Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניחא 4 כריות אוויר, אבל ציון נמוך במבחני הריסוק והיעדר מערכות אקטיביות גם היו מרחיקים אותי מהרכב הזה.

מצד שני את רוב הישראלים זה לא מעניין והם יתרשמו מזה שיש מולטימדיה וג'אנטים והרכב חסכוני.

שים מובילאיי ותראה שבאורח פלא תקבל את אותו דירוג בטיחות כמו לקרוסאוברים מודרניים (טוסון למשל).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה קורה אדון אני מעל הישראלי הממוצע?

על המערכות אקטיביות שאתה מדבר(סטייה מנתיב ובלימה אוטונומית) יש כרגע לאחוז קטן מהרכבים על הכביש. 3 כוכבי בטיחות היום זה יותר מ4 עד לפני כמה שנים.

אפשר להגיד שיש יותר מכוניות בהיצע הכללי שנמכרות עם נתונים כאלה מאשר 5 כוכבים ושלל מערכות אקטיביות. אבל בטח אתה מבין יותר טוב מכל היבואנים, הכלכלה הישראלית וההעדפה הפרטית של כולם גם יחד.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

ה-3 כוכבים של הדאסטר הם מ-2011:roll:

פורסם

הרכב קיבל ציונים של 4 כוכבים, אך בגלל שנבחן ללא esp וללא זמזם חגורות קיבל קנס בתחום עזרים אלקטרוניים ולכן הציון ירד ל3 כוכבים.

כל פעם אותו דיון עם אותם המשתתפים והזיכרון הסלקטיבי שלהם. [emoji53]

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הרכב קיבל ציונים של 4 כוכבים, אך בגלל שנבחן ללא esp וללא זמזם חגורות קיבל קנס בתחום עזרים אלקטרוניים ולכן הציון ירד ל3 כוכבים.

כל פעם אותו דיון עם אותם המשתתפים והזיכרון הסלקטיבי שלהם. [emoji53]

זה נכון במידה מסוימת אבל רק מסוימת... לא ממש צריך לקרוא את המספרים בשביל להבין לאיזה בובות פחות כיף:

פורסם (נערך)
שים מובילאיי ותראה שבאורח פלא תקבל את אותו דירוג בטיחות כמו לקרוסאוברים מודרניים (טוסון למשל).

ברור, אבל זה לא תחליף למערכות אקטיביות ולמערכות מקוריות בעיניי.

מצד שני הרנו המתחרה עולה עוד כ-50 אלף ש"ח, היא כבר כוללת את כל המערכות, בטיחות עדיפה, היא נראית טוב יותר, תא הנוסעים איכותי יותר, סביר להניח שהשקיעו יותר בבידוד, רמת גימור גבוהה יותר, כנראה גם שהנדסת האנוש תהיה מוצלחת יותר.

האם זה שווה 50 אלף ש"ח? כל אחד והשיקול שלו. אני חושב שההפרש גדול, יש הצדקה להפרש במחיר אבל לא ברמה כזאת. מעניין מה המחיר של שני הדגמים באירופה, אם גם שם הקאדג'ר עולה כ-50% יותר מהדאסטר.

מה קורה אדון אני מעל הישראלי הממוצע?

על המערכות אקטיביות שאתה מדבר(סטייה מנתיב ובלימה אוטונומית) יש כרגע לאחוז קטן מהרכבים על הכביש. 3 כוכבי בטיחות היום זה יותר מ4 עד לפני כמה שנים.

אפשר להגיד שיש יותר מכוניות בהיצע הכללי שנמכרות עם נתונים כאלה מאשר 5 כוכבים ושלל מערכות אקטיביות. אבל בטח אתה מבין יותר טוב מכל היבואנים, הכלכלה הישראלית וההעדפה הפרטית של כולם גם יחד.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

לא, אבל זה מה שמעניין את רוב הישראלים, זה מה שאני רואה.

הדעה שלי אחרת, אז אם אני אדון מעל הישראלי הממוצע, אז סבבה, קרא לזה איך שאתה רוצה, יותר אכפת לי מהבטיחות שלי ומהבטיחות של הסובבים שלי. לא מתרגש מעוד איזה ג'אנט ומולטימדיה סינית שהתקינו לי ברכב.

אל תדחוף לי מילים שלא אמרתי לפה. זה אני, זאת הדעה שלי. אני מעדיף בטיחות על פניי גאדג'טים.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה 50 אלף ש"ח? רנו קדג'אר ב-0 ק"מ ב-121K, ואין מה להשוות בכלל.

חדש מול חדש ודיזל מול דיזל, לא דגם בסיסי של 1.2TCE עם כתם של ליסינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

מה התנאי אחריות של הדאסטר ומה נכלל בהרחבה ל5 שנים?

