופדים, שיושבים פיקס, עם מכנס רגיל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא כל כך מבין בתחום, אבל תחתוני ה-Funkier המרופדים שלי כבר אצלי שנים, ואני לא מוצא יתרון אפשרי במוצר יקר יותר. לגבי טייץ אני מניח שאיכות הבד קובעת, אם כי הזולים שיש לי עושים את העבודה בשבילי. עם זאת, אני לא רוכב יותר מ-30 ק"מ ולא רוכב כביש, אז יכול להיות שהדרישות שלי מינימליות.

בכל מקרה אשמח ללמוד על היתרונות של מוצרים איכותיים יותר.

לגבי חולצות מנדפות, יש פערים גדולים באיכות, והם מורגשים, לכן אני מניח שיש גם הבדלים בטייצים. בגלל שאני רוכב בשטח עם תיק, אני לא רוכב עם חולצת רכיבה ייעודית (עם כיסים מאחור), אלא עם חולצה מנדפת טובה של קולומביה. הכי טובה של קולומביה, כשקניתי אותה לפני כ-4 שנים (קניתי שתיים). היא באמת מנדפת מעולה ומאוד נעימה, שזה חשוב שיש לך רצועות של תיק על הכתפים, ששוקל בערך 4 קילו.

ברור שלא קניתי אצל היבואן היקר בארץ, שרצה 350 ש"ח על חולצה, אלא הבאתי מחו"ל, ב-150 ש"ח לחולצה... (לא יודע מה המצב היום).

יש לי גם סלידה מבגדים ממותגים באופן גס. אני לא אוהב להרגיש כמו שלט פרסומת... אבל זה עניין אישי. אם היה בגד מתאים וטוב במחיר טוב, לא הייתי מיחס לזה חשיבות, אבל יצא לי למשמש חולצות רכיבה ממותגות, שמרגישות כמו נייר זכוכית לעומת חולצה מנדפת טובה....

פורסם (נערך)

נכנסתי לתחום ברכיבה לפני חמישה חודשים, המסקנות שלי הן:

מרחקים קצרים שבילים לבנים - אפשר גם ג'ינס (אני מגזים, כן?!), יענו כל מכנס שנוח לך, או בלי פד בכלל.

מרחקים קצרים סינגלים - אין ספק כי עם פד נוח יותר ומשכך יותר.

רחיבות ארוכות שבילים לבנים או סינגלים - חייב פד, עדיפות שלי לטייץ. לרכוב רכיבה ארוכה כשמכנס BAGGY משתפשף לך על הברך, לא כיף בכלל.

באופן כללי, גם בפדים יש רמות. יש פדים מספוג ומסיליקון ברמות מחיר שונות.

עוד לא הזכרתי את עניין האוכף, שלו יש חלק מרכזי בתחושת המפשעה.

נ.ב

לא שאלתי מה אתה רוכב, כביש או שטח?

(הודעת ה-תרי''ג שלי)

עריכה אחרונה על ידי Murik

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
אני משתמש לרב בתחתונים עם פד לרכיבה (אינטרגאלי) של Funkier ומכנסיים, לשטח, או טייץ. היתרון של טייץ הוא בנידוף זעה עדיף וביצים מקוררות טוב יותר. זה נעים.

אם אתה מתרומם הרבה לרכיבה מחוץ לכסא, בשביל לתת גז, טייץ מקל על התנועה. מצד שני, אתה מאבד את הגבריות מול כל בחורה שתראה אותך, אלא אם יש לך יתרונות ברורים ובולטים, שייגרמו לה לא לשים לעובדה שאתה, נו... גבר בטייץ.

את הטייץ קניתי באיביי מסין בכמה עשרות ש"ח (סט עם חולצה, באיכות לא גבוהה של בד מנדף. הטייץ עצמו דווקא בסדר). עובד.

את שני הפתרונות יש לי שנים ואינספור כביסות (עדינות).

למה אני לא כל הזמן בטייץ?

כי זה בד עדין ולא בא לי לשים לב איפה אני שם את התחת כשאני רוכב סינגלים. גם זה שיש לי כיסים זה נוח.

ניסיון עם פד בלבד, לשימוש עם תחתונים רגילים - אין לי.

אבל כן, כל ריפוד עוזר מאוד.

נ.ב היו לי מכנסיים עם ריפוד אינטגרלי. לא מוצא סיבה לזה, אם אפשר פשוט תחתונים מרופדים, שיושבים פיקס, עם מכנס רגיל.

במבי את עושה רגליים?

אחכ תקבלו לינקים כמובן.

פורסם

למה צוחק עלי?!

היתה לי חברה שניסתה לשכנע אותי לגלח.:shock:

אמרה שיש לי רגליים מאוד יפות, וחבל ככה, עם השיער וזה.:sissies:

היתה גם זו שלא אהבה את פסי השיזוף של בגד הים.

ואני אשאיר את הסיפור הזה ככה...

לעניין, כסאות באופניים (כן, אני יודע, צריכים לקרוא לזה אוכף, אבל אוכף זה לקובואים), זה עניין מוזר. אתה אף פעם לא יודע מה יעבוד.

בדיוק החלפתי אופניים והם הגיעו עם משהו שנראה ה-רבה פחות נוח ממה שהיה לי. מין סד דק כזה.

אמרתי, ננסה...

הרגיש לי לא נוח בהתחלה, אבל וואלה, אני מסיים את הרכיבות והכל בסדר. שומדבר לא לוחץ/כואב מציק. אז הוא לגמרי לא מרכך זעזועים (אני רוכב על זנב קשיח), אבל אנטומית כנראה עובד. פעם ניסיתי אופניים של חבר, עם כסא סופר רך, אחרי עשר דקות נעצרה לי זרימת הדם לתחת (למי שרוצה לדמיין, אפשר לחזור למשפט על פסי השיזוף), ולא יכולתי להמשיך, למרות שבהתחלה זה הרגיש כמו כורסא נוחה.

נ.ב. בענייני קסדה, בדיוק החלפתי את הריפוד ספוד/בד בקסדה שלי בשיפצור עצמי של רפידות סיליקון, עם פלסטר על בסיס סיליקון עליהן. נמאס לי מהבד/ספוג הזה, שגם מחמם וגם סופג זיעה, עד שמפסיק, וזה מתחיל לטפטף על המצח (ולא, אני לא רוצה בנדנה או משהו דומה, חם לי בראש). הפתרון החדש גם רך וגם לא סופג זעה ונותן לה להתנדף.

פורסם
יש המלצה למשהו טוב?

איביי גם תופס. עד 200 ש"ח נניח...

קניתי את אלה ב25$.

רכבתי איתם לא מעט קילומטרים מאז.

הביצים יופי, הזיעה אחלה. ממליץ.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
קניתי את אלה ב25$.

רכבתי איתם לא מעט קילומטרים מאז.

הביצים יופי, הזיעה אחלה. ממליץ.

איך הריפוד?

והמכנס עשוי טוב?

לשאלתכם אגב, אני רוכב בעיר, אבל עושה רכיבות אגרסיביות (קפיצות, עליות וכו').

• תוכן חדש...