Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם מישהו שמוכר פורד פוקוס 2012 4 דלתות, ללא תאונות, יד שניה (ראשונה ליסינג), 115.000 ק"מ.

החליף גיר לגיר חדש של פורד (אחריות 10 שנים על הגיר).

מציע אותו ב-32,000 אלף

- מה המשמעות של החלפת הגיר? האם זה צריך להדליק לי נורה אדומה בקשר למצב הרכב?

- האם המחיר הוא הוגן?

תודה

פורסם (נערך)

כן. חפש פה בפורום. הגיר מתחיל לרעוד ואז שוב מחליפים . ככה עד 2014.

הרבה לא מתקרבים לרכבים האלה בגלל התקלה הסדרתיתלמרות שהיבואן הרחיב אחריות . מצד שני המחיר מאד מפתה...

הרכבים האלה נערמים במגרשים ללא קונים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

save ספר לי על זה אצלנו במגרש אלבר מכירת רכב ברחובות לא מצליחים להיפטר ממלאי הפוקוסים שפוקד את המגרש שלנו ספציפי ואת כל אלבר בפרט. זה הרכב הכי מגעיל שנתקלתי בו ואנשים שבאים אלינו ומציעים להם אותה (מי שמחפש סטיישן) ישר אומר לא בגלל הבעיות גיר הידועות ומה שקורה שכל אלבר תקועה עם מלאי עצום של פוקוסים.

אני חושב שזה גם מה שהשפיע על המכירות של הדגם החדש שכבר בא עם גיר אוטומט 6 הילוכים ומנוע 1500 טורבו. אנשים נכוו מהדגם הרובוטי הידוע לשמצה..

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)

ואני טוען שעדיין, במחיר ובגישה הנכו נה זו אופציה מעניינת. ניתן גם לקחת במיני-ליסינג במחיר מצחיק.

אני מכיר מישהו בליסינג עם dsg7 רועד ובועט. לא אכפת לו בכלל והוא ממשיך לסוע עד שהאוטו ייעצר. העיקר שיגיע לעבודה וחזרה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כל חברת ליסינג מנסה למצוא פתרון לצרה הזאת,

פשוט ערמות של כאלו מתשזפות במגרשי הליסינג כמו אבן שאין לה הופכין.

שלמה התחילה לתת אותן בעסקאות ליסינג תפעולי ללקוחות פרטיים במחיר נמוך יחסית.

קל-אוטו ניסתה למכור אותן דרך כתבה באוטו של "תראו הגיר כבר בסדר".

רוב חברות הליסינג משתמשות בהן כרכבי שינוע\רכב חלופי לליסינג אפילו בגיל לא צעיר(חברים עם ליסינג עדיין מקבלים בזמן טיפול\תקלה\תיקון תאונה רכבים כאלה מודל 2012\2013 כחלופי) רק כדי להצריך את המלאי הזה במקום לזרוק אותו במגרשים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

noknok אכן הפוקוס הוא הרכב מלאי איתו לרוב אני נוסע בין מגרשי אלבר בארץ לשינועים לפי דעתי רכב זוועה לא ממליץ בכלל

פורסם

אז מה דעתכם על הפוקוס שווה קניה או לא אחרי הבעיות בגיר ?

פורסם (נערך)

למרות כל הבעיות שיש לה בגיר והמחיר המוצע פה זו מציאה חבר'ה, יש לו כרגע גיר חדש ואחריות ל10 שנים ממה יש לו לחשוש?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

לדעתי הרכב הזה לא שווה יותר מ20000 ש"ח. צריך לקחת בחשבון שאם תרצה למכור אותו, כנראה תאבד לפחות חצי מהכסף ששילמת.

פורסם (נערך)

כן זה גם משהו הרכיב הכי יקר בגיר אולי, יש לו גיר חדש בכל מקרה, קרוז משנים 09-10' הייתה יותר גרועה מהפוקוס בהרבה והמחירון שלה נפל בהתאם והיא הייתה גם בלי אחריות עם הצרות שלה.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

דווקא בחור דיבר פה לא מזמן על קרוז שהוחלף לה הגיר בסוג של ריקול.

בכל מקרה כמו שיואב ציין, שהבחור ימכור את הרכב בתום האחריות - חבל על הזמן שלו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא עלתה כאן שאלה "קרוז או פוקוס" אלא האם כדאי פוקוס ספציפית.

קח בחשבון שלא תוכל למכור אותו הלאה.

אני לא הייתי קונה כי אין מתנות חינם ויש סיבה למה הפוקוס נרקבות במגרשים

• תוכן חדש...