Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב אצל היבואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הצעת ביטוח רכב בחב' בת של היבואן מעלה מחשבות אם בכלל כדאי לחשוב בכיוון. אם חלילה יאלץ בעל הפוליסה להפעיל את הביטוח הוא יפגוש את השמאי , עובדי המוסך ואת פקידי חב' הביטוח, בידיעה שכולם כך או אחרת עובדים אורגנית אצל היבואן, בעיה.

לכאורה במצב כזה יש כאן ניגוד ענינים אמיתי שקופץ לעיניים ובגדול. האם מישהו חווה בעיתיות עם ביטוח כזה ובכלל מה דעתכם בנושא.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם (נערך)

מה משנה ליבואן חוות דעת של שמאי?

אתה יכול לבחור שמאי מטעמך ולתקן לא רק במוסך הסדר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מנחש כי הכוונה לרכב אופל ושלמה בתור יבואן.

לדעתי האישית (ואולי אני גם טועה) - הבעיה העיקרית כאן היא שהמוסכים שלו (מוסך מורשה יבואן) הם בעיקר מוסכים שעובדים עם חברת הליסינג/ ביטוח.

יהיה איך שלא יהיה - לדעתי הם יחשבו יותר על טובת שלמה ופחות על טובתך (גם אם אתה משלם הפעם).

כוונתי כאן בעיקר לתיקונים המצריכים ידע ו/או ציוד מקצועי הנמצא במוסכי יבואן

לגבי שמאי - אתה יכול לקחת שמאי פרטי.

פורסם

ומה זה שונה מאשר שאר חברות הביטוח?

גם שם שמאי מטעמם יכול להיות לטובתם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

להרבה יבואנים יש חברת ביטוח בבעלותן, לובינסקי עם לוביסט לקרסו יש גם חברת ביטוח וכו.

ממש לא רק שלמה, בכל מקרה השמאי והמוסך לא חייב להיות שלהם אלא יכול להיות שלך.

בזמנו יצא לי שביטוח דרך חברה אחרת יותר זול מהיבואן.

Sent from my D6603 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

חובה לבצע סקר לפני רכישת ביטוח. אני ביטחתי שנתיים בחברת ביטוח של יונדאי ולאחר מכן גיליתי שיש הצעות זולות יותר. דרך אגב ברוב מוסכי ההסדר ניתן למצוא מוסכים של היבואנים השונים.

פורסם
להרבה יבואנים יש חברת ביטוח בבעלותן, לובינסקי עם לוביסט לקרסו יש גם חברת ביטוח וכו.

ממש לא רק שלמה, בכל מקרה השמאי והמוסך לא חייב להיות שלהם אלא יכול להיות שלך.

תודה. לא הייתי מודע לכך שליבואנים אחרים יש סוכנות ביטוח משלהם. חשבתי שזה סתם קשר עסקי עם סוכנות כתמריץ לעסקים.

לגבי שלמה - אצלו זאת חברת ביטוח משלו. לא סוכנות.

לגבי שמאי - אתה תמיד יכול לקחת שמאי משלך.

לגבי מוסך - בבעיות מורכבות/מסובכות שמצריכות ידע או ציוד מקצועי מיוחד, אני בספק אם תמצא בקלות מוסך "רגיל" (מורשה משרד תחבורה) שיוכל לתת לך פתרון.

בשביל טיפול או תיקון בסיסי - אין ספק שגם מוסך מורשה מ.תחבורה יכול לתת מענה. הבעיה להבנתי מתעוררת כאשר זאת בעיה מורכבת.

פורסם

אני ממש לא מבין למה זה משנה שחברת הביטוח שייכת ליבואן.

במקרה של תביעה, האינטרסים של חברת הביטוח תמיד, אבל תמיד יהיו מנוגדים לשלך. תמיד יהיה לך את החשש שהשמאי מטעמה פועל לפי האינטרסים שלה, וכנ״ל לגבי המוסכים שהיא עובדת איתם. לכן כדאי תמיד להקפיד לקחת שמאי מטעמך ולהחליט בעצמך איפה יבוצע התיקון. אני לא רואה איך בעלות של חברת הביטוח ע״י היבואן משנה משהו.

פורסם

נראה לי שבהרכב הזה של מעסיק אחד לביטוח ולמוסך קימת קלות מובנית לעשות קומבינה מהסיבה שלא צריך לרמוז או לקרוץ, כי הצורך לחסוך כספים למעסיק זה פחות או יותר מובן מאליו.

לצערי חוותי אישית עקיצה מעצבנת בהרכב הרגיל של, חב' ביטוח + שמאי מטעם + מוסך משתף פעולה (לא איתי), האמת לא נעים.

נכון, חשדנות זו תכונה לא טובה, אבל מה לעשות שהרגילו אותנו לטפח אותה.

• תוכן חדש...