Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנטרה SV שעמדה הרבה זמן

חייםש

פוסטים מומלצים

הי

אהבתי ניסאן סנטרה 21 שראיתי בפריזבי. בקרזון מדגישים שהרכב מוצע כבר 102 ימים. הטיפול האחרון שלו היה 60000 באוגוסט ובדצמבר המדאוץ היה 62000 עד עכשיו. מעבר לזה שאקח לבדיקה, האם כדאי לוותר על רכב שכנראה עמד 100 ימים או שזו הזדמנות להוריד יותר במחיר , במידה והמכון מאשר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהרכב עבר בין סניפים ואנשים בדקו ולא רצו אותו בגלל בעיה כזו או אחרת, או שפשוט המחיר שלו לא מספיק אטרקטיבי. כך או כך הייתי מחפש אחת בשוק הפרטי, גם יותר זול ורכבים יותר שמורים. לא חסר כאלה למכירה. ובכל מקרה תבדוק במכון משלך שלא נמצא בקרבת מקום למגרש 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, nissan1211 כתב:

יכול להיות שהרכב עבר בין סניפים ואנשים בדקו ולא רצו אותו בגלל בעיה כזו או אחרת, או שפשוט המחיר שלו לא מספיק אטרקטיבי. כך או כך הייתי מחפש אחת בשוק הפרטי, גם יותר זול ורכבים יותר שמורים. לא חסר כאלה למכירה. ובכל מקרה תבדוק במכון משלך שלא נמצא בקרבת מקום למגרש 

תודה! אבל עצם זה שהרכב כנראה שלא נסע הרבה זמן - זה לא גורם לתקלות שכדאי להתרחק? כי המחיר די אטרקטיבי , בנוסף לאחריות ל-30K ק״מ . הרכב טופל לפי הספר

עריכה אחרונה על ידי חייםש
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רואה שום בעיה עם זה. מכוניות עומדות במגרשים גם יותר זמן.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, חייםש כתב:

תודה! אבל עצם זה שהרכב כנראה שלא נסע הרבה זמן - זה לא גורם לתקלות שכדאי להתרחק? כי המחיר די אטרקטיבי , בנוסף לאחריות ל-30K ק״מ . הרכב טופל לפי הספר

זה לא גורם לתקלות- לרוב זה פורק את המצבר ומחליש אותו אבל אתה יכול לסגור איתם על החלפת מצבר, לא הכי בריא גם לשמן ולמערכות עם נוזלים שלא זז אבל לא מספיק כדי לעשות נזק. אם הטיפול קרוב הייתי מבקש החלפת שמן ומצבר לרכב כזה. לעניין המחיר תבדוק אותו היטב

רציתי לקנות משם קשקאי שעמדה 3 חודשים- יד 1 פרטית עם מעט מאוד קמ ואחריות שנתיים לכאורה אחלה רכב ביקשו קצת מתחת למשוקלל 

בדיקה נקייה שלהם והתחייבות לבדיקה שלנו. בבדיקה שלנו התגלה שהוחלפו ונצבעו כנפיים ופגושים והוחלפו גם שמשות, בסוף הם לא הסכימו להחזיר את מחיר הבדיקה או להוריד את המחיר והחזירו את המקדמה אחרי וויכוח איתם. אבל יכול להיות ששלך יהיה טוב רק חשוב לבדוק טוב מה אתה קונה ושהכל יהיה מתועד בכתב. 

כמובן גם לוודא היסטוריית טיפולים כתובה שאין בה חריגות ולא להסתמך על מילה

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, חייםש כתב:

עצם זה שהרכב כנראה שלא נסע הרבה זמן

במגרשים גם מכוניות ש'עומדות' זזות מדי פעם.

לשטיפה, למיקום אחר וכדו'.

הם גם מודעים לתועלת שבכך, לצמיגים למשל ולדיסקים שלא יחלידו

וגם שיווקית - שלא ייראה שיש 'אנדרטות' במגרש .

אז גם אני...

לפני 5 שעות, zvit כתב:

לא רואה שום בעיה עם זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, חייםש כתב:

תודה לכולכם. שיניתם את דעתי כי חשבתי לוותר . האם הדוח טיפולים המצב מספיק טוב? 

9673c8aa-a1fb-4718-8565-042f1446a29b.jpeg

כביכול ביצע את כל הטיפולים הנדרשים בלי בעיות חריגות אבל אפשר לראות חריגות בטיפולים, בטיפול הראשון חריגה יחסית קטנה של 1570 קמ ובטיפול 45 אלף חריגה של 5000 קמ שזה הרבה.

בנוסף שים לב לטסט שאני לא בטוח בתוקף אם תיקח את הרכב תסגור איתם שיחדשו אותו. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 13.4.2024 בשעה 14:38, nissan1211 כתב:

כביכול ביצע את כל הטיפולים הנדרשים בלי בעיות חריגות אבל אפשר לראות חריגות בטיפולים, בטיפול הראשון חריגה יחסית קטנה של 1570 קמ ובטיפול 45 אלף חריגה של 5000 קמ שזה הרבה.

בנוסף שים לב לטסט שאני לא בטוח בתוקף אם תיקח את הרכב תסגור איתם שיחדשו אותו. 

בסוף ויתרתי , במכון מצאו כל מיני תקלות - כנראה בגלל הבלאי, היו בעיות של החלפת רצועה, נזילה בבולם זעזועים, וכל מיני תקלות חשמליות שאולי קשורות למצבר החלש. העדפתי לוותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, חייםש כתב:

בסוף ויתרתי , במכון מצאו כל מיני תקלות - כנראה בגלל הבלאי, היו בעיות של החלפת רצועה, נזילה בבולם זעזועים, וכל מיני תקלות חשמליות שאולי קשורות למצבר החלש. העדפתי לוותר

לא נורא, רכישת רכב לוקחת זמן עד שמוצאים את היחידה המתאימה, תמשיך לחפש- עדיף בפרטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...