נראה שב2018 הדאסטר תעבור מתחית פנים רצינית

http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2016/02/Next-gen-Renault-Duster-rendering.jpg

http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2016/02/Next-gen-Renault-Duster-rendering-rear-three-quarters.jpg

https://www.indiacarnews.com/news/2017-renault-duster-launch-late-2016-feature-7-seats-6218/

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

כנראה שזה הסיפור של התמחור המוזל, שדרוג חיצוני משמעותי מאוד, מקווה שגם בטיחותי.

ברמת בטיחות 0 לא הייתי נוהג בדאציה גם בחינם, אם היה ביכולתי הייתי מונע לשווק כאלו רכבים במדינה.

אולי הגזמתי, נשמח לשמוע דעות על העניין הבטיחותי, כלכלית יש כאן נוק אאוט.

פורסם

איזה מזל שבמדינת היהודים ניתן להפוך "רכב שלא היית נוהג בו גם בחינם" עם "רמת בטיחות ישראבלוף 0" לרמה 6 ע"י התקנה של מובילאיי.

ואז זה כאילו הרכב הכי בטיחותי ביקום, בערך.

כל רכב, גם הDL של השכנים שלך :roll:

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עזוב אותך רמת בטיחות של משרד התחבורה, אני מדבר על מבחני ריסוק שהרכב פשוט נכשל באופן מוחלט שוב ושוב בהגנה על הנוסעים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4960721,00.html

נכון יש הבדל אך עדיין הייתי נותן לזה משקל רב.

אכן בחינם זה משהו אחר וזה בהגזמה, אך באופן חקיקתי למה לא? למה הטבת מס לא תחושב גם לפי מבחני ריסוק?

פורסם (נערך)

טרחת בכלל לעבור את שלב הכותרת?

לפחות עד תת-הכותרת הגעת או ששם פשוט עצרת?

"פלוני השקיע עוד עשר שניות מהחיים וקרא את ההמשך, לא תאמינו מה הוא גילה!!111"

מבחני ריסוק בהודו - רנו דאסטר סיים בציון 0

מבחני ריסוק שנערכו לרכב הפנאי של דאצ'יה-רנו בהודו, הסתיימו בתוצאה גרועה עבור הדאסטר. ארגון הבטיחות קבע כי ברכב המיוצר בהודו - בניגוד לזה המשווק בישראל שמיוצר ברומניה - כרית האוויר לנהג קטנה מדי

רנו דאסטר, רכב פנאי שטח המיוצר בהודו ומשווק גם תחת מותג דאצ'יה - ומיוצר ברומניה - בשווקים אחרים, זכה לציון 0 המביך במבחני ריסוק של ארגון NCAP העולמי. מבחן הריסוק לרכב המיוצר בהודו ומשווק רק שם, בחן את הגרסה שמצוידת בכרית אוויר אחת, בשונה מהדאסטר הנמכר בישראל ומשווק עם ארבע כריות אוויר. זה האחרון זכה לציון של 3 כוכבים במבחני הריסוק של יורו NCAP ב-2011.

מעניין מה גרם לטמקא לפרסם ספוטלייט כל כך מוטה וכלל לא רלוונטי לארץ כנגד דאצ'יה, לגמרי במקרה יום אחרי שהתחילו לשווק בסט-סלר.

אע, רגע, בעצם אפשר לנחש למה. (אבל אסור לכתוב בפירוש כי אז יתחילו לאיים בהוצאת דיבה כמו שכבר עשו בעבר, אז הנה, לא כותב בפירוש, אבל כל אורגניזם למעט אמבה אמור להבין לבד את הרעיון פה)

עריכה:

סתם שתבין, כמה פיקסלים מתחת לתוצאה הממש לא רלוונטית מופיע אחת קצת פחות-לא-רלוונטית;

duster.jpg

אבל היי, פה מדובר על טמקא, ו"דאסטר קיבל 3 כוכבי בטיחות" זה לא עסיסי (יעני קליקבייט) כמו "דאסטר קיבל 0 כוכבים".

ואם כבר טמקא החליטו להיות כאלה צדיקים ולפרסם מבחני 0 כוכבים למען שלומם ובטחונם של תושבי ישראל, היו צריכים להתמקד בדגמים מעט יותר פופולריים שקיבלו תוצאה דומה:

celario.jpg

swift.jpg

i10.jpg

polo.jpg

alto.jpg

קקי קדוש, כמה רכבי 0 כוכבים מסתובבים בכבישי הארץ :roll: איך טמקא לא הזהירו אותנו קודם לא לקנות את מלכודות המוות האלו ?! :shock:

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

פורסם

אני מקווה שאתה מקפיד והקונטרה היא לכיוון הפנים ולא לכיוון ההגה, שכן האחרון הוא למקרה שאין גם חגורות.

דוגמא לקונטרה במידה ואין כריות אוויר:

IMG_9658.JPG

• תוכן חדש...